موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
* با پیشونی بلند ؛ موها به سمت بالا خوب نمیشه هم ظاهری بد دیده میشه هم سن رو بالاتر نشون میده *
چتری پرده ای بلند
(چتری کج یا پروانه ای هم میگن )
موهامو فرق وسط یا فرق بغل باز می کنم
بعد موهامو دوطرفشو میارم رو کناره های صورتم یا پشت گوشم
یا یه طرفشو کناره ی صورتم و اونطرف پشت گوشم
یا بعدش از دوطرف یا از یه طرف یه تیکه از تار موهام رو میارم جلوی صورتم یا می برم پشت گوشم یا زیر گوشم پشت شونه
❤
گاهی یه طرف یا دو طرف جلو با پشت موهام و موهام رو گیره یا کلیپس ریز می زنم یا یه تیکه مو از یه طرف یا دوطرف برمی دارم و اون یه تیکه مو رو می بافم و با کش چهل گیس می بندم و یا با مهره های مو یا چند تا کش چهل گیس موهامو می بندم و گاهی برای تنوع مروارید چسبی می زنم یا ریسه مو میزنم
معمولا هم موهامو باز میذارم گاهی کل موهامو می بندم یا نصف موهامو می بندم دم اسبی یا گوجه ای یا خرگوشی به سمت پایین
گاهی موهامو فر ریز یا درشت می بافم
برای تنوع هم گاهی اتو یا کراتینه خونگی ، فر سیم تلفنی یا درشت یا ویو به دلخواه انجام میدم
گاهی مدل های مو رو از سایت ها هم یاد می گیرم برای تنوع و مجالس 🤗
❤
مدت هاس دیگه موهامو چتری پرده ای کوتاه خورد می کنم
چتری پرده ای کوتاه هم اگه بهت بیاد خوبه ، به من میاد
خودم موهامو کوتاه می کنم فرق بغل که باز کردم موهامو هشتی باز می کنم هر طرف رو کج به سمت پایین می زنم یه مدت رشد کرد باز کمی کوتاش می کنم ، اوایل کمی اذیت بودم الان دیگه عادت کردم راحتم
چتری ربطی به پیشونی نداره بستگی به چهره داره همینکه به خودم رسیدم تاثیرداشت ، چهره ام جوری هست که بهم میاد بقیه هم گفتن بهت میاد یکی گفت چه خوشگل شدی شبیه عروسک شدی اینجوری سنت کمتر دیده میشه و بیشتر خوششون اومد از چهره ام
اینجوری چهره ام بهتر شد و هم اینکه تو سایت نوشته سن رو ده سال میاره پایین
پشت موهام رو هم خودم اصلاح می کنم ، ساقه های موهام رو هر طرف رو میارم به سمت شونه هام و تا سر شونه هام قیچی می کنم ، اینجوری هم قشنگه راحت ترم هستم برای نظافت و رسیدگی
موهام خیلی نرم هست خیلی لخت بود جوری که انگار اتو کشیدم یا کراتینه انجام دادم ، به خاطر نازکی موهام بود دارو مصرف کردم موهام ضخیم شد الان موج دار شد موی چتری پرده ای اینجوری قشنگ تره
این تاپیک نوشتم دلایل تغییر حالت موهام رو
madaran.net
چتری پرده ای بلند
(چتری کج یا پروانه ای هم میگن )
موهامو فرق وسط یا فرق بغل باز می کنم
بعد موهامو دوطرفشو میارم رو کناره های صورتم یا پشت گوشم
یا یه طرفشو کناره ی صورتم و اونطرف پشت گوشم
یا بعدش از دوطرف یا از یه طرف یه تیکه از تار موهام رو میارم جلوی صورتم یا می برم پشت گوشم یا زیر گوشم پشت شونه
❤
گاهی یه طرف یا دو طرف جلو با پشت موهام و موهام رو گیره یا کلیپس ریز می زنم یا یه تیکه مو از یه طرف یا دوطرف برمی دارم و اون یه تیکه مو رو می بافم و با کش چهل گیس می بندم و یا با مهره های مو یا چند تا کش چهل گیس موهامو می بندم و گاهی برای تنوع مروارید چسبی می زنم یا ریسه مو میزنم
معمولا هم موهامو باز میذارم گاهی کل موهامو می بندم یا نصف موهامو می بندم دم اسبی یا گوجه ای یا خرگوشی به سمت پایین
گاهی موهامو فر ریز یا درشت می بافم
برای تنوع هم گاهی اتو یا کراتینه خونگی ، فر سیم تلفنی یا درشت یا ویو به دلخواه انجام میدم
گاهی مدل های مو رو از سایت ها هم یاد می گیرم برای تنوع و مجالس 🤗
❤
مدت هاس دیگه موهامو چتری پرده ای کوتاه خورد می کنم
چتری پرده ای کوتاه هم اگه بهت بیاد خوبه ، به من میاد
خودم موهامو کوتاه می کنم فرق بغل که باز کردم موهامو هشتی باز می کنم هر طرف رو کج به سمت پایین می زنم یه مدت رشد کرد باز کمی کوتاش می کنم ، اوایل کمی اذیت بودم الان دیگه عادت کردم راحتم
چتری ربطی به پیشونی نداره بستگی به چهره داره همینکه به خودم رسیدم تاثیرداشت ، چهره ام جوری هست که بهم میاد بقیه هم گفتن بهت میاد یکی گفت چه خوشگل شدی شبیه عروسک شدی اینجوری سنت کمتر دیده میشه و بیشتر خوششون اومد از چهره ام
اینجوری چهره ام بهتر شد و هم اینکه تو سایت نوشته سن رو ده سال میاره پایین
پشت موهام رو هم خودم اصلاح می کنم ، ساقه های موهام رو هر طرف رو میارم به سمت شونه هام و تا سر شونه هام قیچی می کنم ، اینجوری هم قشنگه راحت ترم هستم برای نظافت و رسیدگی
موهام خیلی نرم هست خیلی لخت بود جوری که انگار اتو کشیدم یا کراتینه انجام دادم ، به خاطر نازکی موهام بود دارو مصرف کردم موهام ضخیم شد الان موج دار شد موی چتری پرده ای اینجوری قشنگ تره
این تاپیک نوشتم دلایل تغییر حالت موهام رو
پرپشتی و درمان ریزش موهام
من موهام تارهاش نازک بود و ریزش زیاد داشت آزمایش دادم هورمون مردانه ام بالا بود به تجویز دکتر ۶ ماه استروژن و دوفاستون مصرف کردم بهترشد ۴ سال بعد خودم دوباره ۶ ماه استروژن و دوفامِد مصرف کردم دیگه تارهاش کاملا ضخیم شد ( استروژن رو ۲۵ روز مصرف می کردم بعد ۵ روز دوباره قرص بعدی ، دوفامِد هم از...
madaran.net