خوب شدن تیپم

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
برای یادگیری از مجازی سرچ کردم و از کسایی که سلیقه ی خوب و به روزی دارن ایده گرفتم (البته نه اینکه تقلیدکنم برم لباس شبیه خانواده بخرم نه اینکار اشتباهه اگه هم به فرض که خوشم بیاد سعی می کنم نخرم بخوام بعدا از اونا هم بهترشو میخرم )

سعی کردم از قبل خوب فکر کنم و زمان بذارم برای خرید لباس

لباسایی که متوجه شدم برام خوب نیس رو دور انداختم یا دادم به کسی که مطمئنم می گیره و دلخور نمیشه

دیدم گاهی بقیه تعریف کردن و بعضیا هم یه جوری که خوششون میاد به تیپم نگاه می کردن

مانتوهام رو هم سایز و اندازه نرمال می گیرم جذب نمی گیرم ، نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه قد ۸۰ یا ۸۵ می گیرم ، چون قدم متوسطه برام زیاد کوتاه نمیشه ؛ مانتو کوتاه دخترونه تره سنو کمتر نشون میده ، دست و پاگیرم نیس ، بهم هم میاد

مانتوهای بهاره و تابستانه ، پاییزه مدل اسپرت ، شومیز مانتویی ؛ عروسکی ، کتی ، پانچ و مزونی می خرم

هودی ، سویشرت ، پالتو ؛ کاپشن هم گاهی می خرم

راه حل برای مانتوهام که جلو باز هستن 👇🏻

مانتوهام اگه جلو باز باشه جلوش قَزَن می دوزم و قزن رو کمی فشار میدم که باز نشه که بیرون رفتنی وقتی باد اومد تکون نخوره که اندامم مشخص نشه و همینکه راحت باشم وقتی تکون می خوره اذیت میشم

ظاهری هم بد دیده میشه وقتی تو بیرون راه میری مانتوت بره عقب زشته

کفش های اسپرت ، کالج ، نیم بوت پاشنه دوسه سانتی می خرم که راحت باشم

شلوار هم فقط واید، نیم بگ و مام استایل می پوشم هم اینکه مانتوم کمی کوتاهه شلوارم جذب نباشه بهتره بهم هم میاد

اکثرا شال تابستانه یا پاییزه می پوشم

شال زمستونی ضخیم راحت نیستم گرمم میشه

گاهی زمستون کلاه و یقه می پوشم

روسری قواره بزرگ و مقنعه مشکی گاهی می پوشم

کیف هم رودوشی و کوله پشتی می خرم

برای خرید هم ساک خرید نان پارچه ای دارم و ساک خرید پارچه ای هم تو کیفم دارم اگه خریدهام تو کیفم جا نشه ازش استفاده می کنم ، اینجوری شیک تر و راحت تره

تو خونه پیش مهمون نامحرم هم ؛ روسری یا شال ، تی شرت لانگ یا شومیز قد ۸۰ یا ۸۵ ، شلوار نیم بگ یا مام استایل خونگی و دمپایی طبی یا ابری می پوشم

لباس مجلسی هم معمولا تونیک کوتاه عروسکی مجلسی می خرم با جوراب شلواری شیشه ای

مثل مانتوهام سایز و اندازه نرمال می گیرم نه خیلی جذب باشه نه خیلی گشاد ، نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه قد ۸۰ یا ۸۵ می خرم کوتاه دخترونه تره ، سنو کمتر نشون میده ، دست و پاگیرم نیست بهمم میاد

یا شومیز و شلوار یا کت و شلوار مجلسی یا تاپ یا کراپ با دامن کوتاه یا شلوارک مجلسی با جوراب شلواری شیشه ای

از زیر شلوارک جوراب شلواری شیشه ای هم میشه پوشید

جوراب شلواری شیشه ای رنگ پا می خرم ، درصورت مشکی بودن لباسم جوراب شلواری مشکی شیشه ای می خرم

کفش یا صندل مجلسی هم سعی می کنم پاشنه کوتاه بگیرم راحت باشم

رنگ های تیره یا ملایم می خرم نه جیغ

یه جفت گوشواره ؛ دستبند ، زنجیر ، انگشتر و حلقه هم می ندازم

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا