نمیدانم نمیدانم
⭐کاربر برتر⭐
برو پیاماتو پاک کن بزن زیرش🥲🤣🤣🤣🤣اون شب، شب عجیبی بود من انقدر احساس معنوی بودن داشتم نمی خواستم کسی از دستم ناراحت باشه خو🤣
برو پیاماتو پاک کن بزن زیرش🥲🤣🤣🤣🤣اون شب، شب عجیبی بود من انقدر احساس معنوی بودن داشتم نمی خواستم کسی از دستم ناراحت باشه خو🤣
از بس بدبخت زیادهچقدر تعداد *** خوری عقده ای زیاده باید نظر سنجی بزاریم ببینی جمعیت نصف سایت مخالفتن
چه ربطی داشاچیشد چرا لال شدی عزیزم ؟
یا خدا بخدا اعتماد به نفس تو رو کاکتوس داشت سالی سه بار زعفرون میداداز بس بدبخت زیاده
بعدا تاپیک میزنم می پرسمکی باهات مشکل نداره
تروخدا تگش کن😭😂
بایدم داشته باشم مگه چمهیا خدا بخدا اعتماد به نفس تو رو کاکتوس داشت سالی سه بار زعفرون میداد
خب نه دیگه من بدبختم هیچی ندارم بگو دقیققققا توی سی سال زندگی دست آوردت چی بوده من یاد بگیرمچه ربطی داشا
مهم نیستبرو پیاماتو پاک کن بزن زیرش
هیچی نیست برو تو رویا ها و توهماتت زندگی کنبایدم داشته باشم مگه چمه
اخه دعوا باهاش حال نمیده داره بهم خوش نمیگذره یکی رو بیارید حال بده بزن بکوب کنیممهم نیست
صلح ما منتفی شد🤣🤣
من داخل عقد صلحم خیار تخلف از شرط گذاشته بودم و الان عقد صلح را فسخ کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بریم برا دعواااااا
گلللم رفتاری که رو مخه رو مخ همه هستفعلا که تو همش عن منو میخوری شروع کننده ای من اصلا به تو کاری ندارم
حتما تاپیک بزن 😭بعدا تاپیک میزنم می پرسم
چهار بار من دیدم تعلیق شده .فعععک نکنم😂
چند بار تعلیقش کرده
ول نمیکنه اینجارو 😔
من کی بهت گفتم زشتیگلللم رفتاری که رو مخه رو مخ همه هست
ربطی نداره کار داری یا نه
بعدشم یبار به من گفتی شاید زشت باشم واقعا ناراحت شدم که خانم خوشگلی مثل شما بهم گفته زشت
دستمو ببوس و عذرخواهی کن😕
واییی دقیقااخه دعوا باهاش حال نمیده داره بهم خوش نمیگذره یکی رو بیارید حال بده بزن بکوب کنیم
حس دعوا نمیگیرم دارم میخندم فقط
🥲🤣🤣🤣دقیقااااخه دعوا باهاش حال نمیده داره بهم خوش نمیگذره یکی رو بیارید حال بده بزن بکوب کنیم
حس دعوا نمیگیرم دارم میخندم فقط
مهی خدا لعنتت کنهگلللم رفتاری که رو مخه رو مخ همه هست
ربطی نداره کار داری یا نه
بعدشم یبار به من گفتی شاید زشت باشم واقعا ناراحت شدم که خانم خوشگلی مثل شما بهم گفته زشت
دستمو ببوس و عذرخواهی کن😕
باشه یه روزی میزنم نگران نباش جا نمی مونی از فضولیحتما تاپیک بزن 😭
البته قبل اینکه ادمین بیاد
مجبور نشی کاربری جدید بزنی
آخرین دعوایی که بهم کیف داد مجازی دعوا با اون کاربر 3 و 4بشقاب با ناز و اکراه بود🥲🤣🤣🤣دقیقااا
اقاا من مجازی کیف نمی ده بهم یکی را نیاز دارم موهاشا بکشم پرتش کنم تو دیوار🤣