چرا من کیک میپزم پف نمیکنه بوی تخم مرغ میدع و مث پاره سنگ میشه؟ تو قابلمه میپزم با همزن دستی
مشکلاتش این میتونه باشه
پف نکردن:به اندازه نزدن بکینگ پودر،بعد اینکه کیک رو میزاری قر تایمش تموم میشه بعد اینکه خاموش کردی پنج دقیقه بزار تو همون گرما بمونه پفش نخوابه
بو دادن:مقدار کمی استفاده از وانیل کردن،همیشه وقتی تخم مرغ رو میریزیم اول وانیل با تخم مرغ و شکر هم بزن
پاره سنگ شدن:مشکل از آردته آردت رو عوض کن
همیشه هم برای اینکه نچسبه به کف قالب ارده بزن
@شاپرک خواب رفته
خوب یاد گرفتم نه؟
انقد مامانم کیک درست کرده منم شبیه کیک شدم