اینم نتیجه اش
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:09 #3 دیدم حتی دکتر باعث مرگ یا نقص عضو شده باز اخر سر رای ب نفع دکتر دادن عدالت در این حد
استارتر استارتر Ayyyda ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 26, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:33 #4 Melody گفت: دیدم حتی دکتر باعث مرگ یا نقص عضو شده باز اخر سر رای ب نفع دکتر دادن عدالت در این حد کلیک کنید تا باز شود... به نظرت پیام بدم به دو تا دکترام بگم پول بدن بخشیش رو💔
Melody گفت: دیدم حتی دکتر باعث مرگ یا نقص عضو شده باز اخر سر رای ب نفع دکتر دادن عدالت در این حد کلیک کنید تا باز شود... به نظرت پیام بدم به دو تا دکترام بگم پول بدن بخشیش رو💔
کانفینگی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 14:01 #5 Melody گفت: دیدم حتی دکتر باعث مرگ یا نقص عضو شده باز اخر سر رای ب نفع دکتر دادن عدالت در این حد کلیک کنید تا باز شود... واسه مرگ بر اثر قصور پزشکی هم دکتر پاسخگو نیست وای به حال مشکلات زیبایی و...
Melody گفت: دیدم حتی دکتر باعث مرگ یا نقص عضو شده باز اخر سر رای ب نفع دکتر دادن عدالت در این حد کلیک کنید تا باز شود... واسه مرگ بر اثر قصور پزشکی هم دکتر پاسخگو نیست وای به حال مشکلات زیبایی و...
استارتر استارتر Ayyyda ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 26, 2023 جنسیت خانم امروز در 14:30 #6 کانفینگی گفت: واسه مرگ بر اثر قصور پزشکی هم دکتر پاسخگو نیست وای به حال مشکلات زیبایی و... کلیک کنید تا باز شود... کی گفته من زیبایی بودم؟؟؟ کاملا درمانی بوده گند از اول بدتر شده هیچکس قبول نمیکنه منو تکلیفم چیه
کانفینگی گفت: واسه مرگ بر اثر قصور پزشکی هم دکتر پاسخگو نیست وای به حال مشکلات زیبایی و... کلیک کنید تا باز شود... کی گفته من زیبایی بودم؟؟؟ کاملا درمانی بوده گند از اول بدتر شده هیچکس قبول نمیکنه منو تکلیفم چیه
کانفینگی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم امروز در 14:44 #7 Ayyyda گفت: کی گفته من زیبایی بودم؟؟؟ کاملا درمانی بوده گند از اول بدتر شده هیچکس قبول نمیکنه منو تکلیفم چیه کلیک کنید تا باز شود... من شما رو نمیگم منظورم شما نیست
Ayyyda گفت: کی گفته من زیبایی بودم؟؟؟ کاملا درمانی بوده گند از اول بدتر شده هیچکس قبول نمیکنه منو تکلیفم چیه کلیک کنید تا باز شود... من شما رو نمیگم منظورم شما نیست
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم 11 دقیقه قبل #8 کانفینگی گفت: واسه مرگ بر اثر قصور پزشکی هم دکتر پاسخگو نیست وای به حال مشکلات زیبایی و... کلیک کنید تا باز شود... دقیقا دیدم طرف ب خاطر ی اشتباه ساده پزشکی جونشو از دست داد ی نمونش دیگع عارف لرستانی
کانفینگی گفت: واسه مرگ بر اثر قصور پزشکی هم دکتر پاسخگو نیست وای به حال مشکلات زیبایی و... کلیک کنید تا باز شود... دقیقا دیدم طرف ب خاطر ی اشتباه ساده پزشکی جونشو از دست داد ی نمونش دیگع عارف لرستانی
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم 10 دقیقه قبل #9 Ayyyda گفت: به نظرت پیام بدم به دو تا دکترام بگم پول بدن بخشیش رو💔 کلیک کنید تا باز شود... ن اونجوری جواب نمیده مگه راه حقوقی چون طرف خودشم الان پشتش گرم شده که دادگاه حق رو به تو نداده
Ayyyda گفت: به نظرت پیام بدم به دو تا دکترام بگم پول بدن بخشیش رو💔 کلیک کنید تا باز شود... ن اونجوری جواب نمیده مگه راه حقوقی چون طرف خودشم الان پشتش گرم شده که دادگاه حق رو به تو نداده