نمک دارچین روغن داغ روش باشه کنجدم باشه روش دوست دارم ولی اصلش نمک و دارچین
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 11:42 #21 نمک دارچین روغن داغ روش باشه کنجدم باشه روش دوست دارم ولی اصلش نمک و دارچین آخرین ویرایش: امروز در 11:48
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:03 #25 fatish گفت: خیلی خوشم اومد گزینه شکر نبود کلیک کنید تا باز شود... منم اصلا تصور حلیم شیرین فاجعست برام چندبار خربدم یارو اشتباهی شکر ریخت انقدر نمک پر کردم توش ک بشوره شکرارو 🤣🤣 ولی نچسبید اصلا
fatish گفت: خیلی خوشم اومد گزینه شکر نبود کلیک کنید تا باز شود... منم اصلا تصور حلیم شیرین فاجعست برام چندبار خربدم یارو اشتباهی شکر ریخت انقدر نمک پر کردم توش ک بشوره شکرارو 🤣🤣 ولی نچسبید اصلا
Ivaz ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 31, 2025 جنسیت خانم امروز در 12:04 #26 شکرررررر شکررررررر شکررررر فرااااااوننننن
fatish ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 22, 2025 جنسیت خانم امروز در 12:06 #27 Melody گفت: منم اصلا تصور حلیم شیرین فاجعست برام چندبار خربدم یارو اشتباهی شکر ریخت انقدر نمک پر کردم توش ک بشوره شکرارو 🤣🤣 ولی نچسبید اصلا کلیک کنید تا باز شود... تصورت کردم که داری نمک دونو خالی میکنی اون تو🤣🤣🤣
Melody گفت: منم اصلا تصور حلیم شیرین فاجعست برام چندبار خربدم یارو اشتباهی شکر ریخت انقدر نمک پر کردم توش ک بشوره شکرارو 🤣🤣 ولی نچسبید اصلا کلیک کنید تا باز شود... تصورت کردم که داری نمک دونو خالی میکنی اون تو🤣🤣🤣
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:10 #28 fatish گفت: تصورت کردم که داری نمک دونو خالی میکنی اون تو🤣🤣🤣 مشاهده پیوست 440154 کلیک کنید تا باز شود... وااای دقیقا 🤣🤣🤣🤣
fatish گفت: تصورت کردم که داری نمک دونو خالی میکنی اون تو🤣🤣🤣 مشاهده پیوست 440154 کلیک کنید تا باز شود... وااای دقیقا 🤣🤣🤣🤣
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:14 #30 یعنی چی🙄 اصلا تصور اینکه حلیم با نمک بخورم آزارم میده شکرررر با دارچییین🤤
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:18 #31 Melody گفت: نمک دارچین روغن داغ روش باشه کنجدم باشه روش دوست دارم ولی اصلش نمک و دارچین کلیک کنید تا باز شود... اصلش با شکره خانوووووممم😲 برا صبحانه باشه کی نمک میخوره ناشتایی😫
Melody گفت: نمک دارچین روغن داغ روش باشه کنجدم باشه روش دوست دارم ولی اصلش نمک و دارچین کلیک کنید تا باز شود... اصلش با شکره خانوووووممم😲 برا صبحانه باشه کی نمک میخوره ناشتایی😫
الهه۷۵ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 7, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:19 #32 دارچین کنجد و شیره انگور با دارچین و کنجد خالی هم میخورم ولی نمک نه، یبار با نمک تست کردم فرقی نداشت با طعم عادیش😂
دارچین کنجد و شیره انگور با دارچین و کنجد خالی هم میخورم ولی نمک نه، یبار با نمک تست کردم فرقی نداشت با طعم عادیش😂
الهه۷۵ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 7, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:20 #33 چقدر ذائقه ها فرق داره و جالبه هر شهر بسته به تنوع غذایی و فراوونی یه چیز خاص تو شهرشون، حلیمو با اون میخورن
چقدر ذائقه ها فرق داره و جالبه هر شهر بسته به تنوع غذایی و فراوونی یه چیز خاص تو شهرشون، حلیمو با اون میخورن
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:21 #34 سانسوریا گفت: اصلش با شکره خانوووووممم😲 برا صبحانه باشه کی نمک میخوره ناشتایی😫 کلیک کنید تا باز شود... نخیرم نمک ولاغیر پنیرشما شیرینه صبحانه میخوربن؟
سانسوریا گفت: اصلش با شکره خانوووووممم😲 برا صبحانه باشه کی نمک میخوره ناشتایی😫 کلیک کنید تا باز شود... نخیرم نمک ولاغیر پنیرشما شیرینه صبحانه میخوربن؟
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:43 #35 Melody گفت: نخیرم نمک ولاغیر پنیرشما شیرینه صبحانه میخوربن؟ کلیک کنید تا باز شود... پنیر صبحانه برا هوش خوب نیست نمیخورم ولی در کل اون استثناء🥴
Melody گفت: نخیرم نمک ولاغیر پنیرشما شیرینه صبحانه میخوربن؟ کلیک کنید تا باز شود... پنیر صبحانه برا هوش خوب نیست نمیخورم ولی در کل اون استثناء🥴
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:48 #36 سانسوریا گفت: پنیر صبحانه برا هوش خوب نیست نمیخورم ولی در کل اون استثناء🥴 کلیک کنید تا باز شود... من عاشق پنیرم با گردو بخوری هیچی نمیشه
سانسوریا گفت: پنیر صبحانه برا هوش خوب نیست نمیخورم ولی در کل اون استثناء🥴 کلیک کنید تا باز شود... من عاشق پنیرم با گردو بخوری هیچی نمیشه
استارتر استارتر گیلدخت ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:58 #38 نهاال گفت: با شکردارچینخامهو سر شیرمشاهده پیوست 440146 کلیک کنید تا باز شود... شاهکار کردی دیگه
مامان دلسا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:02 #39 زیاد دوست ندارم بخورم با روغن دارچین وکنجد