ازدواج هم نمیخوام همه ازدواج ها شده خیانت واقعا دیگه اعتماد سخته و تصمیم گرفتم عجله نکنم برای ازدواج
نازنین جون ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:17 #1 ازدواج هم نمیخوام همه ازدواج ها شده خیانت واقعا دیگه اعتماد سخته و تصمیم گرفتم عجله نکنم برای ازدواج
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:20 #2 نازنین جون گفت: ازدواج هم نمیخوام همه ازدواج ها شده خیانت واقعا دیگه اعتماد سخته و تصمیم گرفتم عجله نکنم برای ازدواج کلیک کنید تا باز شود... خوب تو ازدواج کن بدون خیانت یعنی تو خیانت نکن
نازنین جون گفت: ازدواج هم نمیخوام همه ازدواج ها شده خیانت واقعا دیگه اعتماد سخته و تصمیم گرفتم عجله نکنم برای ازدواج کلیک کنید تا باز شود... خوب تو ازدواج کن بدون خیانت یعنی تو خیانت نکن
استارتر استارتر نازنین جون ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:22 #3 jokiyong گفت: خوب تو ازدواج کن بدون خیانت یعنی تو خیانت نکن کلیک کنید تا باز شود... من خیانتکار نیستم
jokiyong گفت: خوب تو ازدواج کن بدون خیانت یعنی تو خیانت نکن کلیک کنید تا باز شود... من خیانتکار نیستم
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:23 #4 نازنین جون گفت: من خیانتکار نیستم کلیک کنید تا باز شود... خوبه که اها از خیانت اون طرف میترسی
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:23 #5 همه اینجوری فکر میکنند خوب آخرش چی یعنی تنهایی یعنی بدون زندگی ازدواج
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:25 #6 همه مردا وقتی خیانت میکنند که به دلیلی از زناشون می ببینن .. خوب تو تمام علتهای یک خیانت نباش
sharzad84 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 16, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:26 #7 همه اینطوری نیستن بلاخره یه عشق واقعی تو این دنیا به ما نمیرسه😂😭
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:26 #8 نمیدونم چند سالته ولی از نظر زناشویی از نظر بچه داری نمیدونم هرچی ....هرچی فکر کنی که باعث خیانت میشه
نمیدونم چند سالته ولی از نظر زناشویی از نظر بچه داری نمیدونم هرچی ....هرچی فکر کنی که باعث خیانت میشه
sharzad84 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 16, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:27 #9 jokiyong گفت: همه مردا وقتی خیانت میکنند که به دلیلی از زناشون می ببینن .. خوب تو تمام علتهای یک خیانت نباش کلیک کنید تا باز شود... یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟
jokiyong گفت: همه مردا وقتی خیانت میکنند که به دلیلی از زناشون می ببینن .. خوب تو تمام علتهای یک خیانت نباش کلیک کنید تا باز شود... یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:27 #10 sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... اون چیز یعنی چی؟؟زناشویی
sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... اون چیز یعنی چی؟؟زناشویی
sharzad84 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 16, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:28 #11 jokiyong گفت: اون چیز یعنی چی؟؟زناشویی کلیک کنید تا باز شود... هرچی کلی مثلا
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:29 #12 sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... یه چیز نه خیلی از زناشون می ببینن
sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... یه چیز نه خیلی از زناشون می ببینن
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:29 #13 sharzad84 گفت: هرچی کلی مثلا کلیک کنید تا باز شود... اها نمیدونم ولی اگه بخواد اینجوری فکر کنه که اصلا نباید ازدواج کنه
sharzad84 گفت: هرچی کلی مثلا کلیک کنید تا باز شود... اها نمیدونم ولی اگه بخواد اینجوری فکر کنه که اصلا نباید ازدواج کنه
sharzad84 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 16, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:31 #14 jokiyong گفت: اها نمیدونم ولی اگه بخواد اینجوری فکر کنه که اصلا نباید ازدواج کنه کلیک کنید تا باز شود... اره دقیقا باید ببینی خدا چی برات چیده
jokiyong گفت: اها نمیدونم ولی اگه بخواد اینجوری فکر کنه که اصلا نباید ازدواج کنه کلیک کنید تا باز شود... اره دقیقا باید ببینی خدا چی برات چیده
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:33 #15 jokiyong گفت: همه مردا وقتی خیانت میکنند که به دلیلی از زناشون می ببینن .. خوب تو تمام علتهای یک خیانت نباش کلیک کنید تا باز شود... مرد وقتی ذاتش خراب باشه کثیف باشه خیانت میکنه چرا فکر میکنی تقصیر زنه خراب بودن ذات مرده
jokiyong گفت: همه مردا وقتی خیانت میکنند که به دلیلی از زناشون می ببینن .. خوب تو تمام علتهای یک خیانت نباش کلیک کنید تا باز شود... مرد وقتی ذاتش خراب باشه کثیف باشه خیانت میکنه چرا فکر میکنی تقصیر زنه خراب بودن ذات مرده
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:33 #16 sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... نه خیانت میکنندچون آشغالن تقصیر زن نیست
sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... نه خیانت میکنندچون آشغالن تقصیر زن نیست
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:34 #17 Niloofar گفت: مرد وقتی ذاتش خراب باشه کثیف باشه خیانت میکنه چرا فکر میکنی تقصیر زنه خراب بودن ذات مرده کلیک کنید تا باز شود... ای بابا من اومدم اونو نصیحت کنم
Niloofar گفت: مرد وقتی ذاتش خراب باشه کثیف باشه خیانت میکنه چرا فکر میکنی تقصیر زنه خراب بودن ذات مرده کلیک کنید تا باز شود... ای بابا من اومدم اونو نصیحت کنم
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:34 #18 sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... برو معروف ترین زنای دنیا و زیبا ترین ها رو ببین بازم بهشون خیانت شده تقصیر زن نیست
sharzad84 گفت: یعنی چون یه چیزی از خانومه دیدن میرن خیانت میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... برو معروف ترین زنای دنیا و زیبا ترین ها رو ببین بازم بهشون خیانت شده تقصیر زن نیست
jokiyong ⭐کاربر ویژه⭐ کاربر برتر ماه عضویت Sep 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:34 #19 Niloofar گفت: نه خیانت میکنندچون آشغالن تقصیر زن نیست کلیک کنید تا باز شود... اون زنی که باعث خیانت شده چی اون چرا فکر نکرده
Niloofar گفت: نه خیانت میکنندچون آشغالن تقصیر زن نیست کلیک کنید تا باز شود... اون زنی که باعث خیانت شده چی اون چرا فکر نکرده
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم امروز در 00:34 #20 jokiyong گفت: ای بابا من اومدم اونو نصیحت کنم کلیک کنید تا باز شود... نصیحتت اشتباهه خب چرا باید همجنس خودتو بکوبی واسه نصیحت
jokiyong گفت: ای بابا من اومدم اونو نصیحت کنم کلیک کنید تا باز شود... نصیحتت اشتباهه خب چرا باید همجنس خودتو بکوبی واسه نصیحت