ترفند پخت شله زرد خوشمزه و خوشرنگ

وضعیت
این موضوع قفل شده است

هاله

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
روش و رازهای شله زرد خوشمزه برای شله زرد های نذری در منزل و مراسمات

ترفندآشپزی


۱.زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید، زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.


۲.حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران.


۳.هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.


۴.برای اینکه شله زردتون قوام داشته باشه و آب نندازه،بعد از کامل شدن مواد میتونید یه شعله پخش کن بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.


۵.برای اینکه پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تغییر میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید.
1703015463505.png
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا