?ترفند های اشپزی?

  • شروع کننده موضوع هایدی
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
برای غذای شور وترش وتلخمون چیکارکنیم؟





شوری غذا ? یک ق س نوشابه



ترشی غذا ? اضافه کردن جوش شیرین کم کم



تلخی غذا ? سیب زمینی



تندی غذا ? آب لیمو ترش یا سرکه
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
برای غذای شور وترش وتلخمون چیکارکنیم؟





شوری غذا ? یک ق س نوشابه



ترشی غذا ? اضافه کردن جوش شیرین کم کم



تلخی غذا ? سیب زمینی



تندی غذا ? آب لیمو ترش یا سرکه
این درسته؟؟مگه شوری رو سیب زمینی نمیگیره؟
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
برای قد کشیدن برنج ابکش...

به برنج در حال جوش یک لیوان آب سرد اضافه کنید و این شوک باعث قدکشیدن برنج میشه
 

بسته شد

Guest
اگه برنج بو سوختگی گرفت:
یه تیکه نون
اگه غذا شور شد : سیب زمینی
واسه اینکه قورمه سبزی روغن بنداز: یخ
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
اگه برنج بو سوختگی گرفت:
یه تیکه نون
اگه غذا شور شد : سیب زمینی
واسه اینکه قورمه سبزی روغن بنداز: یخ
فکر کنم برای فسنجون هم این کاربرد داره یخ بندازی بیشتر روغن میندازه
 

مژده

Guest
خرد کردن پیاز بدون اشک چشم :


پیاز را نزدیک بخار خرد کنید.

خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبی است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می‌کند.

. از راه دهان تنفس کنید و زبان خود را کمی بیرون نگه دارید.

زبان شما مرطوب است و این کار باعث حرکت گاز از روی زبانتان می‌شود. این عمل مجرای اشکی را می بندد و در نتیجه اشکی بیرون نمی‌آید. از بینی تنفس کنید، عصب بویایی شما تحریک شده و بلافاصله اشک جاری می‌شود.

پیاز را در آب غوطه‌ور سازید.

ماهیت آنزیم پیاز در آب تغییر می‌کند. البته یادتان باشد که با این کار باعث از دست دادن مقدار اندکی از تندی پیاز و لغزنده شدن از حد نرمال می‌شود. اگر با پیازی که کمی نرم شده مشکلی ندارید، این روش را امتحان کنید.

یک تکه نان در دهان خود قرار دهید.

افراد زیادی می‌گویند، عمل جوییدن(به‌خصوص یک تکه نان) هنگام خرد کردن پیاز کمک بسیاری به جلوگیری از اشک ریختن می‌کند. نان را به آرامی بجوید. یا قسمت کوچکی از نان را از دهان خود بیرون نگه دارید؛ این کار باعث ایجاد بزاق شده که البته شاید باب طبع شما نباشد، اما دیگر از اشک خبری نیست. بسیاری نیز گفته‌اند جویدن آدامس هم مؤثر است اما شاید عملی نباشد؛ امتحانش ضرری ندارد.
 

بسته شد

Guest
خرد کردن پیاز بدون اشک چشم :


پیاز را نزدیک بخار خرد کنید.

خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبی است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می‌کند.

. از راه دهان تنفس کنید و زبان خود را کمی بیرون نگه دارید.

زبان شما مرطوب است و این کار باعث حرکت گاز از روی زبانتان می‌شود. این عمل مجرای اشکی را می بندد و در نتیجه اشکی بیرون نمی‌آید. از بینی تنفس کنید، عصب بویایی شما تحریک شده و بلافاصله اشک جاری می‌شود.

پیاز را در آب غوطه‌ور سازید.

ماهیت آنزیم پیاز در آب تغییر می‌کند. البته یادتان باشد که با این کار باعث از دست دادن مقدار اندکی از تندی پیاز و لغزنده شدن از حد نرمال می‌شود. اگر با پیازی که کمی نرم شده مشکلی ندارید، این روش را امتحان کنید.

یک تکه نان در دهان خود قرار دهید.

افراد زیادی می‌گویند، عمل جوییدن(به‌خصوص یک تکه نان) هنگام خرد کردن پیاز کمک بسیاری به جلوگیری از اشک ریختن می‌کند. نان را به آرامی بجوید. یا قسمت کوچکی از نان را از دهان خود بیرون نگه دارید؛ این کار باعث ایجاد بزاق شده که البته شاید باب طبع شما نباشد، اما دیگر از اشک خبری نیست. بسیاری نیز گفته‌اند جویدن آدامس هم مؤثر است اما شاید عملی نباشد؛ امتحانش ضرری ندارد.
چه جالب
پیازو تویخچال بزاریدم تندیش میره
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
خرد کردن پیاز بدون اشک چشم :


پیاز را نزدیک بخار خرد کنید.

خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبی است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می‌کند.

. از راه دهان تنفس کنید و زبان خود را کمی بیرون نگه دارید.

زبان شما مرطوب است و این کار باعث حرکت گاز از روی زبانتان می‌شود. این عمل مجرای اشکی را می بندد و در نتیجه اشکی بیرون نمی‌آید. از بینی تنفس کنید، عصب بویایی شما تحریک شده و بلافاصله اشک جاری می‌شود.

پیاز را در آب غوطه‌ور سازید.

ماهیت آنزیم پیاز در آب تغییر می‌کند. البته یادتان باشد که با این کار باعث از دست دادن مقدار اندکی از تندی پیاز و لغزنده شدن از حد نرمال می‌شود. اگر با پیازی که کمی نرم شده مشکلی ندارید، این روش را امتحان کنید.

یک تکه نان در دهان خود قرار دهید.

افراد زیادی می‌گویند، عمل جوییدن(به‌خصوص یک تکه نان) هنگام خرد کردن پیاز کمک بسیاری به جلوگیری از اشک ریختن می‌کند. نان را به آرامی بجوید. یا قسمت کوچکی از نان را از دهان خود بیرون نگه دارید؛ این کار باعث ایجاد بزاق شده که البته شاید باب طبع شما نباشد، اما دیگر از اشک خبری نیست. بسیاری نیز گفته‌اند جویدن آدامس هم مؤثر است اما شاید عملی نباشد؛ امتحانش ضرری ندارد.
میگن چند دقیقه پیازو بذارید فریزر دیگه چشمو نمیسوزونه
واااای اون مورد اول یاد این ایموجی افتادم ?
 

بالا