خرد کردن پیاز بدون اشک چشم :
پیاز را نزدیک بخار خرد کنید.
خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبی است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب میکند.
. از راه دهان تنفس کنید و زبان خود را کمی بیرون نگه دارید.
زبان شما مرطوب است و این کار باعث حرکت گاز از روی زبانتان میشود. این عمل مجرای اشکی را می بندد و در نتیجه اشکی بیرون نمیآید. از بینی تنفس کنید، عصب بویایی شما تحریک شده و بلافاصله اشک جاری میشود.
پیاز را در آب غوطهور سازید.
ماهیت آنزیم پیاز در آب تغییر میکند. البته یادتان باشد که با این کار باعث از دست دادن مقدار اندکی از تندی پیاز و لغزنده شدن از حد نرمال میشود. اگر با پیازی که کمی نرم شده مشکلی ندارید، این روش را امتحان کنید.
یک تکه نان در دهان خود قرار دهید.
افراد زیادی میگویند، عمل جوییدن(بهخصوص یک تکه نان) هنگام خرد کردن پیاز کمک بسیاری به جلوگیری از اشک ریختن میکند. نان را به آرامی بجوید. یا قسمت کوچکی از نان را از دهان خود بیرون نگه دارید؛ این کار باعث ایجاد بزاق شده که البته شاید باب طبع شما نباشد، اما دیگر از اشک خبری نیست. بسیاری نیز گفتهاند جویدن آدامس هم مؤثر است اما شاید عملی نباشد؛ امتحانش ضرری ندارد.