ترشی گل کلم سوال؟؟؟

  • شروع کننده موضوع دختری از جنس شیشه
  • تاریخ شروع

دختری از جنس شیشه

Guest
دیروز ترشی گل کلم درست کردم ولی طعمشو دوست ندارم انگار طعم نداره با اینکه خیلی چیزا زدم !؟ چیکار کنم خوشمزه بشه؟
اینا رو زدم
گل کلم ،هویج ،سیر، فلفل تند،لبو ،کلم بنفش،نمک،سبزی خشک نعناع وشویدکمی و ریحان
گوجه،خیار
کرفس هم باید بزنم ولی هنوز نخریدم حتما میزنم
دیگه چی بزنم که خوش مزه بشه؟ انگار فقط طعم سرکه و کلم میده!!!
 

مامان،مهدیار

Guest
دیروز ترشی گل کلم درست کردم ولی طعمشو دوست ندارم انگار طعم نداره با اینکه خیلی چیزا زدم !؟ چیکار کنم خوشمزه بشه؟
اینا رو زدم
گل کلم ،هویج ،سیر، فلفل تند،لبو ،کلم بنفش،نمک،سبزی خشک نعناع وشویدکمی و ریحان
گوجه،خیار
کرفس هم باید بزنم ولی هنوز نخریدم حتما میزنم
دیگه چی بزنم که خوش مزه بشه؟ انگار فقط طعم سرکه و کلم میده!!!
فلفل دلمه هم بریز خوب میشه
البته شما دیروز درست کردی بذار یه چهار روز بمونه طعم وسایل به خوردش بره خوب میشه
 
استارتر
استارتر

دختری از جنس شیشه

Guest
خب بزار یه چند روز بگذره
یعنی نگرفته هنوز؟؟
ولی مادر شوهرم درست میکنه تازشم خوشمزست جا نیافتاده تمومش میکنیم! این اولین باری بود که خودم درست کردم ولی اصلا خوشم نیومد طعمش قوی نیست
 

یا فاطمه ی معصومه (س)

Guest
بعضی ها یکی دوتا به بهش می زنند بعضی ها ترخون وگشنیز وجعفری هم می زنند بعضی یکی دوتا سیب توش سیر و فلفل هم می زنند
 
استارتر
استارتر

دختری از جنس شیشه

Guest
فلفل دلمه هم بریز خوب میشه
البته شما دیروز درست کردی بذار یه چهار روز بمونه طعم وسایل به خوردش بره خوب میشه
دیگه چیزی پیشنهاد نمیدین که اضافه کنم؟
مثلا سبزی خشک مرزه و تلخون بزنم چی؟ یا فلفل سیاه؟
 

شاتوت?

Guest
فلفل از اون مدل هاش که خیلی تنده یا تند هستش بزن
و یکم توش نمک هم بزن
و بذار یه مدت بمونه تا جا بیوفته
 
استارتر
استارتر

دختری از جنس شیشه

Guest
فلفل از اون مدل هاش که خیلی تنده یا تند هستش بزن
و یکم توش نمک هم بزن
و بذار یه مدت بمونه تا جا بیوفته
فلفل سبز تند زدم بهش چند تا هم از نوع فلفل همدان ریختم ما بهش میگیم بیبر
 
استارتر
استارتر

دختری از جنس شیشه

Guest
بعضی ها یکی دوتا به بهش می زنند بعضی ها ترخون وگشنیز وجعفری هم می زنند بعضی یکی دوتا سیب توش سیر و فلفل هم می زنند
به رو امتحان نکردم ولی مادرشوهرم سیب میزنه دوست ندارم،سیر و فلفل هم زدم ولی جز طعم سرکه طعمی نداره!!!
 

هاله

Guest
دیروز ترشی گل کلم درست کردم ولی طعمشو دوست ندارم انگار طعم نداره با اینکه خیلی چیزا زدم !؟ چیکار کنم خوشمزه بشه؟
اینا رو زدم
گل کلم ،هویج ،سیر، فلفل تند،لبو ،کلم بنفش،نمک،سبزی خشک نعناع وشویدکمی و ریحان
گوجه،خیار
کرفس هم باید بزنم ولی هنوز نخریدم حتما میزنم
دیگه چی بزنم که خوش مزه بشه؟ انگار فقط طعم سرکه و کلم میده!!!
واااا دیروز درس کردی انتظارداری خوشمزه شه باید یه مدت بمونه جا بیفته
 
استارتر
استارتر

دختری از جنس شیشه

Guest
گوجه خوب میشه تو ترشی؟
ما انقد چیز قاطی نمیکنیم
مثلا ترشی لبو جدا
مادر و مادرشوهرم که همیشه میریزن، البته برای یه دبه ی بزرگ فقط چندتا خورد میکنن هم طعمشو هم ترکیب رنگشو خوب میکنه،خوب اسمش ترشی مخلوط هست تازه،سیب زمینی ترشی و بادمجان هم میریزن که من دوست نداشتم نریختم
و لبو هم یه دونه خورد میکنیم و کمی جوش میدن تا هم کمی ملسش کنه هم رنگشو خیییلی قشنگ میکنه البته اگه بخوای قرمز بشه ترشیت،مادرم یه دبه ترشی زرد درست میکنه تو یه دبه هم با لبو قرمزش میکنه که همیشه ترشی قرمزه زودتر تموم میشه ،رنگش آدمو به هوس میندازه
 
استارتر
استارتر

دختری از جنس شیشه

Guest
واااا دیروز درس کردی انتظارداری خوشمزه شه باید یه مدت بمونه جا بیفته
نهه اصلا جدای جا افتادنش طعمش قوی نبود ،که رفتم یه کم ترخون، فلفل سیاه،مرزه ونمک ریختم خیلی بهتر شد فکر کنم نمکش کم بود
 

بالا