تجربیاتم راجب کنترل کردن استرس و اضطراب

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
من وقتی فکرمی کنم کنترل کردن استرس روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیر خوب داره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم گاهی فکر بقیه روهم می کنه و حتی اگه همه چیز هم داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتو ممکنه یه روزی از دست بدی و یا با همون داشته ها به مشکل بخوری آدم نمیدونه چی به سرش میاد

سعی می کنم تو هر شرایطی ناامید نشم تلاش کنم برای آرامش ، وقتی ناراحتم سعی می کنم زودتر ناراحتیمو تموم کنم و خودمو شاد کنم

مقایسه و غبطه خوردن به بقیه بالاخره ممکنه باشه ولی سعی می کنم تا جایی که بتونم اینطوری نباشم چون هیچ فایده ای نداره

به این فکر می کنم که شاید تلاش اونارو نداشتم ، به این فکر می کنم که از زندگی کسی خبرندارم ۲۴ ساعت کنارشون نبودم کامل نمیدونم چه سختی هایی کشیدن تا به اینجا رسیدن ، حتی اگه از زندگیشون خبر داشته باشم تعریفم کنن باز هم خیلی کامل نمیشه که بدونم ؛ شاید من اون سختی هارو نکشیدم و اینکه بعضیا هم از سیاستشونه تظاهر می کنن مشکلی ندارن برای دشمن شاد نشدن و البته اینم هست که بعضیا خیلی از خوشی هاشونو پنهان می کنن یا یه چیز کلی از مشکلشون میگن یا حتی همینجوری که چشم نخورن یا کسی به ناحق کاری نکنه به مشکل بخورن

به این فکر می کنم که از آینده خبر ندارم آدم نمیدونه چی به سرش میاد شاید درآینده اونا دور از جونشون یه سختی داشتن که من نداشتم ، حتی با داشته هاشون به مشکل خوردن یا از دست دادن البته آدم نباید به ناحق بد کسیو بخواد دارم مثال میزنم که یعنی الکی غبطه نمی خورم چون می دونم همه مشکل و غم دارن بالاخره تحت هر شرایطی

به این فکر می کنم که من هم یه داشته هایی داشتم و دارم که بقیه ندارن هرچند ناچیز به چشمم بیاد

تلاش می کنم تو سختی ها و با نداشته هام نیمه ی پرلیوان رو ببینم ؛ به خوبی نداشته هام فکر می کنم و قبول می کنم که همینه و کاریش نمیشه کرد و باهاش کنار میام و می بینم که به صلاحم بوده که رشد کنم ولی خب تلاش هم می کنم به خواسته های حق و به صلاحم برسم و برای داشته های حق و به صلاحم هم تلاش می کنم تا از دستشون ندم

به این فکرمی کنم که مشکلات به خاطر اشتباهات بقیه هم باشه ولی به خاطر اشتباهات خودم هم میتونه باشه حتی اگه بگم خوب بودم خب هیچکس کامل خوب نیست قطعا منم بدی داشتم ولی خب خوب بودن زیادی یا گاهی دست نکشیدن از خوبی هم اشتباهه و به این فکر می کنم راجب گذشته ها دیگه کاری نمی تونم کنم فقط از گذشته میشه عبرت بگیرم تا آینده ی بهتری بسازم

ادامه پست بعدی ...

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
سعی می کنم و دوست دارم گاهی همه چی عالی باشه ولی سعی هم می کنم هر خوشی کوچیکی همیشه به چشمم بیاد و از یادم نره و با همینا هر چند ناچیز شاد باشم و خداروشکر می کنم که تونستم و می تونم انجام بدم

گردش رفتن شده یه پارک نزدیک و معمولی برم حتما نباید برم جای خاصی ، مسافرت رفتن شده جای خاصی نباشه و آنچنان همه چی فراهم نباشه ، دیدن فیلمی که دوست دارم حتما نباید برم بهترین سینما ، بازی کردن شده یه بازی ساده مثلا منچ بازی کنم حتما نباید برم گیم نت ، با خریدی که دوست دارم حتما نباید بهترین رستوران و مرکز خرید باشه ، حتما نباید خریدهای گرون قیمت باشه‌ شده یه گیره مو بخرم ، با ورزش شده تو خونه بدون وسیله حتما نباید با وسیله ورزشی و باشگاه باشه ، گوش دادن به موزیک و خوندن با موزیک حتما نباید برم کنسرت ، با سرگرم شدن و لذت بردن از کارهای خونه و خرید حتما نباید کارگر داشته باشم ، با پختن غذای خوشمزه و لذت بردن از طعمش و لذت از طعم میوه ، تنقلات و.. حتی یه دمنوش و چای ساده هر چند به مقدار کم و دیرتر فراهم باشه ، با رسیدگی به خودم هر چند با هزینه کم و وقت گذاشتن حتما نباید برم بهترین سالن زیبایی و بهترین دکتر ، با پروفایل و بیویی که حالمو خوب می کنه ، با مطالعه کردن ، با جشن گرفتن و گاهی هدیه خریدن برای خودم و بقیه حتی با هزینه کم حتما نیاز به هزینه ی زیاد نداره و نباید همه چی فراهم باشه ، گاهی تماس گرفتن و پیام دادن به بقیه ، با سعی کردن به لبخند زدن و خندیدن البته به اندازه و نه هرجایی و نه هر زمانی ، محبت کردن به خودم و بقیه ؛ البته به اندازه و دوطرفه باشه و گاهی ممکنه یه طرفه باشه به خاطر انسانیت البته نباید جوری باشه که سوءاستفاده کنن یا به خودم آسیب برسه ، حذف آدمای سمی که هیچ جوره تغییر نمی کنن برام و رفت و آمد هم اگه باشه خیلی کم باشه بهتره دوری و دوستی اینجوری آرامشم بیشتره حرف و حدیثا و دلخوری ها کمتره ، با داشتن یه سقف بالا سر و یه ماشین معمولی و کمی پس انداز حتما نباید پولدار بود

با تلاش برای یاد گرفتن حرفه ای که دوست دارم ، تلاش برای درآمدزایی و پس انداز کردن حتما نباید شغل خاص و درآمد خیلی زیادی باشه همینکه سرگرم بشم و بتونم به هدف هام در معقول برسم کافیه

با تلاش برای پیشگیری و حل مشکلات حتما نباید راحت و همیشه هزینه ی زیادی کنم ؛ معمولا با سرچ در سایت ها تلاش می کنم مهم اینه به هدفم برسم

با تلاش و رسیدن به خواسته هام هر چند ناچیز باشه و دیر برسم ؛ حتما نباید همه چی همیشه فراهم و عالی باشه مهم اینه سعی کنم دلم شاد باشه

ادامه پست بعدی ...

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
حالا باقی راه های کنترل کردن استرسم رو بگم

این تجربه و نظر خودم هست بعضیاشم گوگل مطالعه کردم ، بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

دمنوش های آرامبخش مثل گل گاو زبون و سنبل الطیب ، ریشه شیرین بیان ، دارچین ، گل محمدی و‌...

شربت آرامبخش ترکیب عسل ، آب ، عرق بیدمشک و گلاب هم خوبه و برای درمان بیماری ها هم موثره

قرص های تقویت اعصاب گیاهی هم خوبه

فصد خون ؛ حجامت یا اهدای خون هم خوبه برای اعصاب و سلامتی مفیده ، البته موارد منع مصرف داره برای بعضیا مضره ، گوگل سرچ کنید

موزیک مدیتیشن موثره مخصوصا قبل خواب با صدای آبشار و پرنده و..

داشتن پرنده ای که آواز بخونه و مجسمه آبنما هم خوبه به آدم آرامش میده

ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی سرچ کنی گوگل رایگان هست به یه کاربر که حالش خیلی بد بود حتی نیاز به بستری داشت * به خاطر مشکلاتش و وابستگی ناسالم یا همون عشق بیمارگونه که به کسی داشت * گفتم برای کمرنگ شدن خاطراتش مدت طولانی انجام داد باهاش صحبت کردم برای حل کل مشکلاتش راه حل دادم حالش بهتر شد

من هم یه بار هیپنوتیزم انجام دادم خواستم ببینم چطوریه به نظرم آرامش میده ، کلیپ دکتر سجاد زمانی راجب درمان به روش nlp (اِن اِل پی) هم سرچ کنید گوگل هست اونم خوبه

نوشتن روی کاغذ و پاره کردن یا سوزوندن کاغذ (مواظبم آتیش سوزی نشه ) یا نوشتن تو یادداشت های گوشیم و حذف کردن موثره

گاهی نفس عمیق بکشی خوبه اونم آرامش میده

گاهی گریه کردن خوبه ، یه وقتایی شده دوست داری بلند گریه کنی داد بزنی وسیله پرت کنی حرصت خالی بشه میشه بری حموم زیر دوش ، اسپیکر هم ببری موزیک هم گوش بدی با موزیک بهتره (همینکه صدا خونه همسایه نره اگه در و دیوارها عایق صوتی نیس) اینم تاثیرداره آدم غصه هاش خالی میشه البته گریه مداوم نباید باشه وگرنه به جسم و روح آسیب می زنه اگه کسی اینجوریه باید درمان کنه با روش های کنترل استرس

آواز خوندن و رقصیدن با موزیک و تقلید خواننده ها هم خیلی تاثیرداره تو روحیه و تبدیل به عادت میشه

اسپند دود کردن هم برای آرامش خوبه

انگشتر حِرز امام جواد برای دفع چشم زخم ، طلسم ، جن و شیطان و .. خوبه (البته تاثیرش کمتره چون که گناه کنی خدا کمتر هواتو داره بالاخره هیچکس بی گناه نیست )

گذاشتن قرآن تو پذیرایی و ماشین خوبه به نظرم تاثیرداره برای پیشگیری از مشکلات و آرامش میده

ذکر گفتن ، نماز و قرآن خوندن ،پخش صوت قرآن هم آرامش میده

آب متبرک هم برای حل مشکلات و آرامش خوبه ، گوگل و نی نی سایت روش هاشو سرچ کنید

دعا کردن هم آرامش میده در حق خودت و همینطور دیگران

حتی یه وقتایی نفرین هم آرامش میده البته باید حق باشه

یه وقتایی از عصبانیت ممکنه یه حرف بد بگی ناحق باشه بهتره حواست به حرفات باشه چون نفرین ناحق نمی گیره و ممکنه به خودت برگرده

اگه ناحق گفتی بهتره بعدش بگی خدایا توبه می کنم عصبی بودم منو ببخش شاید ناحق باشه به خودم برگرده یا اصلا حقم باشه شاید پشیمون بشم دلم بشکنه دلم نمیاد

البته هرکی بهت ناحقی کرده اشکال نداره از خدا بخوای خودش جوابشو بده خدا هم دیر یا زود شاید همون موقع شایدم بعد ۲۰ سال بالاخره جواب میده وقتی که شرایطش باشه و به آرامش می رسی

و البته خودت هم اگه به کسی ناحقی کنی قطعا بالاخره جواب می گیری پس باید حواست باشه خودت هم ناحقی نکنی

سعی کنید به ناحق بد کسی رو نخواید و به ناحق بدی نکنید و دل نشکونید چون همینا به آدم برمی گرده

کمک کردن به بعضیا هم حال آدم رو خوب می کنه و دعای خیرشون هم قطعا بهتون بر می گرده البته به شرطی که بدونی باعث مشکل نمیشه

حالا نمیگم من هیچ اشتباهی نکردم و بدی ندارم نه قطعا داشتم ، هیچکس کامل نیست

ادامه پست بعدی ...

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
تو زندگی بحث ممکنه گاهی باشه شما خودتون هم باید سعی کنید حواستون به رفتارتون باشه پیشگیری کنید و با سیاست جواب بدین همون موقع یا بعدا حرفش افتاد یا حرفشو بندازید بگید ، البته درکم کنید که رفتار قبلی و همون موقع شما و یا شرایط مثلا درگیری فکری ، خستگی ، گشنگی هم باعث میشه و اینکه خودتونم خب ممکنه با رفتار بقیه و شرایط گاهی عصبی بشید و جور دیگه رفتار کنید ؛ سعی کنید از کاه کوه نسازید و قوی باشید و از هر حرفی دعوا و قهر راه نندازید برای زندگی بهتر ، البته باید از هر حرفی هم ساده رد نشید که سوءاستفاده نکنن و گاهی هم دعوا و قهر لازمه

اگه کسی رو ندارید که ازتون همیشه به حق دفاع کنه و حامیتون باشه بعضی آدما معمولا برای دفاع به علاقه و منفعتشون نگاه می کنن اگه بالاخره به مشکل می خورید خودتون پشت خودتون باشید و بالاخره کارما هم جواب بقیه رو میده و اگه می خواید درد و دل کنید سبک بشید و راهنمایی بشید می تونید تو خصوصی با کاربری ناشناس به کاربران سایت مادران یا نی نی سایت که مطمئن هستید غریبه هستن بگید بهتره

سعی کنید جوری رفتار کنید دشمن شاد نشید یا دیگه نشید و البته خیلی از خوشی هاتونو پنهان کنید یا یه چیز کلی از مشکلتون بگید یا حتی همینجوری که چشم نخورید یا کسی به ناحق کاری نکنه به مشکل بخورید

خیلی روش های دیگه هم هست سرچ کنی گوگل کلی راهکار هست و اینکه علاقه ات هم مهم هست ببینی از چه روشی خوشت میاد

امیدوارم این مطلب براتون مفید باشه 🤗

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

بالا