فقط اگه خورشتم شور شد چقدر سیبزمینی خام بزنم؟ یه دونه کافیه؟ یا چنتا برش فقط بریزیم تو غذا؟
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:10 #1 فقط اگه خورشتم شور شد چقدر سیبزمینی خام بزنم؟ یه دونه کافیه؟ یا چنتا برش فقط بریزیم تو غذا؟
برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:13 #2 منم رب گوجه تموم کردم😂😂😂😂 نمیشه برم بیرون بخرم چیکار کنممممم عرررررر
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 11:14 #3 سانسوریا گفت: فقط اگه خورشتم شور شد چقدر سیبزمینی خام بزنم؟ یه دونه کافیه؟ یا چنتا برش فقط بریزیم تو غذا؟ کلیک کنید تا باز شود... خلال کن بریز خوشمزه میشه 🚶🏻♀️✌🏻
سانسوریا گفت: فقط اگه خورشتم شور شد چقدر سیبزمینی خام بزنم؟ یه دونه کافیه؟ یا چنتا برش فقط بریزیم تو غذا؟ کلیک کنید تا باز شود... خلال کن بریز خوشمزه میشه 🚶🏻♀️✌🏻
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:15 #4 برید_کنار_من_اومدم گفت: منم رب گوجه تموم کردم😂😂😂😂 نمیشه برم بیرون بخرم چیکار کنممممم عرررررر کلیک کنید تا باز شود... چرا نمیتونی بری بخری من یه سیبزمینی کوچولو انداختم تو غذا انشاالله که حل بشه😂😂😂
برید_کنار_من_اومدم گفت: منم رب گوجه تموم کردم😂😂😂😂 نمیشه برم بیرون بخرم چیکار کنممممم عرررررر کلیک کنید تا باز شود... چرا نمیتونی بری بخری من یه سیبزمینی کوچولو انداختم تو غذا انشاالله که حل بشه😂😂😂
ماه مشکی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Dec 21, 2023 جنسیت خانم امروز در 11:15 #5 سانسوریا گفت: فقط اگه خورشتم شور شد چقدر سیبزمینی خام بزنم؟ یه دونه کافیه؟ یا چنتا برش فقط بریزیم تو غذا؟ کلیک کنید تا باز شود... آره یدونه براش کافیه
سانسوریا گفت: فقط اگه خورشتم شور شد چقدر سیبزمینی خام بزنم؟ یه دونه کافیه؟ یا چنتا برش فقط بریزیم تو غذا؟ کلیک کنید تا باز شود... آره یدونه براش کافیه
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:15 #6 رول دارچینی گفت: خلال کن بریز خوشمزه میشه 🚶🏻♀️✌🏻 کلیک کنید تا باز شود... خلال کنم؟ یکیو از وسط نصف کردم انداختمشون تو غذا😂😭
رول دارچینی گفت: خلال کن بریز خوشمزه میشه 🚶🏻♀️✌🏻 کلیک کنید تا باز شود... خلال کنم؟ یکیو از وسط نصف کردم انداختمشون تو غذا😂😭
پیشی کوچولو:) ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 10, 2023 جنسیت خانم امروز در 11:15 #7 یه دونه رو نگینی خورو کن بریز توش یا اگه با سیبزمینی خوب نمیشه چهار قسمت کن سیبزمینی رو بعدا در بیار
یه دونه رو نگینی خورو کن بریز توش یا اگه با سیبزمینی خوب نمیشه چهار قسمت کن سیبزمینی رو بعدا در بیار
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:16 #8 ماه مشکی گفت: آره یدونه براش کافیه کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیزم💕💕
برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:16 #9 سانسوریا گفت: چرا نمیتونی بری بخری من یه سیبزمینی کوچولو انداختم تو غذا انشاالله که حل بشه😂😂😂 کلیک کنید تا باز شود... شرایطش نیست خیلییییی کمه گوجه دارم حیف نمیدونم چحوری رب کنم
سانسوریا گفت: چرا نمیتونی بری بخری من یه سیبزمینی کوچولو انداختم تو غذا انشاالله که حل بشه😂😂😂 کلیک کنید تا باز شود... شرایطش نیست خیلییییی کمه گوجه دارم حیف نمیدونم چحوری رب کنم
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:16 #10 پیشی کوچولو:) گفت: یه دونه رو نگینی خورو کن بریز توش یا اگه با سیبزمینی خوب نمیشه چهار قسمت کن سیبزمینی رو بعدا در بیار کلیک کنید تا باز شود... منم نمیخواستم سیبزمینی توش بمونه خواستم درش بیارم بعدا یکیو دو نصف کردم انداختم عیبی نداره؟!
پیشی کوچولو:) گفت: یه دونه رو نگینی خورو کن بریز توش یا اگه با سیبزمینی خوب نمیشه چهار قسمت کن سیبزمینی رو بعدا در بیار کلیک کنید تا باز شود... منم نمیخواستم سیبزمینی توش بمونه خواستم درش بیارم بعدا یکیو دو نصف کردم انداختم عیبی نداره؟!
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:18 #11 برید_کنار_من_اومدم گفت: شرایطش نیست خیلییییی کمه گوجه دارم حیف نمیدونم چحوری رب کنم کلیک کنید تا باز شود... قشنگ بشور پوره اش کن بعدش صافش کن بعدش آبشو بجوشون آخرش روغن و نمک بزن
برید_کنار_من_اومدم گفت: شرایطش نیست خیلییییی کمه گوجه دارم حیف نمیدونم چحوری رب کنم کلیک کنید تا باز شود... قشنگ بشور پوره اش کن بعدش صافش کن بعدش آبشو بجوشون آخرش روغن و نمک بزن
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم امروز در 11:18 #12 سانسوریا گفت: خلال کنم؟ یکیو از وسط نصف کردم انداختمشون تو غذا😂😭 کلیک کنید تا باز شود... اشکال نداره بازم شوری و میگیره یه بار خورشت بادمجون درست کردم شور بود سیب زمینی خلال کردم ریختن 🚶🏻♀️😂
سانسوریا گفت: خلال کنم؟ یکیو از وسط نصف کردم انداختمشون تو غذا😂😭 کلیک کنید تا باز شود... اشکال نداره بازم شوری و میگیره یه بار خورشت بادمجون درست کردم شور بود سیب زمینی خلال کردم ریختن 🚶🏻♀️😂
برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:18 #13 سانسوریا گفت: قشنگ بشور پوره اش کن بعدش صافش کن بعدش آبشو بجوشون آخرش روغن و نمک بزن کلیک کنید تا باز شود... میشه؟
سانسوریا گفت: قشنگ بشور پوره اش کن بعدش صافش کن بعدش آبشو بجوشون آخرش روغن و نمک بزن کلیک کنید تا باز شود... میشه؟
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:19 #14 رول دارچینی گفت: اشکال نداره بازم شوری و میگیره یه بار خورشت بادمجون درست کردم شور بود سیب زمینی خلال کردم ریختن 🚶🏻♀️😂 کلیک کنید تا باز شود... از خدا ممنونم برای آفرین سیبزمینی😪😍😂
رول دارچینی گفت: اشکال نداره بازم شوری و میگیره یه بار خورشت بادمجون درست کردم شور بود سیب زمینی خلال کردم ریختن 🚶🏻♀️😂 کلیک کنید تا باز شود... از خدا ممنونم برای آفرین سیبزمینی😪😍😂
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:19 #15 برید_کنار_من_اومدم گفت: میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 11:22 #17 صنم گفت: دو سه قاشق نوشابه مشکی بریز کلیک کنید تا باز شود... نه بابا جدی میشه چه جالبببب😍 یادم بمونه پس من فقط سیبزمینی بلد بودم
صنم گفت: دو سه قاشق نوشابه مشکی بریز کلیک کنید تا باز شود... نه بابا جدی میشه چه جالبببب😍 یادم بمونه پس من فقط سیبزمینی بلد بودم
صنم ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:21 #18 سانسوریا گفت: نه بابا جدی میشه چه جالبببب😍 یادم بمونه پس من فقط سیبزمینی بلد بودم کلیک کنید تا باز شود... اره میشه امتحان کن
سانسوریا گفت: نه بابا جدی میشه چه جالبببب😍 یادم بمونه پس من فقط سیبزمینی بلد بودم کلیک کنید تا باز شود... اره میشه امتحان کن
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:22 #19 صنم گفت: اره میشه امتحان کن کلیک کنید تا باز شود... ممنون عشقم