بیاین میخوام یه پلو یاد بدم تنهایی یک قابلمه رو بخوری اسمش سوتی پلو

  • شروع کننده موضوع ساحلم
  • تاریخ شروع

ساحلم

Guest
  • برنج 4 پیمانه
  • شیر 4 پیمانه
  • نمک و زعفران به میزان لازم
  • کره یا روغن حیوانی به میزان لازم


در زبان آذری سوت به معنای شیر است و سوتی پلو ترکی غذایی است که با شیر و بیشتر برای چهارشنبه سوری و عید نوروز تهیه می شود و به شیرین برنج ، شیرپلو ، شیرپز ، سوتی پلو تبریزی و سوتی پلوی اردبیلی هم معروف است. این غذا را با شیر برنج و شیرین پلو به اشتباه نگیرید! درست است که نامش تقریبا مشابه با آن هاست اما تفاوت های عمده ای با آنها دارد که در ادامه متوجه آن می شوید.


سوتی پلو چهارشنبه سوری را معمولا با ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو می کنند و طعمی عالی و بی نظیر دارد. اگر تا به حال این غذا را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنم حداقل یک بار آن را تهیه کنید. پختن این غذا اصلا سخت نیست پس درست کردن آن را پشت گوش نیاندازید و بیایید دست به کار شویم.






طرز تهیه سوتی پلو​



مرحله اول:​


برای تهیه سوتی پلو اردبیلی ابتدا باید برنج را بشویید و اجازه دهید برای یک الی دو ساعت با آب و نمک خیس بخورد. سپس دوباره آبکشی کنید تا شوری نمک رفع شود.







مرحله دوم:​


برنج را به همراه شیر، زعفران و کمی نمک در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که درب قابلمه باید باز بماند تا شیر سر نرود.






مرحله سوم:​


حالا کره را به قابلمه اضافه کنید. وقتی شیر کاملا جذب شد درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه دم بکشد.











مرحله چهارم:​


قابلمه را از روی حرارت بردارید. اگر از قابلمه ی نچسب استفاده کرده اید میتوانید آن را برگردانید و سوتی پلو خوشمزه قالبی با ته دیگی خوشرنگ و مجلسی داشته باشید. با کمی خلال پسته و کشمش تزیین و سرو کنید. نوش جان.

????
 

مژده

Guest
به به مهرانه جون امروز کولاک کرده با تاپیکای آشپزیش
?
 
استارتر
استارتر

ساحلم

Guest
خودم شکمم قارقور کرد اینقدر دلم میخواد
:ROFLMAO::ROFLMAO:?
 

بالا