۱۶۲ که زیاد بلند نیست خیلی هم خوبه دوستای من همشون بالای ۱۶۸ هستن عادیهقدم بلنده ۱۶۲
اضافه وزن هم دارم ۴ کیلو
دارم لاغر میکنم ولی قدم رو نمیتونم کاری کنم کاش قدم کمتر بود
هی🫠🩷مامان من الانم میگه یعنی اونطوری نمیگه میگه ناراحت نشو خداهمه رو یه جور آفریده
خودش خیلی خوشگله بیبی فیسه الان ۴۴ سالشه هرکی دیده فک میکنن خواهرمه
هی خیلی بدهمنم که سنم خیلی کم میزنه خواستگارام اکثرا ده بیست سال بزرگترن تازه زن هم طلاق دادن😂😂😂ربطی به اینا نداره به شانسه
پسره می داده؟؟؟😑😑😑😂😂😂هی خیلی بده
من یه خواستگاری داشتم با گذشته نابود یعنی خانوادمنمیدونستن ولی من با دختر عمه پسره دوست بودم میدونستم حتی میداده 🫤
یعنی میخواستم موهامو بکنم که این چرا
مرسی خدا مامان تورو هم نگه داره مامانم تنها امید زندگیمه۱۶۲ که زیاد بلند نیست خیلی هم خوبه دوستای من همشون بالای ۱۶۸ هستن عادیه
خودت اینطوری همش فکر میکنی
با شاید چون مامانت جوونه (خدا حفظش کنه)
اینطوری به چشم میاد
مشکل از اوناست عزیزم تو اوکی و خوشگل و نازیمرسی خدا مامان تورو هم نگه داره مامانم تنها امید زندگیمه
تو منطقه ما اکثر پسرها قد کوتاه هستن و واقعا با اونا هم قدم
آره 🤣پسره می داده؟؟؟😑😑😑😂😂😂
مرسی از امید دادنت 🥺❤️مشکل از اوناست عزیزم تو اوکی و خوشگل و نازی
بیخیالشون شو و بهش فکر نکن
آره میشهعکس بزاری میشه پاک کرد؟
😂😂😂😂پشماممممآره 🤣
نمیدونم مشکلشون چی بود وضعشون توپ بود ولی با *** پاره
الان خندم میگیره ولی اون تایم خیلی گریه گردم چرا این اومده به هیچکی نگفتم تو اولین نفری😂
چرا شانسمون عنه😂😂😂😂پشمامممم
وای من یه خاستگار داشتم یارو ۱۷ سال ازم بزرگتر بود بعد زنشو طلاق داده بود یه پسر چهار ساله داشت بعد من جوابم منفی بود به بابام میگفت به دخترت بگو باید شرط مو قبول کنه که بچه دار نشه فقط پسر منو بزرگ کنه
حالا چه پررو هم بود جواب من منفی بود برای خودش شرط هم گذاشته بود
😂😂😂😂شانس پخش میکردن ما خواب بودیمچرا شانسمون عنه
من خواستگار داشتم بنده خدا ۱۳ سال ازم بزرگتر بودهیچی هم نداشت ها هیچی ماشین رو باباش گرفته بود چند بار هم بدهی بار آورده بود بعد من که جواب منفی دادم از اینستا پیام داد که فک کردی کی هستی و نصف دخترای تبریز عاشق منن😂
هم قد منم بود تازه
به این فک کن جورجینا با چند تا اکس ناموفق ببین چی تور کرد😂😂😂😂شانس پخش میکردن ما خواب بودیم
چقدر پررو بودهههه میگفتی بهش برو بمیر بابا😂😂
ببین خواستگارام که عنن یه طرف اکس هامو برات بگم خون گریه میکنی😂😂 یکیشون بعد کات پول یه شاخه گلی که برام خریده بود هم گرفت 😂 یکیشون میگفت مامانم اجازه نمیده باهم بمونیم با سی سال سنننن
😂😂😂الانم کراش زدم رو یه بلاگر هر لحظه تو پیویش تایپ میکنم پاک میکنم هر آن ممکنه یه حرکتی بزنم کاش یکی جلومو بگیرهبه این فک کن جورجینا با چند تا اکس ناموفق ببین چی تور کرد
من حتی از اکس داشتن هم محرومم🤣
باور کن یه پیشنهاد درست نداشتم یا بچه مچه بوده از ۱۷ ۱۸ ساله ها که هورمون هاشون قاطی کرده یا سن بابام رو داشتن
وای چطوری گفت 😐
خدا واقعا دوست داشته که شدن اکس اگه ادامه پیدا میکرد میخواستی چیکار کنی
برو بگووو لطفا 🥹😂😂😂الانم کراش زدم رو یه بلاگر هر لحظه تو پیویش تایپ میکنم پاک میکنم هر آن ممکنه یه حرکتی بزنم کاش یکی جلومو بگیره
وای وای پسرای کوچیکتر افتضاحن دهن ادمو صاف میکنن ولش کن تو رابطه نرپ فعلا منم هربار رفتم تو رابطه خودمو فوش دادم
اگه عنم کنه چی اخه😭برو بگووو لطفا 🥹
چیزی نمیشه
آره وضعیت خیلی بد شده قبلا اینطوری نبود
عکسشو بفرستاگه عنم کنه چی اخه😭
یبار تاپیک زدم همینجا همه گفتن اه این چیه😂😭عکسشو بفرست
نه بابا یا جواب نمیده یا محترمانه میگه برای خودش بد میشه
مستقیم بگم دوستت دارم؟😭😂عکسشو بفرست
نه بابا یا جواب نمیده یا محترمانه میگه برای خودش بد میشه