ابتدا اونو چند ساعت تو پیاز و ابلیمو و فلفل سیاه ونمک و اگه خواستی زرد چوبه میخوابونیم بعدش پیازو رو ازش جدا میکنیم
بعدش خواستی سوخاری کن
خواستی بزار فر خواستی
البته من اشپزی زیاد وارد نیستم
فکر کنم قیمه شانسی قیمه خوب شد برنج خراب بعدا هم قیمه رو خراب می کردم در کل زیاد غذا خراب میکردم بلد نبودم مامانم یاد نداد بهم بعدها یادگرفتم دیگه دستپختم خوبه
فکر کنم قیمه شانسی قیمه خوب شد برنج خراب بعدا هم قیمه رو خراب می کردم در کل زیاد غذا خراب میکردم بلد نبودم مامانم یاد نداد بهم بعدها یادگرفتم دیگه دستپختم خوبه
ابتدا اونو چند ساعت تو پیاز و ابلیمو و فلفل سیاه ونمک و اگه خواستی زرد چوبه میخوابونیم بعدش پیازو رو ازش جدا میکنیم
بعدش خواستی سوخاری کن
خواستی بزار فر خواستی
البته من اشپزی زیاد وارد نیستم