بنظرتون این دفعه دیدمشون شغلش رو بکوبم تو سرش؟
دیوار ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #1 بنظرتون این دفعه دیدمشون شغلش رو بکوبم تو سرش؟
استارتر استارتر دیوار ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #3 رابرت گفت: کدوم موضوع کلیک کنید تا باز شود... همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #4 دیوار گفت: همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور کلیک کنید تا باز شود... آهان ببین یه حرفی و بزنم بهت هرچقدر هم پیشرفت کنی فامیل گو.ه خور همیشه ی خدا هیتر توعه
دیوار گفت: همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور کلیک کنید تا باز شود... آهان ببین یه حرفی و بزنم بهت هرچقدر هم پیشرفت کنی فامیل گو.ه خور همیشه ی خدا هیتر توعه
استارتر استارتر دیوار ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #5 رابرت گفت: آهان ببین یه حرفی و بزنم بهت هرچقدر هم پیشرفت کنی فامیل گو.ه خور همیشه ی خدا هیتر توعه کلیک کنید تا باز شود... اره دقیقا ولی بگو چی یاد بگیرم چیکارکنم چون حالا منتظر سنجش هستم برای رشته ها
رابرت گفت: آهان ببین یه حرفی و بزنم بهت هرچقدر هم پیشرفت کنی فامیل گو.ه خور همیشه ی خدا هیتر توعه کلیک کنید تا باز شود... اره دقیقا ولی بگو چی یاد بگیرم چیکارکنم چون حالا منتظر سنجش هستم برای رشته ها
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #6 دیوار گفت: اره دقیقا ولی بگو چی یاد بگیرم چیکارکنم چون حالا منتظر سنجش هستم برای رشته ها کلیک کنید تا باز شود... هرکاری دوست داری بکن خیلی به نظر بقیه اهمیت نده تو زندگیت حتی اگه دانشگاه هم نرفتی حق ندارن زر بیخود بزنن
دیوار گفت: اره دقیقا ولی بگو چی یاد بگیرم چیکارکنم چون حالا منتظر سنجش هستم برای رشته ها کلیک کنید تا باز شود... هرکاری دوست داری بکن خیلی به نظر بقیه اهمیت نده تو زندگیت حتی اگه دانشگاه هم نرفتی حق ندارن زر بیخود بزنن
استارتر استارتر دیوار ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #7 رابرت گفت: هرکاری دوست داری بکن خیلی به نظر بقیه اهمیت نده تو زندگیت حتی اگه دانشگاه هم نرفتی حق ندارن زر بیخود بزنن کلیک کنید تا باز شود... خیلی ناراحتم خیلی
رابرت گفت: هرکاری دوست داری بکن خیلی به نظر بقیه اهمیت نده تو زندگیت حتی اگه دانشگاه هم نرفتی حق ندارن زر بیخود بزنن کلیک کنید تا باز شود... خیلی ناراحتم خیلی
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #8 دیوار گفت: خیلی ناراحتم خیلی کلیک کنید تا باز شود... حق داری منم خیلی حرص خوردم سر حرفاشون متاسفانه مامان بابامم درست درمون جواب نمیدن خودمم چیزی بگم قشنگ میترکونم
دیوار گفت: خیلی ناراحتم خیلی کلیک کنید تا باز شود... حق داری منم خیلی حرص خوردم سر حرفاشون متاسفانه مامان بابامم درست درمون جواب نمیدن خودمم چیزی بگم قشنگ میترکونم
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #9 رابرت گفت: حق داری منم خیلی حرص خوردم سر حرفاشون متاسفانه مامان بابامم درست درمون جواب نمیدن خودمم چیزی بگم قشنگ میترکونم کلیک کنید تا باز شود... خودت دفاع کن از خودت تمرین کن
رابرت گفت: حق داری منم خیلی حرص خوردم سر حرفاشون متاسفانه مامان بابامم درست درمون جواب نمیدن خودمم چیزی بگم قشنگ میترکونم کلیک کنید تا باز شود... خودت دفاع کن از خودت تمرین کن
استارتر استارتر دیوار ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #10 موفقیت_تلاشهام گفت: خودت دفاع کن از خودت تمرین کن کلیک کنید تا باز شود... چی بگم؟ شغلش رو بکوبم تو صورتش؟
موفقیت_تلاشهام گفت: خودت دفاع کن از خودت تمرین کن کلیک کنید تا باز شود... چی بگم؟ شغلش رو بکوبم تو صورتش؟
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #11 دیوار گفت: چی بگم؟ شغلش رو بکوبم تو صورتش؟ کلیک کنید تا باز شود... آره تو هم مثل خودش سوال پیچ کن
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #12 موفقیت_تلاشهام گفت: خودت دفاع کن از خودت تمرین کن کلیک کنید تا باز شود... من بخوام دفاع کنم یا فحش میکشم یا میگیرم عین سگ میزنمشون
موفقیت_تلاشهام گفت: خودت دفاع کن از خودت تمرین کن کلیک کنید تا باز شود... من بخوام دفاع کنم یا فحش میکشم یا میگیرم عین سگ میزنمشون
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #13 رابرت گفت: من بخوام دفاع کنم یا فحش میکشم یا میگیرم عین سگ میزنمشون کلیک کنید تا باز شود... نه اینکارو نکن با سیاست یه جواب خوب بده اگه فوش دادن یا زدن اونوقت تو هم فوش بده یا بزن
رابرت گفت: من بخوام دفاع کنم یا فحش میکشم یا میگیرم عین سگ میزنمشون کلیک کنید تا باز شود... نه اینکارو نکن با سیاست یه جواب خوب بده اگه فوش دادن یا زدن اونوقت تو هم فوش بده یا بزن
دختران تابستان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #14 دیوار گفت: همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور کلیک کنید تا باز شود... امان اراین فامیل وتیکه هاشون کارشون اشتباهه
دیوار گفت: همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور کلیک کنید تا باز شود... امان اراین فامیل وتیکه هاشون کارشون اشتباهه
Diana 91 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 15, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #15 دیوار گفت: همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور کلیک کنید تا باز شود... ببین هر کاری کنی هر رتبه ای بشی بهترین رشته قبول شدی بهترین شغل رو داشته باشی دیگران حرف میزنن پس بهتر آدمی که رو اعصابته رو یا باهاش رفت و آمد کنی و قطع رابطه کنی و یا تا جای ممکن کم ببینیشون و بهشون اهمیت ندی بیخیال باش
دیوار گفت: همون تیکه انداختن فامیل بهم بابت کنکور کلیک کنید تا باز شود... ببین هر کاری کنی هر رتبه ای بشی بهترین رشته قبول شدی بهترین شغل رو داشته باشی دیگران حرف میزنن پس بهتر آدمی که رو اعصابته رو یا باهاش رفت و آمد کنی و قطع رابطه کنی و یا تا جای ممکن کم ببینیشون و بهشون اهمیت ندی بیخیال باش
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #16 موفقیت_تلاشهام گفت: نه اینکارو نکن با سیاست یه جواب خوب بده اگه فوش دادن یا زدن اونوقت تو هم فوش بده یا بزن کلیک کنید تا باز شود... تا یه جایی اعصاب آدم میکشه
موفقیت_تلاشهام گفت: نه اینکارو نکن با سیاست یه جواب خوب بده اگه فوش دادن یا زدن اونوقت تو هم فوش بده یا بزن کلیک کنید تا باز شود... تا یه جایی اعصاب آدم میکشه
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #17 رابرت گفت: تا یه جایی اعصاب آدم میکشه کلیک کنید تا باز شود... آره آدم گاهی اعصابش خورد میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه حق داری تو فشاری
رابرت گفت: تا یه جایی اعصاب آدم میکشه کلیک کنید تا باز شود... آره آدم گاهی اعصابش خورد میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه حق داری تو فشاری
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #18 موفقیت_تلاشهام گفت: آره آدم گاهی اعصابش خورد میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه حق داری تو فشاری کلیک کنید تا باز شود... خیلی رو مخن
موفقیت_تلاشهام گفت: آره آدم گاهی اعصابش خورد میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه حق داری تو فشاری کلیک کنید تا باز شود... خیلی رو مخن
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #19 رابرت گفت: خیلی رو مخن کلیک کنید تا باز شود... ازدواج کنی راحت میشی سمت ما هم همینن بدرد نخورن
رابرت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 19, 2026 جنسیت خانم Jan 28, 2026 #20 موفقیت_تلاشهام گفت: ازدواج کنی راحت میشی سمت ما هم همینن بدرد نخورن کلیک کنید تا باز شود... ازدواج کنم خانواده شوهر هم اضافه میشه
موفقیت_تلاشهام گفت: ازدواج کنی راحت میشی سمت ما هم همینن بدرد نخورن کلیک کنید تا باز شود... ازدواج کنم خانواده شوهر هم اضافه میشه