• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

بچه ها دلیلش چیه

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
نه ولله چرا دروغ بگی اعتماد بنفس داری دیگه خودتو دوست داری نسبت به خودت انرژی مثبت ساطع میکنی همه هم جذب این انرژی و اعتماد به نفست میشن
عاشق خودمم به خودم میرسم ولی حس می کنم تو هر موردی کمی خوبم ولی بعضیا منو خیلی بهتر می بینن

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
بنظرم دلیلش اینه که زیاد زل میزنی اونام دست و پاشونو گم میکنن حس میکنن نخ میدی
آره آدم خودشم باید سنگین تر رفتار کنه فکر نکنن دنبال نخی ولی من یه بار رفتم عطاری خرید کنم من جیکار کنم طرف چشمک زد گفتم شاید سوءتفاهم شده بعد دفعه بعد رفتم از کنار چشمم دیدم لبخند میزنه محل ندادم اخم کرد دفعه ی بعد رفتم دیدم لباس تدی پوشیده میگه جانم کفتم من متاهلم اهل خیانت نیستم گفت فکرکردم مجردی گفتم رفتار خاصی دیدی گفت نه خیلی خحالتی هستی خودش اعتراف کرد گفت فه خاطر چهره ات ازت خوشم اومده بهت نمیخوره متاهل باشی فکر کردم مجردی غیرمستقیم گفت زنم زشته منم گفت من زندگیو کسیو خراب نمی کنم دیگه از شما خرید نمی کنم

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عه چی بگم والا به خاطر چهره ام هست از نظر خودم یکم خوبم ولی بعضیا منو خیلی بهتر می بینن اونی که مولوی بود قشنگ خودش میگفت خیلی خوشگلی خیلی دوست دارم محل ندادم گریه کرد وضع مملکت خیلی خرابه
جدی نگیر زیاد
الان میبینی یکی بنگی منگی گلی کوفتی ی چی زده رفتار و واکنششون طبیعی نیست

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
جدی نگیر زیاد
الان میبینی یکی بنگی منگی گلی کوفتی ی چی زده رفتار و واکنششون طبیعی نیست
نه بابا می شناسمون بعضیاشون آشنامونن بعضیاشون کاملا مثبت بودن البته به ظاهر معتاد نیستن که همشون
مگه هر کی خیانت می کنه معتاده حرفایی میزنیا

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
نه بابا می شناسمون بعضیاشون آشنامونن بعضیاشون کاملا مثبت بودن البته به ظاهر معتاد نیستن که همشون
مگه هر کی خیانت می کنه معتاده حرفایی میزنیا
الان معتاد زیاد شده ظاهرشونم‌نشون نمیده
من ب خیانت ربط ندادم

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
الان معتاد زیاد شده ظاهرشونم‌نشون نمیده
من ب خیانت ربط ندادم
آزه می دونم هستن کسایی که معتادن ولی نشون نمیدن دیدم کسی معتاد اهل خیانت نیس

ولی درکل بی عقلن دیگه