موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر فعال⭐
اگه یه مرد با دیدن یه زن رنگش بپره ؟
آتو داره دستش
نمیدونم ولله چرا باید رنگش بپره نکنه میترسهعه ، نه شوهرمو نمیگم مثلا میری بیرون مردی می بینت رنگش می پره فروشنده و..
مثلا من رفتم از وکیل سوال بپرسم رنگش پرید نخ داد اخم کردم
چه ترسی 🤣 مگه جن دیده پست قبلو بخوننمیدونم ولله چرا باید رنگش بپره نکنه میترسه
نمیدونم والامثلا من رفتم از وکیل سوال بپرسم رنگش پرید نخ داد اخم کردم
قبلا رفتم فروشگاه یه پسری نخ داد محل ندادم دیدم رنگش پرید رفتم نونوایی یکی نخ داد محل ندادم رنگش می پرید منو دیدنی ؛ رفتم تره بار سه نفر منو دیدن رنگشون پرید محل ندادم رنگشون پریده بودمنو دیدنی 🤣🤣
رفتیم مولوی یکی پیش شوهرم منو دید رنگش پرید محل ندادم گریه کرد
گوگل نوشته عشق بیمارگونه اس رنگ پریدگی
ماشاالله به این اعتماد به نفس خواهرمثلا من رفتم از وکیل سوال بپرسم رنگش پرید نخ داد اخم کردم
قبلا رفتم فروشگاه یه پسری نخ داد محل ندادم دیدم رنگش پرید رفتم نونوایی یکی نخ داد محل ندادم رنگش می پرید منو دیدنی ؛ رفتم تره بار سه نفر منو دیدن رنگشون پرید محل ندادم رنگشون پریده بودمنو دیدنی 🤣🤣
رفتیم مولوی یکی پیش شوهرم منو دید رنگش پرید محل ندادم گریه کرد
گوگل نوشته عشق بیمارگونه اس رنگ پریدگی
بسم الله بگو😂چه ترسی 🤣 مگه جن دیده پست قبلو بخون
هی خدا دیگه خیلی جاها نمیرم حتی تو خیابونم که راه میرم مزاحمت مبشن بوق میزنن موتوری ماشینی میگه عاشقتم عزیزدلم د.. منم فاصله می گیرم نمیدونم فکرکنم سمت ما ییشتر اینطوره مردم عقل ندارننمیدونم والا
این احتمالا جنس رنگشون خوب نیست میپره
کاش بدره اعتماد به نفسشو داشتمماشاالله به این اعتماد به نفس خواهر
فکر می کنی دروغ میگم به خدا راست میگمماشاالله به این اعتماد به نفس خواهر
از منطقه بیا بیرونهی خدا دیگه خیلی جاها نمیرم حتی تو خیابونم که راه میرم مزاحمت مبشن بوق میزنن موتوری ماشینی میگه عاشقتم عزیزدلم د.. منم فاصله می گیرم نمیدونم فکرکنم سمت ما ییشتر اینطوره مردم عقل ندارن
فکد می کنی دروغ میگم به خدا راست میگمکاش بدره اعتماد به نفسشو داشتم
انقدر بگا نمیرفتم تو زندگیم
چطور بیام بیرون هر جایی نمیرم همه که نه بعضیا نگامم نمی کنن بعضیا هم عادی هستن بعضیا هم بدشون میاد قطعااز منطقه بیا بیرون
نمیگم دروغ میگی عزیزمفکد می کنی دروغ میگم به خدا راست میگم
خب همه مدل آدم هستچطور بیام بیرون هر جایی نمیرم همه که نه بعضیا نگامم نمی کنن بعضیا هم عادی هستن بعضیا هم بدشون میاد قطعا
نه ولله چرا دروغ بگی اعتماد بنفس داری دیگه خودتو دوست داری نسبت به خودت انرژی مثبت ساطع میکنی همه هم جذب این انرژی و اعتماد به نفست میشنفکر می کنی دروغ میگم به خدا راست میگم
عه چی بگم والا به خاطر چهره ام هست از نظر خودم یکم خوبم ولی بعضیا منو خیلی بهتر می بینن اونی که مولوی بود قشنگ خودش میگفت خیلی خوشگلی خیلی دوست دارم محل ندادم گریه کرد وضع مملکت خیلی خرابهنه ولله چرا دروغ بگی اعتماد بنفس داری دیگه خودتو دوست داری نسبت به خودت انرژی مثبت ساطع میکنی همه هم جذب این انرژی و اعتماد به نفست میشن