• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

بچه ها دلیلش چیه

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
مثلا من رفتم از وکیل سوال بپرسم رنگش پرید نخ داد اخم کردم

قبلا رفتم فروشگاه یه پسری نخ داد محل ندادم دیدم رنگش پرید رفتم نونوایی یکی نخ داد محل ندادم رنگش می پرید منو دیدنی ؛ رفتم تره بار سه نفر منو دیدن رنگشون پرید محل ندادم رنگشون پریده بودمنو دیدنی 🤣🤣

رفتیم مولوی یکی پیش شوهرم منو دید رنگش پرید محل ندادم گریه کرد

گوگل نوشته عشق بیمارگونه اس رنگ پریدگی

آسمون تاریک

⭐کاربر طلایی⭐

قبلا رفتم فروشگاه یه پسری نخ داد محل ندادم دیدم رنگش پرید رفتم نونوایی یکی نخ داد محل ندادم رنگش می پرید منو دیدنی ؛ رفتم تره بار سه نفر منو دیدن رنگشون پرید محل ندادم رنگشون پریده بودمنو دیدنی 🤣🤣

نمی‌دونم والا
این احتمالا جنس رنگشون خوب نیست میپره

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐

ماشاالله به این اعتماد به نفس خواهر

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
نمی‌دونم والا
این احتمالا جنس رنگشون خوب نیست میپره
هی خدا دیگه خیلی جاها نمیرم حتی تو خیابونم که راه میرم مزاحمت مبشن بوق میزنن موتوری ماشینی میگه عاشقتم عزیزدلم د.. منم فاصله می گیرم نمیدونم فکرکنم سمت ما ییشتر اینطوره مردم عقل ندارن

آسمون تاریک

⭐کاربر طلایی⭐
هی خدا دیگه خیلی جاها نمیرم حتی تو خیابونم که راه میرم مزاحمت مبشن بوق میزنن موتوری ماشینی میگه عاشقتم عزیزدلم د.. منم فاصله می گیرم نمیدونم فکرکنم سمت ما ییشتر اینطوره مردم عقل ندارن
از منطقه بیا بیرون

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
فکر می کنی دروغ میگم به خدا راست میگم
نه ولله چرا دروغ بگی اعتماد بنفس داری دیگه خودتو دوست داری نسبت به خودت انرژی مثبت ساطع میکنی همه هم جذب این انرژی و اعتماد به نفست میشن

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
نه ولله چرا دروغ بگی اعتماد بنفس داری دیگه خودتو دوست داری نسبت به خودت انرژی مثبت ساطع میکنی همه هم جذب این انرژی و اعتماد به نفست میشن
عه چی بگم والا به خاطر چهره ام هست از نظر خودم یکم خوبم ولی بعضیا منو خیلی بهتر می بینن اونی که مولوی بود قشنگ خودش میگفت خیلی خوشگلی خیلی دوست دارم محل ندادم گریه کرد وضع مملکت خیلی خرابه

• تاپیک جدید
  • بروز شده
  • پربازدید امروز
بالا