دلم خیلی درد میکنه. روز اول پریودیمه ،دوماه هم بود نشده بودم. تو مدرسه هم ورزش داشتیم😭😭 چیکار کنم؟؟؟
میم ماهی کاربر جدید عضویت Feb 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 15:58 #1 دلم خیلی درد میکنه. روز اول پریودیمه ،دوماه هم بود نشده بودم. تو مدرسه هم ورزش داشتیم😭😭 چیکار کنم؟؟؟
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 15:59 #2 پودر زیره سیاه دارید؟ اگه داری بریز تو آبجوش با نبات بخور
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:00 #3 پودر زنجبیلم خوبه بریزی تو آبجوش بخوری مفنامیک اسید کیسه آبگرم
استارتر استارتر میم ماهی کاربر جدید عضویت Feb 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:00 #5 _roham_ گفت: پودر زیره سیاه دارید؟ اگه داری بریز تو آبجوش با نبات بخور کلیک کنید تا باز شود... نه متاسفانه🤒
_roham_ گفت: پودر زیره سیاه دارید؟ اگه داری بریز تو آبجوش با نبات بخور کلیک کنید تا باز شود... نه متاسفانه🤒
استارتر استارتر میم ماهی کاربر جدید عضویت Feb 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:01 #6 Noora123 گفت: کاش نمیرفتی ورزش کلیک کنید تا باز شود... معلممون مجبورمون کرد😭
استارتر استارتر میم ماهی کاربر جدید عضویت Feb 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:01 #7 _roham_ گفت: پودر زنجبیلم خوبه بریزی تو آبجوش بخوری مفنامیک اسید کیسه آبگرم کلیک کنید تا باز شود... باش میخورم مرسیییی❤️
_roham_ گفت: پودر زنجبیلم خوبه بریزی تو آبجوش بخوری مفنامیک اسید کیسه آبگرم کلیک کنید تا باز شود... باش میخورم مرسیییی❤️
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:02 #8 میم ماهی گفت: باش میخورم مرسیییی❤️ کلیک کنید تا باز شود... بهتر باشی عزیزم🤍
استارتر استارتر میم ماهی کاربر جدید عضویت Feb 5, 2026 جنسیت خانم امروز در 16:02 #9 _roham_ گفت: بهتر باشی عزیزم🤍 کلیک کنید تا باز شود... قربونت🌷🩷
بلوبری ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:28 #10 _roham_ گفت: پودر زنجبیلم خوبه بریزی تو آبجوش بخوری مفنامیک اسید کیسه آبگرم کلیک کنید تا باز شود... کیسه ابگرم کیست میاره
_roham_ گفت: پودر زنجبیلم خوبه بریزی تو آبجوش بخوری مفنامیک اسید کیسه آبگرم کلیک کنید تا باز شود... کیسه ابگرم کیست میاره
Noora123 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 24, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:46 #11 میم ماهی گفت: معلممون مجبورمون کرد😭 کلیک کنید تا باز شود... چقد بی رحمن
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:24 #12 بلوبری گفت: کیسه ابگرم کیست میاره کلیک کنید تا باز شود... واقعا؟ چرا؟ من که اگه کیسه آبگرم نباشه میمیرم
بلوبری گفت: کیسه ابگرم کیست میاره کلیک کنید تا باز شود... واقعا؟ چرا؟ من که اگه کیسه آبگرم نباشه میمیرم