کجایی هسدی ؟! 🤣🤣🤣🤣 ترکم با لرا زندگی میکنم🤣🤣🤣 ولی خداییش لرا با جنبه ان
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 13:09 #21 زمستون گفت: کجایی هسدی ؟! کلیک کنید تا باز شود... ترکم با لرا زندگی میکنم ولی خداییش لرا با جنبه ان
پریماه♡ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم دیروز در 14:16 #22 زمستون گفت: مشاهده پیوست 400635 کلیک کنید تا باز شود... من که معلوم نی دقیق کجاییم
سیب سرخ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 14:46 #23 دقیقا به شیرازی ها هر چی میگی می خندن
استارتر استارتر زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 16:16 #24 soltanam گفت: ترکم با لرا زندگی میکنم ولی خداییش لرا با جنبه ان کلیک کنید تا باز شود... من عاشق لرام اصلا دست و دلباز غذا های خوووب شوخ
soltanam گفت: ترکم با لرا زندگی میکنم ولی خداییش لرا با جنبه ان کلیک کنید تا باز شود... من عاشق لرام اصلا دست و دلباز غذا های خوووب شوخ
استارتر استارتر زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 16:16 #25 سیب سرخ گفت: دقیقا به شیرازی ها هر چی میگی می خندن کلیک کنید تا باز شود... دقیقاً خودشونم زیاد با خودشون شوخی میکنن
سیب سرخ گفت: دقیقا به شیرازی ها هر چی میگی می خندن کلیک کنید تا باز شود... دقیقاً خودشونم زیاد با خودشون شوخی میکنن
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 16:43 #26 زمستون گفت: من عاشق لرام اصلا دست و دلباز غذا های خوووب شوخ کلیک کنید تا باز شود... واقعا
استارتر استارتر زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 16:47 #27 soltanam گفت: واقعا کلیک کنید تا باز شود... برای تفریحشون از دل و جون مایه میزارن ما یه دوست خانوادگی داریم ، لر هستن ، فقط با همونا خوش میگذره سفر و گردش
soltanam گفت: واقعا کلیک کنید تا باز شود... برای تفریحشون از دل و جون مایه میزارن ما یه دوست خانوادگی داریم ، لر هستن ، فقط با همونا خوش میگذره سفر و گردش
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 16:57 #28 زمستون گفت: برای تفریحشون از دل و جون مایه میزارن ما یه دوست خانوادگی داریم ، لر هستن ، فقط با همونا خوش میگذره سفر و گردش کلیک کنید تا باز شود... کلا خیلی انسان های صاف و صادق و بی ریا هستن. فکرکن دیگه با اینهممخ تفاوت و اینا من۱۴ساله تو شهر غریب دارمباهاشونزندگیمیکنم.خیلی آدمای خوبی هستن
زمستون گفت: برای تفریحشون از دل و جون مایه میزارن ما یه دوست خانوادگی داریم ، لر هستن ، فقط با همونا خوش میگذره سفر و گردش کلیک کنید تا باز شود... کلا خیلی انسان های صاف و صادق و بی ریا هستن. فکرکن دیگه با اینهممخ تفاوت و اینا من۱۴ساله تو شهر غریب دارمباهاشونزندگیمیکنم.خیلی آدمای خوبی هستن
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:16 #29 soltanam گفت: کلا خیلی انسان های صاف و صادق و بی ریا هستن. فکرکن دیگه با اینهممخ تفاوت و اینا من۱۴ساله تو شهر غریب دارمباهاشونزندگیمیکنم.خیلی آدمای خوبی هستن کلیک کنید تا باز شود... لر کجا؟
soltanam گفت: کلا خیلی انسان های صاف و صادق و بی ریا هستن. فکرکن دیگه با اینهممخ تفاوت و اینا من۱۴ساله تو شهر غریب دارمباهاشونزندگیمیکنم.خیلی آدمای خوبی هستن کلیک کنید تا باز شود... لر کجا؟
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:16 #30 اندیشه گفت: لر کجا؟ کلیک کنید تا باز شود... لرستان
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:18 #31 soltanam گفت: لرستان کلیک کنید تا باز شود... اها زبونشون خیلی سخت تر از لریِ بختیاریه
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:21 #32 اندیشه گفت: اها زبونشون خیلی سخت تر از لریِ بختیاریه کلیک کنید تا باز شود... آره.شوهرم و خانوادش بختیاری هستن زبونشون و لحجشون فرق میکنه
اندیشه گفت: اها زبونشون خیلی سخت تر از لریِ بختیاریه کلیک کنید تا باز شود... آره.شوهرم و خانوادش بختیاری هستن زبونشون و لحجشون فرق میکنه
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:22 #33 soltanam گفت: آره.شوهرم و خانوادش بختیاری هستن زبونشون و لحجشون فرق میکنه کلیک کنید تا باز شود... یه جمله بلدید رندوم به بختیاری بگید؟
soltanam گفت: آره.شوهرم و خانوادش بختیاری هستن زبونشون و لحجشون فرق میکنه کلیک کنید تا باز شود... یه جمله بلدید رندوم به بختیاری بگید؟
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:23 #34 اندیشه گفت: یه جمله بلدید رندوم به بختیاری بگید؟ کلیک کنید تا باز شود... نه والا فقطمتوجه میشم چیمیگن
اندیشه گفت: یه جمله بلدید رندوم به بختیاری بگید؟ کلیک کنید تا باز شود... نه والا فقطمتوجه میشم چیمیگن
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:25 #35 soltanam گفت: نه والا فقطمتوجه میشم چیمیگن کلیک کنید تا باز شود... ترکی خیلی سختتره ، من قبلا ترکی استانبولی میخوندم یکم میفهمم ولی بقیه که ترک نیستن اصن متوجه نمیشن در حالی که لری رو با یذره تمرکز میشه فهمید
soltanam گفت: نه والا فقطمتوجه میشم چیمیگن کلیک کنید تا باز شود... ترکی خیلی سختتره ، من قبلا ترکی استانبولی میخوندم یکم میفهمم ولی بقیه که ترک نیستن اصن متوجه نمیشن در حالی که لری رو با یذره تمرکز میشه فهمید
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 18:30 #36 اندیشه گفت: ترکی خیلی سختتره ، من قبلا ترکی استانبولی میخوندم یکم میفهمم ولی بقیه که ترک نیستن اصن متوجه نمیشن در حالی که لری رو با یذره تمرکز میشه فهمید کلیک کنید تا باز شود... آره ترکی کلا شکل کلمات تغییر میکنه .ولی لری نهایت تلفظشون فرق میکنه و یکی دوتا حرف جابه جا میشن
اندیشه گفت: ترکی خیلی سختتره ، من قبلا ترکی استانبولی میخوندم یکم میفهمم ولی بقیه که ترک نیستن اصن متوجه نمیشن در حالی که لری رو با یذره تمرکز میشه فهمید کلیک کنید تا باز شود... آره ترکی کلا شکل کلمات تغییر میکنه .ولی لری نهایت تلفظشون فرق میکنه و یکی دوتا حرف جابه جا میشن