بچه هابیاید برنج پختنو ب من یادبدید?

  • شروع کننده موضوع بسته شد
  • تاریخ شروع

بسته شد

Guest
من همه چیم اوکیه ها تواشپزی
فقط این چیزایه دم کردنیارو نمیتونم خوب درارم
اصن نکاتشو نمیدونم
چجوری برنجو باید ابکش کرد که خمیرنشه؟
چجوری برنجوباید کته کرد که شفته نشه؟
ماکارانیو چیییی??
بیاید هرچی بلدید رو کنید
 

مژده

Guest
برنج
به مقدار لازم
آب
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم

۱

دو قابلمه را آب کنید و بذارید جوش بیاد.بعد جوش اومدن در یکی برنج ها را بجوشونید و آبکش کنید. نمکش رو حتما اندازه کنید،اگر شور هستش آب سرد بریزید تا شوریش از بین بره.

۲

آبکش را روی قابلمه دیگه که در حال جوشیدن هست قرار بدیدو درش رو بزارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد میکنه و اینطوری در کمتر از ده دقیقه برنج دم کشیده و آماده میشه

۳

پس اگه زمانی مهمان ناخونده داشتین یا تعداد مهموناتون زیاد شد و یا اینکه یهویی به برنج احتیاج پیدا کردین،سریعا به این روش پلوی خوشمزه آماده کنین.

۴

البته حواستون باشه که ابکشتون حتما استیل یا مقاوم به حرارت باشه.

۵

این برنج قاعدتا ته دیگ نداره، بعد پخت میتونین یه مقدار کره و زعفران هنگام کشیدن برنج بهش اضافه کنین.
 

بور چشم سبز

Guest
برنج ایرانیا باید خیس بذاری عزیزم با نمک
بعد بجوشه با اب جوش نه سرد
یکم نرم شد ابکش کنی
بذاری دم با یه لیوان اب بدیش?
 

بور چشم سبز

Guest
ماکارانی اسونه هیچیش نمیشه نرم شد ابکش کن مایع سس اضاف کن بخور اگر میخوای دم کنی لایه لایه ماکارانی و سس بریز تا دم بکشه ۱۰ دقیقه
 

پروا

Guest
برنجو کته کن راحتتره،برنج ایرانی رو با اب ولرم و نمک بزار خیس بخوره حدود40دقیقه حداقل،بعد برا اب یه پیمونه از برنج بیشتر مثلا سه پیمونه برنج شما باید چهار پیمونه اب بزارید وقتی به جوش اومد ،آب برنج خیس خورده رو بریزید دور و برنجو بریزید تو قابلمه اب جوش ،نمک و روغن بریزید وقتی آبش کشیده شد شعله کم و دم کنی بزارید،خلاااص میتونید از بند انگشت هم برای اندازه گیری اب روی برنج استفاده کنید
 

دختر جذاب

Guest
منم نمیتونم خوب برنج درست کنم
 

بالا