واسم دعا میکنین.... ی گرفتاری واسم پیش اومده دعا میکنین حل شه?
پاندا تپولی Guest Nov 9, 2020 #6 زیبای بیدار گفت: واسم دعا میکنین.... ی گرفتاری واسم پیش اومده دعا میکنین حل شه? کلیک کنید تا باز شود... آره عزیزم حتما الهی همه ی مشکلاتت حل شه?
زیبای بیدار گفت: واسم دعا میکنین.... ی گرفتاری واسم پیش اومده دعا میکنین حل شه? کلیک کنید تا باز شود... آره عزیزم حتما الهی همه ی مشکلاتت حل شه?
مامان.آراد Guest Nov 9, 2020 #7 الهيي خدا مشكلات همه رو حل كنه? هميشه از خدا بخواه مشكلات ديگران رو براشون حل كنه اون وقت نعمتش شامل حال خودت ميشه ???
الهيي خدا مشكلات همه رو حل كنه? هميشه از خدا بخواه مشكلات ديگران رو براشون حل كنه اون وقت نعمتش شامل حال خودت ميشه ???
چشم رنگیم Guest Nov 9, 2020 #10 زیبای بیدار گفت: واسم دعا میکنین.... ی گرفتاری واسم پیش اومده دعا میکنین حل شه? کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزمحتما انشالله ک مشکلت حل بشع
زیبای بیدار گفت: واسم دعا میکنین.... ی گرفتاری واسم پیش اومده دعا میکنین حل شه? کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزمحتما انشالله ک مشکلت حل بشع
استارتر استارتر مامان اروین Guest Nov 9, 2020 #12 دخترمرداد گفت: من واسه شما دعا میکنم شمام واسه من دعا کن مشکلاتم کمتر شه کلیک کنید تا باز شود... انشالله عزیزم?
دخترمرداد گفت: من واسه شما دعا میکنم شمام واسه من دعا کن مشکلاتم کمتر شه کلیک کنید تا باز شود... انشالله عزیزم?