سوپ گشنیز یکی از بهترین ومجلسی ترین سوپهای
تبریزه
این مقدار سوپ برا۶نفره
مواد لازم:
جو:حدود یک لیوان یا 100 گرم
آب مرغ ۵لیوان
آب جوش:حدود دوکاسه
هویج:۳عدد متوسط
گشنیز:نیم کیلو
کره بیست گرم
سیر:یک بوته
ماست:یک کاسه پر
نمک و فلفل:به میزان لازم
آرد دو قاشق
رقیق یا غلیظ بودن این سوپ به ذائقه خودتون بستگی داره...
میتونین از ماست ترش هم استفاده بکنین ولی با ماست پرچرب شیرین هم غلظتش هم طعمش عالی میشه...
میتونین برای لعاب بیشتر سوپ تون 1-2 عدد سیب زمینی متوسط خورد شده هم اضافه کنین.
حتما یه مقدار از سوپ وبا ماست مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین تا ماست سوپ نبُره...دستت طلا
دستت درد نکنهسوپ ورمیشل سوپ جو سوپ قارچ سوپ شیر سوپ سبزیجات سوپ عدس سوپ دال عدس سوپ گوشت و سبزیجات و...
سوپ جو خوبهمن فقط دستور سوپ خامه ،سوپ معمولی با هویج و سیبزمینی و سوپ جو رو بلدم
لطف کردیسوپ خامه ای . سوپ گشنیز . سوپ مرغ الان واست دستور چنتا سوپ میزارم
هر چقد دوست داریدستت درد نکنه
سیر یک حبه یا یک بوته کامل؟
این رو من خودم تابحال نپختم خواهرشوهرم درست می کنه خیلی خوشمزه هستسوپ گشنیز یکی از بهترین ومجلسی ترین سوپهای
تبریزه
این مقدار سوپ برا۶نفره
مواد لازم:
جو:حدود یک لیوان یا 100 گرم
آب مرغ ۵لیوان
آب جوش:حدود دوکاسه
هویج:۳عدد متوسط
گشنیز:نیم کیلو
کره بیست گرم
سیر:یک بوته
ماست:یک کاسه پر
نمک و فلفل:به میزان لازم
آرد دو قاشق
رقیق یا غلیظ بودن این سوپ به ذائقه خودتون بستگی داره...
میتونین از ماست ترش هم استفاده بکنین ولی با ماست پرچرب شیرین هم غلظتش هم طعمش عالی میشه...
میتونین برای لعاب بیشتر سوپ تون 1-2 عدد سیب زمینی متوسط خورد شده هم اضافه کنین.
حتما یه مقدار از سوپ وبا ماست مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین تا ماست سوپ نبُره...
من توی سوپ خامه ای نخود فرنگی درت و قارچ هم میریزمسوپ خامه ای
برای یک قابلمه متوسط یک لیوان جورا خیس کرده سپس با دو لیوان آب مرغ بدون زعفران یا سه عدد قرص مرغ می پزیم دو ساعت تا کاملا لعاب دار شود بعد یک عدد هویج خرد کرده می گذاریم هویج بپزد جداگونه میپزیم بعد اینکه هویج پخت به جو اضافه میکنیم میزارم لعاب بندازن اگر سوپ لعاب کافی نداشت یکی دو قاشق آرد را در کمی شیر حل کرده وبه سوپ اضافه میکنیم اگر سوپ غلیظ می پسندید می توانید از رشته سوپی هم استفاده کنید بعد نصف بسته خامه را با کمی شیر مخلوط کرده زیر اجاق را خاموش می کنیم وخامه را اضافه میکنیم می گذاریم کمی از حرارت بیافتد بعد آبلیمو ی سوپ را اندازه میکنیم
نکته
زیاد جوشیدن شیر وریختن زود هنگام آبلیمو باعث بریده شدن شیر می شود
در سوپ شیر از سیب زمینی استفاده نمی شود
اره خوشمزه هست توی رستوران ها سیو میشهسوپ جو خوبه
برای منم همینه با این تفاوت که پیاز رو خام میریزم .مرغو هم با جو میزارم بپزهجو رو از شب قبل خیس کرده
میذاریم ۳ ساعت بپزه ،سپس هویج و پیاز سرخ شده بهش اضافه میکنیم
زردچوبه فلفل نمک اضافه کرده
در ظرف دیگر مرغ رو پخته آب مرغ رو به سوپ اضافه کرده و یه مقدار ازمرغ را ریش ریش کرده اضافه میکنیم
در آخر رب و زرشک و عصاره مرغ و ورمیشل اضافه میکنیم تا قوام بیاد
من دو قاشق سویق گندم هم میزنم
سوپ رستوران سر خیابون ما خیلی خوشمزه است زمستونا رایگان به مشتریا یه بشقاب سوپ هم میدن .سلام دوستان بهترین سوپی که درست کردید یاد من میدید