بهترین روش ذوب کردن شکلات سفید به روش بن ماری

  • شروع کننده موضوع هاله
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

هاله

Guest
‍ آموزش بهترین روش بن ماری ( بنماری ) شکلات سفید خیلی راحت و آسان بدون سوختن یا سفت شدن شکلات
البته هرنوع شکلاتی رو به این روش میتونید ذوب کنید

برای بنماری کردن شکلات سفید و سیاه با دو روش میشه این کار رو انجام داد
روش اول بنماری کردن روی بخار کتری و بخار سماور
روش دوم بنماری کردن در دو سایز ظرف کوچک و بزرگ که در فیلم‌نشان دادم

نکات مهم :فرقی نداره از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنید مهم اینجاست نکاتی که در فیلم گفتم رو انجام بدین و حتما در هنگام بنماری کردن شکلات زیر و رو کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر و یکدست تر بنماری شه و اگه هم نزنید و شکلات ثابت بمونه درصد سوخته شدن شکلاتتون زیاده پس توجه کنید به این قسمت
و نکته آخر اینکه وقتی 80% شکلاتتون بنماری شد از روی بخار بردارین و بذارین روی میزکارتون و هم بزنید و همون گرمای شکلات باعث میشه20% باقیمونده شکلاتتون بازشه

نوش جان ?
IMG_۲۰۲۳۰۳۱۲_۲۰۱۲۰۹.jpg
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا