وای دارم سکته میکنم مامانم اینا هم رفتن هرچی میزنگم خاموشه انشالله که هیچی نیست عزیزم😔😔
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم دیروز در 18:46 #21 شمیم عشق گفت: وای دارم سکته میکنم مامانم اینا هم رفتن هرچی میزنگم خاموشه کلیک کنید تا باز شود... انشالله که هیچی نیست عزیزم
شمیم عشق گفت: وای دارم سکته میکنم مامانم اینا هم رفتن هرچی میزنگم خاموشه کلیک کنید تا باز شود... انشالله که هیچی نیست عزیزم
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 18:46 #22 شاپرک خواب رفته گفت: ساعت چند بوده مژی کلیک کنید تا باز شود... چند ساعت پیش سانسوریا گفت: زنه که 35 سالشه زمستون 28 سالشه ولی شوهرش... کلیک کنید تا باز شود... بیچاره زمستون رو چکار دارین : ) خود یارو پاراگلایدر سواره بوده ظاهرا زمستون گفت: هر چیه صبح بوده عصر رفتیم خبری نبود بچه ها عامو من زمین صافو نمیتونم راه برم درست ، بعد پاشم برم پاراااااااااااااااگلایدر ناموساااا ؟! کلیک کنید تا باز شود... بیا خودش اومد : )
شاپرک خواب رفته گفت: ساعت چند بوده مژی کلیک کنید تا باز شود... چند ساعت پیش سانسوریا گفت: زنه که 35 سالشه زمستون 28 سالشه ولی شوهرش... کلیک کنید تا باز شود... بیچاره زمستون رو چکار دارین : ) خود یارو پاراگلایدر سواره بوده ظاهرا زمستون گفت: هر چیه صبح بوده عصر رفتیم خبری نبود بچه ها عامو من زمین صافو نمیتونم راه برم درست ، بعد پاشم برم پاراااااااااااااااگلایدر ناموساااا ؟! کلیک کنید تا باز شود... بیا خودش اومد : )
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم دیروز در 18:47 #23 Admin گفت: چند ساعت پیش بیچاره زمستون رو چکار دارین : ) خود یارو پاراگلایدر سواره بوده ظاهرا بیا خوش اومد : ) کلیک کنید تا باز شود... آقا من سکته و زدم این اگه یه تار موش کم میشد من دق میکردم
Admin گفت: چند ساعت پیش بیچاره زمستون رو چکار دارین : ) خود یارو پاراگلایدر سواره بوده ظاهرا بیا خوش اومد : ) کلیک کنید تا باز شود... آقا من سکته و زدم این اگه یه تار موش کم میشد من دق میکردم
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 18:47 #24 سانسوریا گفت: زنه که 35 سالشه زمستون 28 سالشه ولی شوهرش... کلیک کنید تا باز شود... عامو بادمجون بم همین ور دل ماست نگرانش نباشید شاپرک خواب رفته گفت: خداروشکر سالمی زمی کلیک کنید تا باز شود... فداتشم من سرچ زدم زده بود طرفای ۱۰ ، ۱۱ صبح اتفاق افتاده ما عصر که رفتیم والا خبر خاصی نبود
سانسوریا گفت: زنه که 35 سالشه زمستون 28 سالشه ولی شوهرش... کلیک کنید تا باز شود... عامو بادمجون بم همین ور دل ماست نگرانش نباشید شاپرک خواب رفته گفت: خداروشکر سالمی زمی کلیک کنید تا باز شود... فداتشم من سرچ زدم زده بود طرفای ۱۰ ، ۱۱ صبح اتفاق افتاده ما عصر که رفتیم والا خبر خاصی نبود
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم دیروز در 18:48 #25 زمستون گفت: عامو بادمجون بم همین ور دل ماست نگرانش نباشید فداتشم من سرچ زدم زده بود طرفای ۱۰ ، ۱۱ صبح اتفاق افتاده ما عصر که رفتیم والا خبر خاصی نبود کلیک کنید تا باز شود... @فرزانه خانم دهنت خیییییلی سرویس اخبار صبح و میدی؟ سکته کردیم
زمستون گفت: عامو بادمجون بم همین ور دل ماست نگرانش نباشید فداتشم من سرچ زدم زده بود طرفای ۱۰ ، ۱۱ صبح اتفاق افتاده ما عصر که رفتیم والا خبر خاصی نبود کلیک کنید تا باز شود... @فرزانه خانم دهنت خیییییلی سرویس اخبار صبح و میدی؟ سکته کردیم
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 18:50 #26 شاپرک خواب رفته گفت: من فکر کردم اومده خورده تو سر زنه کلیک کنید تا باز شود... حالا بزار پرس و جو کنم ببینم چه خبره ما الان بازار وکیلیم یه زنیم تو همه ی عکسام هست ، مجبورم هی کات کنم تا بین المللی نشه عکساش
شاپرک خواب رفته گفت: من فکر کردم اومده خورده تو سر زنه کلیک کنید تا باز شود... حالا بزار پرس و جو کنم ببینم چه خبره ما الان بازار وکیلیم یه زنیم تو همه ی عکسام هست ، مجبورم هی کات کنم تا بین المللی نشه عکساش
فرزانه خانم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Feb 8, 2025 جنسیت خانم دیروز در 18:54 #27 سانسوریا گفت: @فرزانه خانم دهنت خیییییلی سرویس اخبار صبح و میدی؟ سکته کردیم کلیک کنید تا باز شود... بعد از ظهر خبرش را زده بود
سانسوریا گفت: @فرزانه خانم دهنت خیییییلی سرویس اخبار صبح و میدی؟ سکته کردیم کلیک کنید تا باز شود... بعد از ظهر خبرش را زده بود
فرزانه خانم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Feb 8, 2025 جنسیت خانم دیروز در 18:55 #28 حالا کی قرار بود ۵۰۰ تا صلوات بفرسته؟ شروع کنه
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 18:57 #29 بچه ها میام شبی ، الان وسط بازارم نمیتونم پیام بدم ، ده بار خوردم تو در و دیوار و ملت تا دو تا پیام تایپ کنم
بچه ها میام شبی ، الان وسط بازارم نمیتونم پیام بدم ، ده بار خوردم تو در و دیوار و ملت تا دو تا پیام تایپ کنم
شمیم عشق ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 15, 2024 جنسیت خانم دیروز در 19:31 #30 پریماه♡ گفت: انشالله چیزی نیست کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیزم هنوز مامانم جواب نداده ده تا زنگ زدم
پریماه♡ گفت: انشالله چیزی نیست کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیزم هنوز مامانم جواب نداده ده تا زنگ زدم
شمیم عشق ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 15, 2024 جنسیت خانم دیروز در 19:33 #31 سانسوریا گفت: انشالله که هیچی نیست عزیزم کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیزدلم
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم دیروز در 20:43 #32 شمیم عشق گفت: ممنون عزیزدلم کلیک کنید تا باز شود... چیشد عزیزم جواب دادن؟
شمیم عشق ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 15, 2024 جنسیت خانم دیروز در 23:44 #33 سانسوریا گفت: چیشد عزیزم جواب دادن؟ کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزم رفته بودن روی کوه آنتن نمیداد .مرسی عزیزم
سانسوریا گفت: چیشد عزیزم جواب دادن؟ کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزم رفته بودن روی کوه آنتن نمیداد .مرسی عزیزم
استارتر استارتر سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 00:08 #34 شمیم عشق گفت: اره عزیزم رفته بودن روی کوه آنتن نمیداد .مرسی عزیزم کلیک کنید تا باز شود... خداروشکر
شمیم عشق ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 15, 2024 جنسیت خانم امروز در 00:38 #35 سانسوریا گفت: خداروشکر کلیک کنید تا باز شود... فداااتبشم عزیزم