برای مربای سیب چقدر شکر لازم است ؟

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مقدار دقیق شکر موردنیاز برای مارمالاد سیب چقدر است؟
مقدار شکر بسته به نوع سیب متفاوت است؛ مثلا اگر از سیب ترش استفاده می‌کنید به شکر بیشتری نیاز است اما در حالت کلی،در هر یک کیلو میوه ۷۵۰ گرم شکر اضافه کنید.


مواد اولیه طرز تهیه مربای سیب

سیب ۱ کیلوگرم

شکر ۸۰۰ گرم

آب ۲ لیوان

هل ۴ عدد

چوب دارچین ۱ عدد

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید ۱/۲ پیمانه

کره به مقدار کم


طرز تهیه مربای سیب خانگی

مرحله اول:
ابتدا سیب ها را خوب شسته، پوست و هسته آن ها را جدا کنید. به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. پیشنهاد می شود برش ها یکدست و هم اندازه باشد. می توانید به اندازه مکعب های دو سانتی و کوچک خرد کنید. و یا سیب را رنده کنید.

همین طور می توانید برای برش از قالب دلخواه استفاده کنید. سپس سیب ها را در ظرفی ریخته و روی آن آب بریزید. مقدار آب تا حدی باشد که روی سیب ها را بپوشاند.

1/2 پیمانه یا لیوانی که اندازه استاندارد دارد، سرکه سفید اضافه کنید. حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت اجازه دهید سیب ها در محلول آب و سرکه استراحت کنند. بعد سیب ها را در آبکش ریخته و جدا کنید. توجه کنید در این مرحله به هیچ وجه سیب ها را آب نکشید.


مرحله دوم:
در قابلمه مناسبی که پیشنهاد می شود لعابی و یا استیل باشد، دو لیوان آب ریخته اجازه دهید به جوش بیاید. سپس شکر را به آب اضافه کرده، با حرارت ملایم هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود.

سپس هل و دارچین را به درون قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید این شربت کمی به قوام برسد.


مرحله سوم:
در این مرحله سیب ها را به شهد مخصوص مربا اضافه کنید. بعد از حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم، با شعله و حرارت کم، سیب ها پخته می شوند. توجه کنید در طول پخت، مربا نباید از جوش بیافتد.

اما حرارت هم نباید زیاد باشد. زیرا در این صورت مربا زود به قوام رسیده و سیب ها پخته نمی شوند. در نیم ساعت آخر پخت، گلاب و زعفران را به مربا اضافه کنید. این مواد عطر و طعم دلپذیری به مربا می بخشند.

بعد از اینکه شعله را خاموش کردید، کمی کره به مربا اضافه کنید. این کره باعث می شود کف روی مربا در یک جا جمع شده، و می توانید به راحتی آن را جدا کنید. دقت کنید جدا کردن کف از روی مربا بسیار مهم بوده و باعث می شود تا مربا شکرک نزند.


پس از اینکه مربا خوب سرد شد، آن را در ظرف های شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. می توانید پس از پخت، مربا را در ظرفی ریخته درون یخچال قرار داده تا سریع تر سرد شود.

بعد از اینکه ظرف را از یخچال خارج کردید، آن را دایره وار بچرخانید، اگر شهد مربا به آرامی حرکت کرد، یعنی خوب به قوام رسیده است. حالا می توانید مربا را به درون ظرف های شیشه و مخصوص مربا انتقال دهید.

مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه، همراه با نان و کره، همچنین به عنوان یک دسر خوشمزه و لذیذ نوش جان کنید.


نکته ها:
- شاید برایتان سوال شود که چرا سیب ها را باید درون محلول آب و سرکه قرار داد. لازم است بدانید که این روش به خوش رنگ شدن مربا کمک بسیاری کرده. و از سیاه شدن سیب ها جلوگیری می کند.

- در صورتی که بخواهید مربا سیب شما روشن و زرد رنگ باشد، در طول پخت نباید در قابلمه را بگذارید. اما اگر دوست دارید مربای شما قرمز خوش رنگ شود، بایستی در زمان پخت سیب ها، در قابلمه گذاشته شود.

- روش دیگری که به منظور جلوگیری از شکرک زدن مربا به کار می رود، اضافه کردن کمی آبلیمو در اواخر پخت می باشد.

- شما می توانید چوب دارچین را از مواد درون شهد حذف کنید، و یا به جای آن از 2 قاشق چایخوری پودر دارچین استفاده کنید.

- می توانید نصف شکری را که برای پخت مربا به کار می رود، از شکر قهوه ای استفاده کنید. شکر قهوه ای هم طعم خوشایند و هم رنگ زیباتری را به مربا می بخشد.

Û±Û·_Û°Û°_Û´Û¶_.jpg
 

ببین

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
هیچی
سیب خودش قند و نباته
عجولاته عجولاته
 

ببین

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
منم اصلا نمیخورم به نظرم سم خالص

فکر نکنم تا به این سن کل مربا خوردنم به نصف پیاله هم رسیده باشه
ولی خیلی خوشمزس خصوصا باچایی
مربای گیلاس زرد 😖😖😖
مربای چاقاله بادوم😪😪😪😪
بالنگ
زنجبیل
انجیرررررر
البالوووووو😪😪😪😪
 

بالا