خیلی معذرت میخوام از مدفوعم خون اومد خون تازه خیلی میترسم چکار کنم
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:21 #1 خیلی معذرت میخوام از مدفوعم خون اومد خون تازه خیلی میترسم چکار کنم
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:22 #2 دکتر چه آزمایشی مینویسه
پوکو ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Dec 25, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:22 #3 پفیلا پنیری گفت: خیلی معذرت میخوام از مدفوعم خون اومد خون تازه خیلی میترسم چکار کنم کلیک کنید تا باز شود... مطمئنی ؟ شاید غذایی چیزی خوردی فکر کردی خون
پفیلا پنیری گفت: خیلی معذرت میخوام از مدفوعم خون اومد خون تازه خیلی میترسم چکار کنم کلیک کنید تا باز شود... مطمئنی ؟ شاید غذایی چیزی خوردی فکر کردی خون
پوکو ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Dec 25, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:23 #4 پفیلا پنیری گفت: دکتر چه آزمایشی مینویسه کلیک کنید تا باز شود... حالا یه بارم دیدی بعدش دکتر برو
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:24 #6 پوکو گفت: مطمئنی ؟ شاید غذایی چیزی خوردی فکر کردی خون کلیک کنید تا باز شود... نه قشنگ خون بود نمیدونم والا انقد ترسیدم فقط دسست کشیدم ببینم از کجا میاد خونه
پوکو گفت: مطمئنی ؟ شاید غذایی چیزی خوردی فکر کردی خون کلیک کنید تا باز شود... نه قشنگ خون بود نمیدونم والا انقد ترسیدم فقط دسست کشیدم ببینم از کجا میاد خونه
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:25 #7 سانسوریا گفت: سوزش نداری? کلیک کنید تا باز شود... گاهی دارم
پوکو ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Dec 25, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:25 #8 پفیلا پنیری گفت: نه قشنگ خون بود نمیدونم والا انقد ترسیدم فقط دسست کشیدم ببینم از کجا میاد خونه کلیک کنید تا باز شود... پس همین حالا برو شاید معدت خونریزی کرده اگه مطب نمیتونی بری فعلا اورژانس برو
پفیلا پنیری گفت: نه قشنگ خون بود نمیدونم والا انقد ترسیدم فقط دسست کشیدم ببینم از کجا میاد خونه کلیک کنید تا باز شود... پس همین حالا برو شاید معدت خونریزی کرده اگه مطب نمیتونی بری فعلا اورژانس برو
پشن فروت ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 24, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:42 #9 زنان فک کنم شایدم گوارش برو اورژانس بهت میگن
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 16:45 #11 پفیلا پنیری گفت: گاهی دارم کلیک کنید تا باز شود... ممکنه مویرگ های مقعد پاره شده باشه
اوج_آسمان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم امروز در 16:46 #12 ببین حالا صبر کن اگه بازم تکرار شد ببین خون از کجا میاد مقعد یا واژن؟ اگه مقعد بود، باید مراجعه کنی متخصص گوارش یا متخصص داخلی اگه واژن بود متخصص زنان
ببین حالا صبر کن اگه بازم تکرار شد ببین خون از کجا میاد مقعد یا واژن؟ اگه مقعد بود، باید مراجعه کنی متخصص گوارش یا متخصص داخلی اگه واژن بود متخصص زنان
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:48 #13 سانسوریا گفت: ممکنه مویرگ های مقعد پاره شده باشه کلیک کنید تا باز شود... سرطان مرطان نباشه
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 16:49 #14 پفیلا پنیری گفت: سرطان مرطان نباشه کلیک کنید تا باز شود... نههه بابا دور از جون
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:49 #15 پوکو گفت: پس همین حالا برو شاید معدت خونریزی کرده اگه مطب نمیتونی بری فعلا اورژانس برو کلیک کنید تا باز شود... الان پنجشنبست ممکنه نباشه باید بزارم شنبه
پوکو گفت: پس همین حالا برو شاید معدت خونریزی کرده اگه مطب نمیتونی بری فعلا اورژانس برو کلیک کنید تا باز شود... الان پنجشنبست ممکنه نباشه باید بزارم شنبه
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:55 #16 فوق تخصص کولون و رکتوم جراح عمومی متخصص گوارش
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:55 #17 احتمال داره فیستول شقاق یا همورویید باشه ولی حتما باید پی گیری کنی
پوکو ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Dec 25, 2025 جنسیت خانم امروز در 17:10 #18 پفیلا پنیری گفت: الان پنجشنبست ممکنه نباشه باید بزارم شنبه کلیک کنید تا باز شود... نه خب اگه درد داری و دوباره تکرار شد که انشاالله تکرار نمیشه اورژانس قبول میکنه
پفیلا پنیری گفت: الان پنجشنبست ممکنه نباشه باید بزارم شنبه کلیک کنید تا باز شود... نه خب اگه درد داری و دوباره تکرار شد که انشاالله تکرار نمیشه اورژانس قبول میکنه
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:11 #19 پشن فروت گفت: زنان فک کنم شایدم گوارش برو اورژانس بهت میگن کلیک کنید تا باز شود... شنبه باید برم ببینم چی میگه
پشن فروت گفت: زنان فک کنم شایدم گوارش برو اورژانس بهت میگن کلیک کنید تا باز شود... شنبه باید برم ببینم چی میگه
استارتر استارتر پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:13 #20 بهارخانوم گفت: شقاقه احتمالا کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم والا انقد ترسیدم دست کشیدم ببینم از کجا میاد حالا برم دکتر ازمایش ببینم چی میگه اوج_آسمان گفت: ببین حالا صبر کن اگه بازم تکرار شد ببین خون از کجا میاد مقعد یا واژن؟ اگه مقعد بود، باید مراجعه کنی متخصص گوارش یا متخصص داخلی اگه واژن بود متخصص زنان کلیک کنید تا باز شود...
بهارخانوم گفت: شقاقه احتمالا کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم والا انقد ترسیدم دست کشیدم ببینم از کجا میاد حالا برم دکتر ازمایش ببینم چی میگه اوج_آسمان گفت: ببین حالا صبر کن اگه بازم تکرار شد ببین خون از کجا میاد مقعد یا واژن؟ اگه مقعد بود، باید مراجعه کنی متخصص گوارش یا متخصص داخلی اگه واژن بود متخصص زنان کلیک کنید تا باز شود...