هرچی از دهنت در اومد بهم نسبت دادی این حرفا رو به جن*ده ها هم نمیگفتن
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 05:53 #61 هرچی از دهنت در اومد بهم نسبت دادی این حرفا رو به جن*ده ها هم نمیگفتن
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 05:53 #62 forgotten گفت: ببین خیلی دوست دارم ولی دیگه نمیتونم رفتار هاتو تحمل کنم... کلیک کنید تا باز شود... دوطرفه هس . الان کلا کات کنیم؟؟
forgotten گفت: ببین خیلی دوست دارم ولی دیگه نمیتونم رفتار هاتو تحمل کنم... کلیک کنید تا باز شود... دوطرفه هس . الان کلا کات کنیم؟؟
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 05:54 #63 forgotten گفت: هرچی از دهنت در اومد بهم نسبت دادی این حرفا رو به جن*ده ها هم نمیگفتن کلیک کنید تا باز شود... من چی گفتم؟ چرا حرف خودمو تکرار میکنی؟ تو هرچی دوست داشتی به من گفتی . برو پیش همون کربخیاری و امیر و... .
forgotten گفت: هرچی از دهنت در اومد بهم نسبت دادی این حرفا رو به جن*ده ها هم نمیگفتن کلیک کنید تا باز شود... من چی گفتم؟ چرا حرف خودمو تکرار میکنی؟ تو هرچی دوست داشتی به من گفتی . برو پیش همون کربخیاری و امیر و... .
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 05:55 #64 ممد فر گفت: دوطرفه هس . الان کلا کات کنیم؟؟ کلیک کنید تا باز شود... 🙃 تو هیچ حسی به من نداشتی
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 05:56 #65 ممد فر گفت: من چی گفتم؟ چرا حرف خودمو تکرار میکنی؟ تو هرچی دوست داشتی به من گفتی . برو پیش همون کربخیاری و امیر و... . کلیک کنید تا باز شود... من هرزه نیستم دنبال پسر باشم درست صحبت کن راجبم
ممد فر گفت: من چی گفتم؟ چرا حرف خودمو تکرار میکنی؟ تو هرچی دوست داشتی به من گفتی . برو پیش همون کربخیاری و امیر و... . کلیک کنید تا باز شود... من هرزه نیستم دنبال پسر باشم درست صحبت کن راجبم
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 05:56 #66 من محل پسر جماعت تو زندگیم ندادم که برچسب جن*ده بودن بهم زدی
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 05:57 #67 forgotten گفت: 🙃 تو هیچ حسی به من نداشتی کلیک کنید تا باز شود... برو باو تو حسی نداری هر اتفاقی میافته خدافظی میکنی و میری . اشکال نداره برو پیش همونا شای بهتر باشن... .
forgotten گفت: 🙃 تو هیچ حسی به من نداشتی کلیک کنید تا باز شود... برو باو تو حسی نداری هر اتفاقی میافته خدافظی میکنی و میری . اشکال نداره برو پیش همونا شای بهتر باشن... .
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 05:57 #68 forgotten گفت: من محل پسر جماعت تو زندگیم ندادم که برچسب جن*ده بودن بهم زدی کلیک کنید تا باز شود... منم ل*اشی و جن*ده باز نیستم که بهم اونارو میگی.
forgotten گفت: من محل پسر جماعت تو زندگیم ندادم که برچسب جن*ده بودن بهم زدی کلیک کنید تا باز شود... منم ل*اشی و جن*ده باز نیستم که بهم اونارو میگی.
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 05:57 #69 ممد فر گفت: برو باو تو حسی نداری هر اتفاقی میافته خدافظی میکنی و میری . اشکال نداره برو پیش همونا شای بهتر باشن... . کلیک کنید تا باز شود... اینا هر اتفاقی نبود
ممد فر گفت: برو باو تو حسی نداری هر اتفاقی میافته خدافظی میکنی و میری . اشکال نداره برو پیش همونا شای بهتر باشن... . کلیک کنید تا باز شود... اینا هر اتفاقی نبود
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 05:58 #70 ممد فر گفت: منم **** و جن*ده باز نیستم که بهم اونارو میگی. کلیک کنید تا باز شود... پس بخاطر همین بود اصرار به رفتن داشتی همیشه
ممد فر گفت: منم **** و جن*ده باز نیستم که بهم اونارو میگی. کلیک کنید تا باز شود... پس بخاطر همین بود اصرار به رفتن داشتی همیشه
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 05:58 #71 forgotten گفت: اینا هر اتفاقی نبود کلیک کنید تا باز شود... تو درست میگی . کر بختیاری کجای دلم بذارم؟... . مهم نیست هرکاری دوست داری بکن .
forgotten گفت: اینا هر اتفاقی نبود کلیک کنید تا باز شود... تو درست میگی . کر بختیاری کجای دلم بذارم؟... . مهم نیست هرکاری دوست داری بکن .
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 05:59 #72 forgotten گفت: پس بخاطر همین بود اصرار به رفتن داشتی همیشه کلیک کنید تا باز شود... والو تو همیشه بلاک میکردی و مینوشتی ما برا هم نیستیم . که بری پیش اونا. منت هم ندارم به قول خودت برو تو بغل کسی که منت داره بخواب.
forgotten گفت: پس بخاطر همین بود اصرار به رفتن داشتی همیشه کلیک کنید تا باز شود... والو تو همیشه بلاک میکردی و مینوشتی ما برا هم نیستیم . که بری پیش اونا. منت هم ندارم به قول خودت برو تو بغل کسی که منت داره بخواب.
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 06:00 #73 خداحافظ . خودت تمومش کردی یادت باشه... .
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 06:00 #74 ممد فر گفت: تو درست میگی . کر بختیاری کجای دلم بذارم؟... . مهم نیست هرکاری دوست داری بکن . کلیک کنید تا باز شود... کر بختیاری چه خریه؟؟
ممد فر گفت: تو درست میگی . کر بختیاری کجای دلم بذارم؟... . مهم نیست هرکاری دوست داری بکن . کلیک کنید تا باز شود... کر بختیاری چه خریه؟؟
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 06:01 #75 میدونی مشکل تو چیه فکر میکنی من قراره بهت خیانت کنم اشکال هم نداره ولی من تربیت خانوادگیم اونطوری نیست که تو فکرش رو میکنی
میدونی مشکل تو چیه فکر میکنی من قراره بهت خیانت کنم اشکال هم نداره ولی من تربیت خانوادگیم اونطوری نیست که تو فکرش رو میکنی
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 06:02 #76 ممد فر گفت: والو تو همیشه بلاک میکردی و مینوشتی ما برا هم نیستیم . که بری پیش اونا. منت هم ندارم به قول خودت برو تو بغل کسی که منت داره بخواب. کلیک کنید تا باز شود... بدبخت من عشقمو با خانوادمم عوض نمیکردم تو نمیتونستی حسمو باور کنی...
ممد فر گفت: والو تو همیشه بلاک میکردی و مینوشتی ما برا هم نیستیم . که بری پیش اونا. منت هم ندارم به قول خودت برو تو بغل کسی که منت داره بخواب. کلیک کنید تا باز شود... بدبخت من عشقمو با خانوادمم عوض نمیکردم تو نمیتونستی حسمو باور کنی...
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 06:03 #77 ممد فر گفت: خداحافظ . خودت تمومش کردی یادت باشه... . کلیک کنید تا باز شود... من تموم نکردم چت هات با بهار ثنا حنا اناهیتا اینا تمومش کرد.....
ممد فر گفت: خداحافظ . خودت تمومش کردی یادت باشه... . کلیک کنید تا باز شود... من تموم نکردم چت هات با بهار ثنا حنا اناهیتا اینا تمومش کرد.....
forgotten کاربر جدید عضویت Feb 6, 2026 جنسیت خانم امروز در 06:04 #78 قضاوت منم با خدا ایشالله اگه خیانت بهت کردم خدا خودش جوابمو بده
ممد فر کاربر جدید عضویت Feb 7, 2026 جنسیت آقا امروز در 06:05 #79 forgotten گفت: من تموم نکردم چت هات با بهار ثنا حنا اناهیتا اینا تمومش کرد..... کلیک کنید تا باز شود... چتا رو بده بخونن م مثل تو نیستم... امیر همه چیو گفت و چند نفر دیگه که هم مرد بودن هم زن.
forgotten گفت: من تموم نکردم چت هات با بهار ثنا حنا اناهیتا اینا تمومش کرد..... کلیک کنید تا باز شود... چتا رو بده بخونن م مثل تو نیستم... امیر همه چیو گفت و چند نفر دیگه که هم مرد بودن هم زن.