برای پخت یه اکبرجوجه عالی انتخاب گوشت خیلی مهمه اولا هرچی جوجه باشه عالی تر هرچی مرغتون بزرگ و درشت تر چون دیرتر میپزه خوب نمیشه
پس جوجه انتخاب کنین ک تا میپزه گوشت آبشو ازدست نده و یه اکبرجوجه عالی ازش دربیارین
میتونین یه جوجه کامل روسرخ کنین میتونین فقط ازرانها استفاده کنین
اگ جوجه کامل رو میخواین سرخ کنین جوجه از وسط ب دونیم کنین بهتر و عالی تر پخت میشه
پوستشو جدا نکنین و با پوستش باید سرخ کنین
ران یا جوجه هارو تویه ظرف بزرگی بریزین
بعد روی گوشتها زعفران دم کرده بریزین و حسابی ورز بدین زعفران ب تمام قسمتهای جوجه برسه هم روی پوستش هم و لابلای جوجه حالا بذارین کنار تا جوجه هاتون حسابی تغییر رنگ بده تواین فاصله میریم سراغ اماده کردن مواد مرینیت