اکبر جوجه???

  • شروع کننده موضوع شبنم..wonderful
  • تاریخ شروع

شبنم..wonderful

Guest
امروز ظهر مهمون داشتم اکبرجوجه پختم از مال رستوران هم خوشمزه تر طعمش عالی بود مهمونام کیف کردن
دوست داشتین طرز تهیشو بگم شماهم استفاده کنین❤❤❤
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
برای پخت یه اکبرجوجه عالی انتخاب گوشت خیلی مهمه اولا هرچی جوجه باشه عالی تر هرچی مرغتون بزرگ و درشت تر چون دیرتر میپزه خوب نمیشه
پس جوجه انتخاب کنین ک تا میپزه گوشت آبشو ازدست نده و یه اکبرجوجه عالی ازش دربیارین
میتونین یه جوجه کامل روسرخ کنین میتونین فقط ازرانها استفاده کنین

اگ جوجه کامل رو میخواین سرخ کنین جوجه از وسط ب دونیم کنین بهتر و عالی تر پخت میشه
پوستشو جدا نکنین و با پوستش باید سرخ کنین
ران یا جوجه هارو تویه ظرف بزرگی بریزین
بعد روی گوشتها زعفران دم کرده بریزین و حسابی ورز بدین زعفران ب تمام قسمتهای جوجه برسه هم روی پوستش هم و لابلای جوجه حالا بذارین کنار تا جوجه هاتون حسابی تغییر رنگ بده تواین فاصله میریم سراغ اماده کردن مواد مرینیت

 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
بریم سراغ مرینیت کردن: یدونه پیازو لایه لایه خورد کنین بریزین توظرف گود و روی پیازا نمک دونه درشت فلفل سیاه زردچوبه فلفل قرمز بزنین
میتونین سیر له شده هم بزنین یا فلفل دلمه
یدونه لیمو رو هم ابشو داخلش بچلونین وهمه موادو قشنگ مشت بدین و مخلوط کنین تا حسابی باهم مزه دار شن

بعد این ترکیب پیازارو زیرو روی مرغا بریزین هم روشو هم زیرشو کامل بپوشونه و یک روز تمام تویخچال قرارش بدین
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
حالا میریم سراغ پختش که فرداش باشه:
نکته اول اینه ک مرغو اصلا تواب جوش نجوشونین این باعث میشه گوشتت سفتو جیر بشه
این مرغ قراره داخل حمام روغن بپزه مرغ باید کاملا توروغن باشه وگرنه زمان پختش بالا میره و اکبرجوجه شما خشک میشه
داخل قابلمه روغن بریزین و اجازه بدین حسابی داغ بشه
بعد مرغ یا قطعات مرغو از تومواد مرینیت دربیارین و تمام پیازو سیو فلفل دلمه هارو کاملا ازش جدا کنین
هیچ چیزی نباید ب مرغ ها بچسبه و ب ارومی داخل روغن داغ رها کنین پرت نکنین ک بسوزین
و وقتی شروع کرد داخل روغن جوشیدن زیرشو کم کنین شعله باید سوزنی باشه اجازه بدین قشنگ طلایی بشه یمرغ کامل حدود یساعت طول میکشه تا طلایی بشه
اخرای پخت ک رسید میدونین مرغتون پخته و تغییر رنگ داده شعله رو کمی بالا ببرین تا قشنگ تغییر رنگ بده و حالا میتونین خارج کنین و اکبرجوجه خوش پخت شما آمادس طعمش عالیه با بافت نرم مثل رستورانا
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
و نکته اخر که درمدت زمان پخت در قابلمه رو بذارین اما نیم کش
یعنی نباید درشو کامل بذارین چون بخار کنه کارتون رو خراب میکنه ی گوشه رو باز بذارین ک هوا و بخارش خارج شه
درکل مدت پخت

و نکته بعدی رانها رویا جوجه رو از طرفی ک پوست داره اول داخل روغن بذارین حسابی ک پخت برگردونین و سمت دیگشم حسابی سرخ بشه
و روهم روهم نباشن یه قابلمه مناسب بردارین ک تعداد جوجه یا رانهایی ک دارین روی کف قابلمه بچینین و روهم سوار نباشن
من موقعی ک اکبرجوجه هام کاملا پخت و اماده شد، برنجمم دم کردم اماده شد، بعد اکبرجوجه هارو از توی روغن خارج کردم روی برنج گذاشتم و درقابلمه رو گذاشتم یه ده دقیقه دیگم توحالت دم بره
شماهم میتونین اینکارو کنین نکردین هم اصلا مساله ای نیست
 

بالا