افزایش قد با دارو

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
معمولا تا سن ۱۸ تا ۲۰ سالگی صفحات رشد استخوانی بسته می‌شوند و پس از آن، افزایش قد به‌صورت طبیعی دیگر رخ نمی‌دهد.

استارتر سوال کرده کاربران راهنماییش کردن

sh-2m

من خودم بچه بودم آمپول نوردیتروپین رو به دستور دکتر اونم طی دوسال زدم 23 سانت قد کشیدم ولی به خاطر بعضی مسائل دیگه پیگیر نشدم...نباید صفحه رشد بسته شده باشه اونم با عکس از دست چپ مشخص میشه

من 10 سالم بود قدم اون موقع 123 بود بعد از دوسال شد 143 البته آمپول در کنار ورزش های کششی...دیگه پیگیر نشدم..الان قدم 160 هست

کوتاه هستم ولی قد پدر و مادرمم هست دیگه..ما قدهامون متوسطه..پدرم 175 مادرم 162 برای همین این قد برای من خوبه..البته یه خواهر 19 ساله دارم قدش از من بلندتره اون 164 هست

شماهایی که بچه هاتون احساس میکنید کوتاهن آزمایش دادید؟من سر مشکل ژنتیکی قدم کوتاه بود..مشکل ژنتیکی که فقط دخترها ممکنه دچارش شن و رو تمام سیستم بدن اثر می زاره از قد و ظاهر حتی علائم بلوغ که ممکنه اصلا علائم بلوغ اتفاق نیفته..تورو خدا نزارید دیر شه..تاسنشون کم هست ببرید آزمایش بدن و درمانو. شروع کنید

مشکل ژنتیکی من ترنر سندروم هست. .تو اینترنت مطلب در بارش زیاده..بهار جان اینو واقعا نمیدونم

آره دوستان مشخص میشه...آزمایشی کاریوتایپ هست اسمش که هزینشم زیاده ولی ارزش آینده یه بچرو داره..

نه بهار عوارض چندانی نداره من که دو سال زدم عوارضی نداشت

سمین. هر شب من تزریق میکردم به صورت زیرجلدی..زمانش رو دکتر تشخیص میده

پیتزا مخلوط من آمپول نوردیتروپین دانمارکی میزدم نمیدونم الان هم آمپولش هست یا نه ولی فقط دو تا داروخانه تو تهران داشتند داروخانه دکتر امینی میدان بهارستان بود یه داروخانه دیگه هم تو میدان حر که اسمش یادم نیست

نیکی_خانومی1

پیتزا جان اشتباه کردی من داروساز هستم هر دارویی حتی استامینوفن عوارض داره ولی وقتی بدن نیاز داشته باشه تجویز میشه چون سودش بیشتر از ضررش هست به این فکر کن که بعدا دخترت اعتماد به نفسش رو از دست نده به خاطر قد کوتاهش

پیتزا جان اتفاقا من داروخانه دولتی قائم مقام هستم که جزو جاهایی هست که این آمپول رو ارائه میده، همه ی داروخانه ها ندارنش، اون تاثیراتی که فکر میکنی برای کسی هستش که رشدش تمام شده و برای بدنسازی استفاده میکنه برای بچه ضرری نداره اصلا نترس و به ابن فکر کن که یک عمر به خاطر استرس الکی تو باید کوتاه بمونه

ببین عزیزم میتونی تضمین کنی صفحه ی رشدش تا اون موقع بسته نمیشه؟ دخترت سرما بخوره میگی هفته ی دیگه ببرمش دکتر؟ قطعا نه بلافتصله درمان رو شروع میکنی پس الان هم شروع کن قبلا این دارو وارد ایران نمیشد خیلیا به خاطر مشکلات رشدشون موقعیت هایی رو تو زندگی از دست دادن ولی الان که هست آدم باید از پیشرفت علم استفاده کنه شاید روزی ٣٠نفر میان این دارو رو فقط تو شیفت من میگیرن! نگران نباش عوارضی نداره

من دوتا برند خارجی رو تو بازار دیدم Eutropin Norditropin nordilet که ایم مورد چون قلم تزریقی هست و برای بچه ها استفاده راحت تری داره خیلی بیشتر نسخه میشه! راستش من قیمت دقیق رو نمیدونم بستگی به بیمتون داره میتونی زنگ بزنی ١٣آبان قیمت دقیق رو بپرسی استرس هم نداشته باش! دو ماه دیگه هم شروع کنی مشکلی نیست! ولی حتما با یک پزشک دیگه هم مشورت کن

آیسل۱۳۷۴

سلام دوستان

قطعا هورمون عوارض داره .من راهکارهای طب سنتی رو پیشنهاد میکنم قطعا این راه هم سالمتره و هم بهتر جواب میده چون من در زمینه های دیگه راهکارهای طب سنتی رو انجام دادم و واقعا از نتایجش راضی بودم خیلی زود و با کمترین هزینه مشکلتون حل میشه چه در زمینه ی رشد قد وچه در مورد مشکلات دیگه .

من خودم تحت درمان آقای دکتر روازاده بودم و اگه سرچ کنید سایتشون رو پیدا میکنید مطالب خیلی مفیدی ازجمله (رشدقد)رو تو سایت خودشون توضیح دادن و آدرس مطبشون هم هست .

آقای پرفسور خیراندیش هم خیلی معروفند .دکترای خوب زیادی هستند ولی خب من فقط این دوتارو میشناسم و حتما توصیه میکنم یکبار هم که شده امتحان کنید.

py

من مدت چهار ساله برا دخترم تزریق هورمون رشد رو انجام میدم, خیلی از رشد قدش راضی هستم. خودم ۱۴۸ سانتم و همسرم ۱۷۰. دخترم الان ۱۳ سالشه و ۱۵۵ شده. زیر نظر دکتر زهرا حق شناس فوق تخصص غدد و رشد و متابولیسم هستش. دکتر بسیار دقیق و خوش برخوردی هستن. البته اینم بگم که قیمت داروش بالاست. خارجیشو دکتر نوشتن که آخرین بار دونه ای ۲۷۰ هزار تومن بود. من ماهانه میخرم. معمولا داروخانه جلال آل احمد تهران, داره.

کاملیا

با سلام و احترام..ببخشید خانوم کاملیا شما پارسال همین موقع ها نوشتید که دارید مصرف هورمون رو شروع می ...[/QUOTسلام ببخشيد دير پاسخ دادم زياد تو اين سايت نيستم خدمتتون عرض كنم تا الان تزريق رو انجام دادم و علاوه بر رشد طبيعى خودش دوسانت و نيم جبران قد شده دكتر گفته تا كسرى قدش به سه سانت برسه بايد ادامه بديم هم دكتر و هم خودم راضى بوديم از نتيجه تا به اينجا .در مورد دكتر ستوده هم ايشون علم بالايى دارند اما متاسفانه زياد براى مريض داخل مطب وقت نميگذارند و برخورد چندان دوستانه اى ندارند اما مراجعه كننده زياد دارند در ابتدا خانم دكتر شكيبا بيمارستان مفيد به من پيشنهاد شد چون مطب ندارند برام سخت بود و دكتر رزاقى آذر هم خواستم وقت بگيرم براى مشاوره بيشتر كه هر چى تماس ميگرم نوبتها پر هست بنا براين با همين خانم دكتر ادامه ميدم .هزينه هاى آمپول من با بيمه تامين اجتماعى حساب ميشه كه هزينه يكماهش صدو پنجاه ميشه .اميدوارم كمكى كرده باشم.

سلام ببخشيد دير پاسخ دادم از دكتر ستوده راضى نبودم و دكتر پسرم رو عوض كردم و دكتر جديد ش گفت دوز پايين تزريق ميكردى بايد باتوجه به سنش بيشتر باشه و وقتى بيشتر كردم نتيجه اش خوب شد الان هر كسى ميبينه رشدش رو متوجه ميشه

سوماتروپين هر شب با دوز هفت ميزنم تقريبا ٤تا در ماه

از دكتر چندان راضى نبودم اول همه اخلاق تندشون و بعد با توجه با سنش دوز دارو كم بود دكترش وو عوض كردم و الان راضيم تا پايان دوسال ادامه ميدم تا به الان هيچ عوارضى هم نديدم آمپول ها هم با بيمه حساب ميشه تقريبا هر ماه صدو پنجاه تا دويست

ادامه پست بعدی ...

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
ostore

با سلام بنده ۸ سال هورمون رشد زدم

تقریبا ۵۰ سانتی متر افزایش قد داشتم

ستاره۳۰۹

سلام دوستان من خودم وقتی کوچیک بودم مشکل هورمونی داشتم همه ی اقواممونم قدشون بلند بود مامانم170 بابام 180بعد من ۱۰ سالم بود قدم ۱۲۶بود دکتر گفت ببر ۳ ماه دیگ بیارش تو ۳ ماه دیگ اومدم گفتش اصلا قد نکشیده از ۳ ما هه پیش دخترتون کمبود هورمون رشد داره خداروشکر ۳ سال زدم قدم شد 160ینی ماهی یک سانت قد میکشم نه عوارض نداره مگر کسی صفحه ی رشدش بسته شده باشه و مشکل ساز بشه

۳۸۳۱

سلام دوستان،من برای پسرم ودخترم بانظردکترغددسیناتروپین استفاده کردم،پسرم تو۱۴سالگی به مدت ۱سال استفاده کردم و۱۴سانت رشدکردخداروشکرودکترش دیگه قطعش کردپسرم الان ۱۵سال وهفت ماهش هست وقدش۱۷۰هست ودکترش گفت تا۱۷۴میرسه،برادخترمم الان یک ساله سیناتروپین استفاده میکنم و۱۰سانت بلندشده تواین یک سال درحالیکه قبلاسالی۶سانت رشدمیکردوالان ۱۰سال و۶ماهشه قدش۱۴۶هست وسه ماهه آمپول تاخیری هم براش استفاده میکنم وخداروشکرهیچ عارضه ای ندیدم فقط اینکه آمپول تاخیری اشتهاش زیادکرده،دوستان این آمپولابایدتحت نظردکترغددوپس ازانجام آزمایشات هورمون وعکس صفحه رشداستفاده بشه

واینکه صفحه رشدبازباشه چون اگه صفحات بسته باشه نتیجه عکس میده ورشدعرضی میکنن واینکه دیدم مادرای عزیزخیلی نگران هستند،دوستان اگرپزشک تشخیص میده که بایداستفاده بشه هیچ نگرانی به دلتون راه ندین واستفاده کنیدچون بچه های من هورمون رشدشون باتوجه به آزمایشاتشون کم ترشح میکردواگرزودمتوجه نشده بودم بچه هام رشدآنچنانی نمیکردن واینکه دکترشون به من گفت هیچ دارویی حتی استامینوفنم بی عارضه نیست ولی عوارض جدی تاالان گزارش نشده

ببین عزیزم،این دوره اتفاقازیادنبود.بچه هایی هستن که چندسال استفاده میکنن،مقدارمصرفشم دکترباتوجه به وزنش مشخص میکنه ودیگه اینکه هزینه ش هرقلم حدود۴۵هزارتومن درمیادبابیمه تامین اجتماعی.هرقلم حاوی ۱۴۰تا۱۶۰درجه هست ومن براپسرم شبی ۴۵درجه میزدم والان برادخترم ۴۳درجه میزنم دیگه حساب کنیدهرقلم براچندشب میشه،دخترم حدود۷۰روز۱۵قلم استفاده میشه وحدود۷۵۰هزارمیشه،واینکه صفحه رشداگه کامل بسته نشده باشه بله میشه استفاده کردبایدببریدتامتخصص عکس جدیدبنویسه وببینه میشه یانه؟

بچتون چندسالشه وقدووزنش چقدره؟دختریاپسره

هرسوالی داریدبپرسید،من سرمیزنم وراهنمایی میکنم عزیزم.چون میدونم دغدغه های یه مادربرارشدبچه ش.

راستی اگردکتربنویسه بیمه تاییدمیکنه

سلام دوستان،ببخشیداگه دیرسرزدم.من دخترم تحت نظردکترفروغ صاکی متخصص غددهست.البته شیرازیم،دخترم الان 11سال وچهارماهشه قدش152ووزنش50کیلوهست وهنوزپریودنشده البته 6ماه آمپول جلوگیری ازبلوغ زدودکترش گفتن چون قدش به 150رسیده دیگه صلاح نیست بزنه آمپول جلوگیری ولی سیناتروپین هنوزاستفاده میکنه هرشب والان 15قلمش حدود850هزینه ش هست،درموردعلایم بلوغشم سینه هاش کمی رشدکردن وموهای زایدشرمگاهیش کمی دراومده.درمورددوستانی که میگن آمپول ضررداره بایدبگم که همون طورکه قبلاهم گفتم پزشک وقتی تشخیص بده هورمون رشدبچه کم ترشح میکنه ولازم میدونه آمپول استفاده بشه بایدبهش اعتمادکردواین آمپول هیچ ضرری نداره،درمورداینکه این آمپول ایرانیه وبی تاثیربایدبگم این طورنیست وخداروشکرروی پسرم ودخترم عالی جواب داده،پسرم تویک سال14سانت رشدکردودکتربراش قطعش کردوالان که 16سال و5ماهشه قدش172هست خداروشکر.درصورتی که اگرمتوجه نشده بودم مشکلش الان160هم نبودپس خواهشابه پزشکی که درسش خونده وعلمش داره اعتمادکنید.

پسرم تو14سالگی سن استخوانیش11سال نشون دادویک سال استفاده کردآمپول و14سانت رشدداشت ودکترش دیگه قطع کردآمپولش الانم16سال و6ماهشه باقد173وخداروشکرهیچ عارضه ای براش پیش نیومددخترمم سن استخوانیش یک ماه کمتربودوآزمایشاتش کمبودترشح هورمون رشدنشون دادوبراش استفاده میکنم حدودیک سال ونیمه وخیلی راضیم وتاالان که خداروشکرعارضه ای نداشته،آمپول جلوگیری ازبلوغ هم چندماهی استفاده کردم واونم عارضه ای بجزاینکه اشتهاش زیادشده بودنداشت خداروشکر.

بااااااااانو

اره دخترعموم کلا خانوادشون کوتاهن بعد خودش امپول رشد زده قدش کشیده 😑

چندسالگی امپول زد ؟

حدودا ده یازده سالگی

دخترخوب712

من از ۱۰ سالگی تا ۱۳ سالگی هورمون رشد میزدم

از دکترمم درباره عوارضش پرسیدم گفتش نگران نباش این دارو ها چندین سال تو کشور های خارجی داره استفاده میشه عوارضی نداره (بیشتر نگران این بودیم در آینده برای بارداری مشکلی ایجاد نکنه)

تا الان که عوارضی برام نداشته

ولی بعضی دکترا مخالف هستند با این دارو ها

من از ۸ سالگی زیر نظر دکتر غدد بودم هر سه ماه میرفتم ویزیت میشدم قرص های تقویتی و اینا میداد تا ۱۰ سالگی که داشتم به بلوغ میرسیدم و صفحه رشدم داشت بسته میشد

دیگه هورمون رشد و شروع کرد

یه امپول هرماه میزدم برای جلوگیری از بلوغ این امپول رو نمیشه از ۱۲ سال به بالا استفاده کرد ضرر داره

یه امپولم هرشب میزدم به رون یا دستم

۳ سال میزدم

من الان قدم۱۶۵ شده ۱۷ سالمه از همه خانواده بلند تر شدم

من ژن قد کوتاهی داشتم

نازنبات

دوستان نگران نباشید دخترمن ۱۱سالگی قدش۱۴۱ سانت بود وموهای زیربغلش کم وبیش رشد کردیعنی شروع بلوغش تو این سن بودپیش دکتر ربانی بردم وعکس مچ دست براش نوشت سن استخوانیش از سن خودش یه سال بیشتر بود ولی دکتر گفت نیاز نیست براش هورمون بنویسم تا ۱۶۲ رشد می کنه،دختر ۱۲/۵ سالگی پرید شد الان ۱۷ سالشه وقدش۱۶۶ سانت وهیچ هورمونی هم استفاده نکرد بعد از پریدش تازه ۲۰ سانتی متر رشد داشت،فقط بعد اینکه پرید شد قرص زینک ویه دوره قرص ال آرژنین مصرف کرد

سلام وقت شماهم بخیرعزیزم، نه فقط یه سری مکمل که دکتر براش نوشت مثل کلسیم وزینک وقرص ال آرژنین ،دخترمنم همین حدودا بلوغش شروع شده بود ولی ۱۲ سال خورده ای پرید شد،تاوقتی صفحات رشد باز باشه قد میکشن ولی زودتر ببرین دکتر بهترِ شماره دکترعلی ربانی فوق تخصص غدد مطب:۶۶۴۳۷۰۰۶

بیمارستان:۳-۶۶۹۲۰۹۸۱

paliz357

بستگی به وزن داره،مثلابرای وزن 155سانتدوز50استفاده میکرد

سلام گلم ممنون میشم جوابمو بدین.در کنار تزریق هورمون بچه هاتوو ورزش هم داشتن؟ تغذیه و خواب رو رعایت می کردن؟ من پسرم 12.5 سالشه وزنش 43 و قدش الان 150 است. کم کاری تیروئید داره 5 ماهه شروع کرده تزریق رو 4 سانت به سختی اضافه شده دوماه اول رشد نداشت الان همه نوع ورزشی میکنه ولی یه ماهه باز ترقی نکرده خیلی به خاطرش دلهره دارم و دلم می سوزه می بینم این همه زحمت میکشه

هههههههههههههههههیچ

پسرداییم قدش کوتاه بود بهش آمپول دادن خودش تو خونه تزریق میکرد تو زمان نسبتا کم قدش بلند شد

چندسالش بود وچند سانت افزایش داشت

١4،15 بود دقیق نمیدونم چقدر ولی اونقدر زیاد بود که به چشم بیاد

ماه_مانیا

من 6 ماهه برای دخترم آمپول رو شروع کردم. قدش حدودا 4 سانت اضافه شده الانم باید براش جلوگیری از بلوغ بزنم که بتونه بیشتر قد بکشه. دو ماه دیگه 10 ساله میشه

گوگل سرچ کنید کسی را میشناسین با تزریق هورمون رشد کرده باشه؟ نی نی سایت

نوشته کاربر پیتزا_مخلوط

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا