از یه چیزی خجالت میکشم

آیلارام

⭐کاربر برتر⭐
من وقتی بچه بودم تو تصادف یه طرف صورتم داغون شد، بعدش جاش نمیرفت رفتم دکتر و اینا الان خوبه ولی انگار دوتا رگه مانند بین پیشونیم و ابروم هست. دیروز یه بچه بهم گفت چرا پیشونیت اینجوریه. ناراحت شدم. اگه عروسی کنم چی میشه🥲

طوفان سفید

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
من وقتی بچه بودم تو تصادف یه طرف صورتم داغون شد، بعدش جاش نمیرفت رفتم دکتر و اینا الان خوبه ولی انگار دوتا رگه مانند بین پیشونیم و ابروم هست. دیروز یه بچه بهم گفت چرا پیشونیت اینجوریه. ناراحت شدم. اگه عروسی کنم چی میشه🥲
خجالت نداره بچه بود یه چیزی گفت
عروسم بشی فک کنم با ارایش بشه کاری مرد معلوم نباشه
اما بش اهمیت نده

استارتر
استارتر
آیلارام

آیلارام

⭐کاربر برتر⭐
خجالت نداره بچه بود یه چیزی گفت
عروسم بشی فک کنم با ارایش بشه کاری مرد معلوم نباشه
اما بش اهمیت نده
بعضی وقتا که نگا میکنم حالم بد میشه. انگاری جای بخیه هست مثل اونه. کمه ولی خب.. 🫠

پوکو

⭐کاربر فعال⭐
دکتر پوست نرو برو پیش دکتر جراح زیبایی

استارتر
استارتر
آیلارام

آیلارام

⭐کاربر برتر⭐
دخترخاله‌ی منم کوچیک بود کنار خونمون خورد زمین پیشونیش بالای ابروش یه کم شکافته شد . الان خیلی هم خاص شده با اون رد بخیه

واسه تو هم خاصِ 😁
واقعا؟ اما فک نکنم خاص باشه ها

الهه۷۵

⭐کاربر برتر⭐
عزیزم چند سالته؟! بابت این میپرسم که اگه هنوز نوجوونی راهکار تهاجمی ندم بهت
من ۱۵ سالم که بود دستم با شیشه برید ردش مونده الان ۲۹ام
بهم توصیه کردن درمارولر یا میکرونیدلینگ کنم اون ناحیه رو هفته ای یبار بعدم ترمیم کننده بزنم
از این راه حلا زیاده، مال من یه جاییه که هرکی میبینه اول میپرسه ****** کردی؟!!!! برای همین میخوام محوش کنم وگرنه به خودیِ خودی ردش برام اهمیت نداره

آپلود فایل یا ویدیو

بالا