خجالت نداره بچه بود یه چیزی گفتمن وقتی بچه بودم تو تصادف یه طرف صورتم داغون شد، بعدش جاش نمیرفت رفتم دکتر و اینا الان خوبه ولی انگار دوتا رگه مانند بین پیشونیم و ابروم هست. دیروز یه بچه بهم گفت چرا پیشونیت اینجوریه. ناراحت شدم. اگه عروسی کنم چی میشه🥲
بعضی وقتا که نگا میکنم حالم بد میشه. انگاری جای بخیه هست مثل اونه. کمه ولی خب.. 🫠خجالت نداره بچه بود یه چیزی گفت
عروسم بشی فک کنم با ارایش بشه کاری مرد معلوم نباشه
اما بش اهمیت نده
گریم میکنن ، اصلا مشخص نمیشه فکر کنماگه عروسی کنم چی میشه🥲
اهوم درسته🙂گریم میکنن ، اصلا مشخص نمیشه فکر کنم
حرف راستو باید از بچه شنید. حتما فکر بزرگاهم همینهبچهه *** خورد ناراحت نباش
اینقد بش توجه نکن از نظر خودت تو چشمه شاید بقیه متوجش نشنبعضی وقتا که نگا میکنم حالم بد میشه. انگاری جای بخیه هست مثل اونه. کمه ولی خب.. 🫠
چجوریاس سخته؟؟لیزر rf درستش میکنه
دکتر پوست نرو برو پیش دکتر جراح زیباییمن وقتی بچه بودم تو تصادف یه طرف صورتم داغون شد، بعدش جاش نمیرفت رفتم دکتر و اینا الان خوبه ولی انگار دوتا رگه مانند بین پیشونیم و ابروم هست. دیروز یه بچه بهم گفت چرا پیشونیت اینجوریه. ناراحت شدم. اگه عروسی کنم چی میشه🥲
شایداینقد بش توجه نکن از نظر خودت تو چشمه شاید بقیه متوجش نشن
دخترخالهی منم کوچیک بود کنار خونمون خورد زمین پیشونیش بالای ابروش یه کم شکافته شد . الان خیلی هم خاص شده با اون رد بخیهاهوم درسته🙂
نه یه نور میتابه روی هر مشکلی که در صورت وجود داره و بعد پوست مثل پوست بچه صاف میشهچجوریاس سخته؟؟
واسه خیلی وقت پیشه هاا؟ یعنی میره؟دکتر پوست نرو برو پیش دکتر جراح زیبایی
واقعا؟ اما فک نکنم خاص باشه هادخترخالهی منم کوچیک بود کنار خونمون خورد زمین پیشونیش بالای ابروش یه کم شکافته شد . الان خیلی هم خاص شده با اون رد بخیه
واسه تو هم خاصِ 😁
عزیزم چند سالته؟! بابت این میپرسم که اگه هنوز نوجوونی راهکار تهاجمی ندم بهتمن وقتی بچه بودم تو تصادف یه طرف صورتم داغون شد، بعدش جاش نمیرفت رفتم دکتر و اینا الان خوبه ولی انگار دوتا رگه مانند بین پیشونیم و ابروم هست. دیروز یه بچه بهم گفت چرا پیشونیت اینجوریه. ناراحت شدم. اگه عروسی کنم چی میشه🥲
واسه همین میگم پیش جراح زیبایی برو چون لیزر آنچنان کارایی ندارهواسه خیلی وقت پیشه هاا؟ یعنی میره؟
همون اولا رفتم دکتر پوست بهتر شد این ولی نرفت
چقد خوبه پسنه یه نور میتابه روی هر مشکلی که در صورت وجود داره و بعد پوست مثل پوست بچه صاف میشه