هرچی به دوستم پیام میدم جواب نمیده نمیدونم چرا شیراز امروز وضعیتش خوب بوده؟ @زمستون
بهارخانوم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Sep 29, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:03 #1 هرچی به دوستم پیام میدم جواب نمیده نمیدونم چرا شیراز امروز وضعیتش خوب بوده؟ @زمستون
استارتر استارتر بهارخانوم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Sep 29, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:05 #3 اندیشه گفت: خداروشکر ارومه کلیک کنید تا باز شود... پس چرا دوست من جواب نمیده🤦🏻♀️🤦🏻♀️ از ساعت ۷ و نیم صبح تاحالا
اندیشه گفت: خداروشکر ارومه کلیک کنید تا باز شود... پس چرا دوست من جواب نمیده🤦🏻♀️🤦🏻♀️ از ساعت ۷ و نیم صبح تاحالا
اندیشه ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 23:05 #4 بهارخانوم گفت: پس چرا دوست من جواب نمیده🤦🏻♀️🤦🏻♀️ از ساعت ۷ و نیم صبح تاحالا کلیک کنید تا باز شود... سرش بنده خدا شلوغه شاید گوشیش پیشش نیس یا..
بهارخانوم گفت: پس چرا دوست من جواب نمیده🤦🏻♀️🤦🏻♀️ از ساعت ۷ و نیم صبح تاحالا کلیک کنید تا باز شود... سرش بنده خدا شلوغه شاید گوشیش پیشش نیس یا..
استارتر استارتر بهارخانوم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Sep 29, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:06 #5 اندیشه گفت: سرش بنده خدا شلوغه شاید گوشیش پیشش نیس یا.. کلیک کنید تا باز شود... آره ولی دراین حد که حتی نیم ساعت یا ربع ساعت هم نتونه پیام بده؟
اندیشه گفت: سرش بنده خدا شلوغه شاید گوشیش پیشش نیس یا.. کلیک کنید تا باز شود... آره ولی دراین حد که حتی نیم ساعت یا ربع ساعت هم نتونه پیام بده؟
اندیشه ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 23:07 #6 بهارخانوم گفت: آره ولی دراین حد که حتی نیم ساعت یا ربع ساعت هم نتونه پیام بده؟ کلیک کنید تا باز شود... داره از تعطیلات استفاده میکنه😂😭
بهارخانوم گفت: آره ولی دراین حد که حتی نیم ساعت یا ربع ساعت هم نتونه پیام بده؟ کلیک کنید تا باز شود... داره از تعطیلات استفاده میکنه😂😭
اندیشه ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 23:07 #7 من خودم یه روز تا ساعت ۶ غروب خواب بودم
استارتر استارتر بهارخانوم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Sep 29, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:08 #8 اندیشه گفت: داره از تعطیلات استفاده میکنه😂😭 کلیک کنید تا باز شود... خداکنه اگر تا فردا جواب نداد زنگ میزنم بهش
اندیشه گفت: داره از تعطیلات استفاده میکنه😂😭 کلیک کنید تا باز شود... خداکنه اگر تا فردا جواب نداد زنگ میزنم بهش
زمستون ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:23 #9 بهارخانوم گفت: هرچی به دوستم پیام میدم جواب نمیده نمیدونم چرا شیراز امروز وضعیتش خوب بوده؟ @زمستون کلیک کنید تا باز شود... سلام عزیزم آره امروز به کل شیراز آروم بوده نگران نباش دورت بگردم ولی آنتن و نتا ریخته بود بهم ما سرکارم دهنمون سرویس شد هی پوزا قطع میشدن
بهارخانوم گفت: هرچی به دوستم پیام میدم جواب نمیده نمیدونم چرا شیراز امروز وضعیتش خوب بوده؟ @زمستون کلیک کنید تا باز شود... سلام عزیزم آره امروز به کل شیراز آروم بوده نگران نباش دورت بگردم ولی آنتن و نتا ریخته بود بهم ما سرکارم دهنمون سرویس شد هی پوزا قطع میشدن
استارتر استارتر بهارخانوم ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Sep 29, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:25 #10 زمستون گفت: سلام عزیزم آره امروز به کل شیراز آروم بوده نگران نباش دورت بگردم ولی آنتن و نتا ریخته بود بهم ما سرکارم دهنمون سرویس شد هی پوزا قطع میشدن کلیک کنید تا باز شود... ♥️💞پس مشکل از نت و آنتنشه مرسی خیالم راحت شد
زمستون گفت: سلام عزیزم آره امروز به کل شیراز آروم بوده نگران نباش دورت بگردم ولی آنتن و نتا ریخته بود بهم ما سرکارم دهنمون سرویس شد هی پوزا قطع میشدن کلیک کنید تا باز شود... ♥️💞پس مشکل از نت و آنتنشه مرسی خیالم راحت شد
زمستون ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم دیروز در 23:39 #11 بهارخانوم گفت: ♥️💞پس مشکل از نت و آنتنشه مرسی خیالم راحت شد کلیک کنید تا باز شود... آره عزیزم نگران نباش 😘😘😘
بهارخانوم گفت: ♥️💞پس مشکل از نت و آنتنشه مرسی خیالم راحت شد کلیک کنید تا باز شود... آره عزیزم نگران نباش 😘😘😘