ارده از چی درست میشه ؟

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
ارده چیست ؟ مواد تشکیل دهنده ارده چیست ؟ ارده از چه چیزی درست میشود ؟ تفاوت ارده با حلوا ارده چیست ؟ ویتامین های داخل ارده چیست ؟ موارد مصرف ارده چیست ؟

ارده
ارده به کنجد بدون پوست ، بوداده و آسیاب شده‌ای گفته می‌شه که روغن‌گیری نشده .

ارده حاوی پروتئین، ویتامین D ، B و E هست.

مقدار روغنش هم ۵٠ % و شامل اسیدهای چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک هست.

ارده نباید طعم و بوی تند داشته باشه.

به جای حلوا ارده که معمولا ما به اون حلواشکری می‌گیم ، شاید بهتر باشه که از خود ِ ارده استفاده کنیم .

و چون ارده طعم شیرین نداره ، اون رو با عسل ترکیب کنیم .
آزمایش کنید . فک کنم پشیمون نمی‌شید .

ضمن این‌که هیچ ماده افزودنی هم نداره و تمام موادش هم صد در صد طبیعیه .

ارده شیره رو هم فراموش نکنیم . یعنی همین ارده‌ی عزیز رو با شیره‌ی انگور مخلوط کنیم .

فوق‌العاده خوش‌مزه و پر انرژی است .

ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است . ارده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است . ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است

نحوه مصرف ارده

ارده را به طرق مختلفی می‌توان مصرف نمود .میتوان آنرا بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد و یا مواد شیرینی از قبیل : عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور ومربا به آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است مردم این سامان ازارده خوراک بسیار خوشمزه‌ای بنام اشکنه ارده که غذای بسیار لذیذ و مقوی است تهیه می‌کنند و روش تهیه آن بدین صورت است که ابتدا مقدار یک و یا دو قاشق غذاخوری ارده و مقداری روغن ترجیحا روغن حیوانی ومقدار لازم نمک و فلفل داخل ظرفی ریخته و سپس باندازه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط نموده و با نان تریت کرده و مصرف مینمایند. اشکنه ارده غذای بسیار مناسبی برای سحری در ماه مبارک رمضان می‌باشد .

تفاوت ارده با حلوای ارده​

1- بافت​

ارده مایعی کرم رنگ است که از کنجد تفت داده شده، به دست می آید. در صورتی که حلوای ارده بافت سفت و منسجمی دارد. این امر به علت واکنش بین شکر و روغن کنجد در این ماده غذایی است که این محصول سفت شده و مانند ارده جاری نمی شود.

2- طعم​

ارده دارای طعمی گس مایل به تلخی است که معمولا آن را همراه با موادی شیرین مانند عسل یا شیره مخلوط کرده و به مصرف می رسانند. اما حلوا ارده، شیرین و جامد بوده و به تنهایی قابل مصرف است

 

jann

Guest
ارده چیست ؟ مواد تشکیل دهنده ارده چیست ؟ ارده از چه چیزی درست میشود ؟ تفاوت ارده با حلوا ارده چیست ؟ ویتامین های داخل ارده چیست ؟ موارد مصرف ارده چیست ؟

ارده
ارده به کنجد بدون پوست ، بوداده و آسیاب شده‌ای گفته می‌شه که روغن‌گیری نشده .

ارده حاوی پروتئین، ویتامین D ، B و E هست.

مقدار روغنش هم ۵٠ % و شامل اسیدهای چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک هست.

ارده نباید طعم و بوی تند داشته باشه.

به جای حلوا ارده که معمولا ما به اون حلواشکری می‌گیم ، شاید بهتر باشه که از خود ِ ارده استفاده کنیم .

و چون ارده طعم شیرین نداره ، اون رو با عسل ترکیب کنیم .
آزمایش کنید . فک کنم پشیمون نمی‌شید .

ضمن این‌که هیچ ماده افزودنی هم نداره و تمام موادش هم صد در صد طبیعیه .

ارده شیره رو هم فراموش نکنیم . یعنی همین ارده‌ی عزیز رو با شیره‌ی انگور مخلوط کنیم .

فوق‌العاده خوش‌مزه و پر انرژی است .

ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است . ارده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است . ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است

نحوه مصرف ارده

ارده را به طرق مختلفی می‌توان مصرف نمود .میتوان آنرا بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد و یا مواد شیرینی از قبیل : عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور ومربا به آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است مردم این سامان ازارده خوراک بسیار خوشمزه‌ای بنام اشکنه ارده که غذای بسیار لذیذ و مقوی است تهیه می‌کنند و روش تهیه آن بدین صورت است که ابتدا مقدار یک و یا دو قاشق غذاخوری ارده و مقداری روغن ترجیحا روغن حیوانی ومقدار لازم نمک و فلفل داخل ظرفی ریخته و سپس باندازه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط نموده و با نان تریت کرده و مصرف مینمایند. اشکنه ارده غذای بسیار مناسبی برای سحری در ماه مبارک رمضان می‌باشد .

تفاوت ارده با حلوای ارده​

1- بافت​

ارده مایعی کرم رنگ است که از کنجد تفت داده شده، به دست می آید. در صورتی که حلوای ارده بافت سفت و منسجمی دارد. این امر به علت واکنش بین شکر و روغن کنجد در این ماده غذایی است که این محصول سفت شده و مانند ارده جاری نمی شود.

2- طعم​

ارده دارای طعمی گس مایل به تلخی است که معمولا آن را همراه با موادی شیرین مانند عسل یا شیره مخلوط کرده و به مصرف می رسانند. اما حلوا ارده، شیرین و جامد بوده و به تنهایی قابل مصرف است

ارده باخرماخیلی خوشمزه میشه
 

بالا