ملیحه
Guest
ارده چیست ؟ مواد تشکیل دهنده ارده چیست ؟ ارده از چه چیزی درست میشود ؟ تفاوت ارده با حلوا ارده چیست ؟ ویتامین های داخل ارده چیست ؟ موارد مصرف ارده چیست ؟
ارده
ارده به کنجد بدون پوست ، بوداده و آسیاب شدهای گفته میشه که روغنگیری نشده .
ارده حاوی پروتئین، ویتامین D ، B و E هست.
مقدار روغنش هم ۵٠ % و شامل اسیدهای چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک هست.
ارده نباید طعم و بوی تند داشته باشه.
به جای حلوا ارده که معمولا ما به اون حلواشکری میگیم ، شاید بهتر باشه که از خود ِ ارده استفاده کنیم .
و چون ارده طعم شیرین نداره ، اون رو با عسل ترکیب کنیم .
آزمایش کنید . فک کنم پشیمون نمیشید .
ضمن اینکه هیچ ماده افزودنی هم نداره و تمام موادش هم صد در صد طبیعیه .
ارده شیره رو هم فراموش نکنیم . یعنی همین اردهی عزیز رو با شیرهی انگور مخلوط کنیم .
فوقالعاده خوشمزه و پر انرژی است .
ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است . ارده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است . ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است
ارده
ارده به کنجد بدون پوست ، بوداده و آسیاب شدهای گفته میشه که روغنگیری نشده .
ارده حاوی پروتئین، ویتامین D ، B و E هست.
مقدار روغنش هم ۵٠ % و شامل اسیدهای چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک هست.
ارده نباید طعم و بوی تند داشته باشه.
به جای حلوا ارده که معمولا ما به اون حلواشکری میگیم ، شاید بهتر باشه که از خود ِ ارده استفاده کنیم .
و چون ارده طعم شیرین نداره ، اون رو با عسل ترکیب کنیم .
آزمایش کنید . فک کنم پشیمون نمیشید .
ضمن اینکه هیچ ماده افزودنی هم نداره و تمام موادش هم صد در صد طبیعیه .
ارده شیره رو هم فراموش نکنیم . یعنی همین اردهی عزیز رو با شیرهی انگور مخلوط کنیم .
فوقالعاده خوشمزه و پر انرژی است .
ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است . ارده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است . ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است