✔ اول کدوحلوایی بشورین و دونه های داخل اونو کامل خارج کنین
بعدکدو رو حلقه حلقه به پهنای دوتا سه سانت برش بدین و بعد مربعی خورد کنین
بعد داخل قابلمه برش هارو قرار بدین و یک لیوان آب داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا کدوحلوایی کامل بپزه اول بذارین اب بجوشه بعد زیرشو کم کنین تا حسابی بجوشه با دربسته.بعد کدوهارو بذارین کنار تا خنک شه
بعد گوشت کدوحلوایی رو با قاشق از پوستش جدا کنین و داخل مخلوط کن بریزین یا غذا ساز حتی میتونین با گوشت کوب برقی بزنین تا مخلوط شه و اینجوری پوره کدو حلوایی اماده میشه
ک ما دولیوانشو برای مایع کیکمون لازم داریم
حالا داخل یه کاسه تخم مرغ هارو همراه شکرو وانیل و بادور تند همزن ۵ تا۱۰ دقیقه مخلوط میکنیم
تا حسابی پف کنه و تغییر رنگ بده به کرم خیلی روشن حجمش دوبرابر بشه
بعد روغن رو کم کم اضافه کنین یک دقیقه هم بزنین بعدشیر رو اضافه کنین و یک دقیقه مخلوط کنین تا یدست بشه بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کنین
و مجددا باهمزن بزنین تا مواد یکدست بشه
حالا همزنو کنار بذارین و لیسک رو بردارین
همون ترکیب اردوبگینگ پودر که الک کردیمو طی ۳ مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک موادو فقط دریک جهت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه زیاد نباید هم بزنین درحدی ک ارد ترکیب بشه کافیه
حالا قالبی ک دارینو فقططط کف قالب رو با کره چرب کنین ب دیواره قالب روغن نزنین چون کیک پف نمیکنه
ب این صورت ک قطعه کره رو بمالین کف قالب بعد ی دستمال کاغذی بردارین بکشین کف قالب هم حسابی روغنی بشه هم روغن اضافی رو بردارین بعد با الک یکم ارد کف قالب بپاشین درحد دوسه قاشق
بعد قالبو چپو راست کنین با ضربه دست تا آرد توی قالب حرکت کنه و کف قالب رو سفید کنه بعد قالبو برگردونین چند ضربه به بدنه قالب بزنین تا آرد اضافیش بریزه درحد یه لایه خیلی نازک آرد کافیه برای کف قالب
مایع کیک رو تو قالب بریزین و چند ضربه محکم قالب کیکو به سطح میز میکوبیم تا هوای اضافی داخلش ازبین بره
دوسه بار کافیه ن زیاد