آموزش کیک برای شب یلدا❤❤

  • شروع کننده موضوع شبنم..wonderful
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
✔نکته های لازم برای خراب نشدن کیک :
برای هرنوع کیکی این نکاتو رعایت کنین
➖برای اندازه گیری همه مواد ازیه اندازه لیوان استفاده کنین فقط ازیه لیوان وگرنه اندازه مواد استفاده شده کموزیاد بشه کیکتون خراب میشه پس رعایت کنین.
➖ارد روهمیشه با بگینگ پودر ترکیب کنین قبل استفاده حتما دوتا۳ بار الک کنین
اگ از ارد مخصوص شیرینی پزی استفاده کنین خیلی خوب میشه
و موقعی ک ب مایع کیک اضافه میکنین یه دفعه ای نریزین توسه مرحله با الک اضافه کنین به مواد کیک
➖تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشه و یساعت قبل درست کردن کیک اونهارو ازیخچال خارج کنین
➖شیر هم بهتره ملایم باشه
➖وانیل و بگینگ پودر دقت کنین تازه باشه اگ تاریخش گذشته باشه کیکتون رو خراب میکنه
➖برای ترکیب مایع کیک یا از کاردک چوبی یا سیلیکونی استفاده کنین و از وسیله فلزی بهتره استفاده نکنین
➖وقتی کیک داخل فر پخت بلافاصله نباید کیکو خارح کنین وگرنه پف کیک ازبین میره
لازمه تازمانی ک فرخنک میشه کیک درون فر باشه درفرو باز نکنین
وقتی فر خنک شد یعنی دماش ملایم شد در فرو باز کنین و قالبو ازش خارج نکنین ده تا بیس دقیقه ب این صورت بمونه
بعد قالبو خارج کنین و کیک چون داغه کنار بذارین تا حسابی خنک خنک خنک بشه بعد با لیسک کیکو از کناره های قالب جدا کنین و چند ضربه ب سطح کاربزنین میبینین خودبخود کیک بدون اینکه اسیب ببینه یا پفش ازبین بره از قالب جدا میشه بعد میتونین تویخچال بذارین اگ میخواین خامه کشی کنین حتما بعداز گذاشتن کیک تویخچال خامه کشی کنین مثلا یروز یا دوساعت تویخچال باشه سرد بشه کیکتون بعد خامه کشی کنین وگرنه خامتون خراب میشه و درنتیجه ظاهر کیکتون خراب میشه
➖نکته خیلی مهم برای پخت کیک ها اینه که نیم ساعت اول ب هیچ عنوان در فرو بازنذارین اصلاااا دست ب در فرنزنین پف کیکتون ازبین میره
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
مواد لازم:
پوره کدو حلوایی۲ لیوان
آرد ۳ لیوان
شکر۱ویک چهارم لیوان
تخم مرغ ۴ تا
شیر یک دوم لیوان
روغن مایع یک لیوان
وانیل یک قاشق غذاخوری
بگینگ پودر یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
پودر دارچین و زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
✔ اول کدوحلوایی بشورین و دونه های داخل اونو کامل خارج کنین
بعدکدو رو حلقه حلقه به پهنای دوتا سه سانت برش بدین و بعد مربعی خورد کنین
بعد داخل قابلمه برش هارو قرار بدین و یک لیوان آب داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا کدوحلوایی کامل بپزه اول بذارین اب بجوشه بعد زیرشو کم کنین تا حسابی بجوشه با دربسته.بعد کدوهارو بذارین کنار تا خنک شه
بعد گوشت کدوحلوایی رو با قاشق از پوستش جدا کنین و داخل مخلوط کن بریزین یا غذا ساز حتی میتونین با گوشت کوب برقی بزنین تا مخلوط شه و اینجوری پوره کدو حلوایی اماده میشه
ک ما دولیوانشو برای مایع کیکمون لازم داریم
حالا داخل یه کاسه تخم مرغ هارو همراه شکرو وانیل و بادور تند همزن ۵ تا۱۰ دقیقه مخلوط میکنیم
تا حسابی پف کنه و تغییر رنگ بده به کرم خیلی روشن حجمش دوبرابر بشه
بعد روغن رو کم کم اضافه کنین یک دقیقه هم بزنین بعدشیر رو اضافه کنین و یک دقیقه مخلوط کنین تا یدست بشه بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کنین
و مجددا باهمزن بزنین تا مواد یکدست بشه
حالا همزنو کنار بذارین و لیسک رو بردارین
همون ترکیب اردوبگینگ پودر که الک کردیمو طی ۳ مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک موادو فقط دریک جهت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه زیاد نباید هم بزنین درحدی ک ارد ترکیب بشه کافیه
حالا قالبی ک دارینو فقططط کف قالب رو با کره چرب کنین ب دیواره قالب روغن نزنین چون کیک پف نمیکنه
ب این صورت ک قطعه کره رو بمالین کف قالب بعد ی دستمال کاغذی بردارین بکشین کف قالب هم حسابی روغنی بشه هم روغن اضافی رو بردارین بعد با الک یکم ارد کف قالب بپاشین درحد دوسه قاشق
بعد قالبو چپو راست کنین با ضربه دست تا آرد توی قالب حرکت کنه و کف قالب رو سفید کنه بعد قالبو برگردونین چند ضربه به بدنه قالب بزنین تا آرد اضافیش بریزه درحد یه لایه خیلی نازک آرد کافیه برای کف قالب
مایع کیک رو تو قالب بریزین و چند ضربه محکم قالب کیکو به سطح میز میکوبیم تا هوای اضافی داخلش ازبین بره
دوسه بار کافیه ن زیاد
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
حالا اونایی ک میخوان توفر بپزن
فر رو ازقبل روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدین و بذارین حسابی گرمشه بعد مواد کیک رو اماده کنین
وقتی مایع کیک رو توقالب ریختین بذارین طبقه وسط فر بعد ۴۵ دقیقه کیکو بایه خلال دندون چک میکنیم ببینیم پخته یانه
وقتی خلال دندونو وسط کیک فرو میبرین اگ خمیری چیزی نچسبیده بود یعنی پخته وگرنه لازمه بازم داخل فربمونه حدود بیس دقیقه دیگه
و بارعایت نکات کیکتونو تو ظرف مورد نظرتون بذارین
میتونین باپودر قند تزئینش کنین.
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
اگ میخواین توقابلمه بپزین ی قابلمه بزرگ انتخاب کنین کف قابلمه یه پایه کوتاه بذارین و یه استکان اب بریزین در قابلمرو بذاربن
و روی حرارت بذارین تا دمای داخل قابلمه مثل فر داغ بشه بعد ک مایع رو تو قالب ریختین قالبو روی پایه ای ک کف قابلمه گذاشتین قرار بدین و درشو ببندین اجازه بدین کیک ۴۵ دقیقه درون قابلمه پخته شه شعله زیر قابلمه مثل حالت دم کردن برنج کم باید باشه
وقتی ک کیک بپزه خونرو بوی خیلی زیاد کیک پر میکنه قشنگ مشخص میشه ک کیک پخته عطر کیک توخونه میپیچه
تازمانی ک عطر کیک توخونه نپیچیده یعنی کیک هنوز نپخته من اینجوری متوجه پخت کیک میشم
 

بالا