بنفشه یاسی
⭐کاربر ویژه⭐
- عضویت
- Nov 19, 2024
- جنسیت
- خانم
جوجه چینی جزو غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ می باشد و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در دورهمی و مهمانی های مختلف این غذای بی نظیر را بپزید و لذت ببرید. در دستور تهیه این غذا نیاز به فیله مرغ، پیاز، لیمو ترش، زعفران، نمک و فلفل قرمز دارید و برای تهیه خمیر بنیه این غذای فرنگی از آرد سفید یا آرد تمپورا، بیکینگ پودر، فلفل، نمک و پودر سیر استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
پیاز متوسط : دو عدد
فیله مرغ : نیم کیلوگرم
لیموترش : یک عدد
زعفران : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
دلستر ساده : نصف لیوان
آرد سفید یا آرد تمپورا : یک لیوان
بیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پودر سیر : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس تاتار
خیارشور رنده شده : ۴ عدد
سس مایونز : دو قاشق غذاخوری
لیموی ترش و تازه : یک عدد
سس کچاپ : یک قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد شده : به مقدار لازم
پودر پیاز و پودر سیر : به میزان لازم
آویشن و فلفل سیاه : به میزان لازم
برای تهیه جوجه چینی در ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله ای برش دهید.
فیله ها را با آب لیمو ترش و پیاز حلقه شده، نمک و زعفران در ظرفی مناسب بریزید و 2 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا فیله ها مزه دار شوند.
در ظرفی دیگر دلستر و کمی آب را با هم مخلوط کنید و سپس کمی فلفل، پودر سیر و نمک را به مواد اضافه کنید و آرد را به صورت آرام به محلول دلستر اضافه کنید و توجه کنید که غلظت خمیر بنیه باید شبیه به غلظت حلیم با ماست باشد.
در ادامه پس از اینکه خمیر بنیه به غلظت مناسبی رسید بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. باید توجه داشته باشید که مایه خمیر را نباید بیش از حد هم زد زیرا پف آن کم می شود.
در آخرین مرحله از دستور پخت جوجه چینی در تابه ای با عمق مناسب کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا روغن خوب داغ شود.
فیله های مرغ مزه دار شده را در خمیر بنیه بغلطانید و آنها را درون روغن سرخ کنید و پس از اینکه دو سوی جوجه ها سرخ شد آنها را درون روغن بیرون آورید و روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.