خبری سرگرمی
Guest
ما اینجا در سایت مادران به شما طرز تهیه یک ژله شیک و مجلسی مخصوص مهمانی ها آموزش میدهیم تا زیبایی و جذابیت مجلس شمارو چندین برابر کنه
ژله تمشک : 230 گرم (3 بسته)آب جوش : 4 پیمانهتمشک یا توت فرنگی منجمد پوره: 300 گرمخامه قنادی منجمد : 250 گرم
مرحله 1
مواد اولیه را آماده کنید. تمشک یا توت فرنگی را پوره کنید و پوره باید نیمه منجمد و سرد باشه.
مرحله 2
پودر ژله تمشک را با 4 لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله کامل حل بشه. اگه بعد از مدتی دیدن دانه های ژلاتین حل نیمشه ظرف را روی بخار آب بگذارید و هم بزنید. وقتی ژله حل شد پوره تمشک یا توت فرنگی نیمه منجمد را اضافه کنید و هم بزنید، پوره میوه منجمد باعث میشه دمای ژله پایین بیاد و فرایند آماده سازی دسر زودتر انجام بشه.
مرحله 3
اگه بعد از اضافه کردن پوره میوه منجمد، ژله شما شبیه شربت غلیظ نشد مخلوط را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید این زمان نباید زیاد بشه و ژله نباید بگیره فقط مثل شربت یا مربا باید غلیظ بشه.
مرحله 4
وقتی ژله شما غلیظ شد، خامه قنادی منجد را به ژله اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا روی ژله کف کنه.
مرحله 5
مخلوط ژله خامه ای را درون یک ظرف شیشه ای دسر بریزید و ظرف را برای 4 ساعت تا یک روز در یخچال بگذارید تا ژله سفت بشه.
مشاهده پیوست 216043
مرحله 6
این ژله خامه ای رنگ مات داره و بخاطر خامه دولایه میشه که لایه رویی روشن تر هست برای سرو می تونید از کمی خامه زده شده استفاده کنید.
ژله تمشک : 230 گرم (3 بسته)آب جوش : 4 پیمانهتمشک یا توت فرنگی منجمد پوره: 300 گرمخامه قنادی منجمد : 250 گرم
مرحله 1
مواد اولیه را آماده کنید. تمشک یا توت فرنگی را پوره کنید و پوره باید نیمه منجمد و سرد باشه.
مرحله 2
پودر ژله تمشک را با 4 لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله کامل حل بشه. اگه بعد از مدتی دیدن دانه های ژلاتین حل نیمشه ظرف را روی بخار آب بگذارید و هم بزنید. وقتی ژله حل شد پوره تمشک یا توت فرنگی نیمه منجمد را اضافه کنید و هم بزنید، پوره میوه منجمد باعث میشه دمای ژله پایین بیاد و فرایند آماده سازی دسر زودتر انجام بشه.
مرحله 3
اگه بعد از اضافه کردن پوره میوه منجمد، ژله شما شبیه شربت غلیظ نشد مخلوط را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید این زمان نباید زیاد بشه و ژله نباید بگیره فقط مثل شربت یا مربا باید غلیظ بشه.
مرحله 4
وقتی ژله شما غلیظ شد، خامه قنادی منجد را به ژله اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا روی ژله کف کنه.
مرحله 5
مخلوط ژله خامه ای را درون یک ظرف شیشه ای دسر بریزید و ظرف را برای 4 ساعت تا یک روز در یخچال بگذارید تا ژله سفت بشه.
مشاهده پیوست 216043
مرحله 6
این ژله خامه ای رنگ مات داره و بخاطر خامه دولایه میشه که لایه رویی روشن تر هست برای سرو می تونید از کمی خامه زده شده استفاده کنید.