آموزش طرز تهیه ژله برای 10 نفر

  • شروع کننده موضوع خبری سرگرمی
  • تاریخ شروع

خبری سرگرمی

Guest
ما اینجا در سایت مادران به شما طرز تهیه یک ژله شیک و مجلسی مخصوص مهمانی ها آموزش میدهیم تا زیبایی و جذابیت مجلس شمارو چندین برابر کنه

ژله تمشک : 230 گرم (3 بسته)آب جوش : 4 پیمانهتمشک یا توت فرنگی منجمد پوره: 300 گرمخامه قنادی منجمد : 250 گرم

مرحله 1

مواد اولیه را آماده کنید. تمشک یا توت فرنگی را پوره کنید و پوره باید نیمه منجمد و سرد باشه.

مرحله 2
پودر ژله تمشک را با 4 لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله کامل حل بشه. اگه بعد از مدتی دیدن دانه های ژلاتین حل نیمشه ظرف را روی بخار آب بگذارید و هم بزنید. وقتی ژله حل شد پوره تمشک یا توت فرنگی نیمه منجمد را اضافه کنید و هم بزنید، پوره میوه منجمد باعث میشه دمای ژله پایین بیاد و فرایند آماده سازی دسر زودتر انجام بشه.

مرحله 3

اگه بعد از اضافه کردن پوره میوه منجمد، ژله شما شبیه شربت غلیظ نشد مخلوط را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید این زمان نباید زیاد بشه و ژله نباید بگیره فقط مثل شربت یا مربا باید غلیظ بشه.

مرحله 4

وقتی ژله شما غلیظ شد، خامه قنادی منجد را به ژله اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا روی ژله کف کنه.

مرحله 5

مخلوط ژله خامه ای را درون یک ظرف شیشه ای دسر بریزید و ظرف را برای 4 ساعت تا یک روز در یخچال بگذارید تا ژله سفت بشه.
مشاهده پیوست 216043
مرحله 6
این ژله خامه ای رنگ مات داره و بخاطر خامه دولایه میشه که لایه رویی روشن تر هست برای سرو می تونید از کمی خامه زده شده استفاده کنید.
 

بالا