آموزش طرز تهیه نان خامه ای با پیمانه

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه نون خامه ای با پیمانه خوشمزه حرفه ای به سبک قنادی ها خونگی


مواد لازم برای ۲۰ نون خامه ای بزرگ
آرد سفید۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
آب۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
خامه قنادی۳۰۰ گرم
دستور پخت نون خامه ای
مرحله اول
برای تهیه نون خامه ای بازاری ابتدا کره را به همراه شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب و جادار می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم، در حین جوش آمدن آب مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه آب جوش امد حرارت را کم می کنیم.


مرحله دوم
پس از اینکه حرارت را ملایم کردیم تمام آرد را به قابلمه اضافه می کنیم و در حد ۲ تا ۳ دقیقه خمیر را روی حرارت ملایم مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. اگر روی حرارت زیاد خمیر را مخلوط کنید احتمال ترک خوردن شیرینی ها پس از پخت زیاد می شود.

مرحله سوم
پس از ۳ دقیقه که خمیر را روی حرارت ملایم هم زدیم آنرا به یک ظرف دیگر منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا خمیر ولرم شود. پس از اینکه خمیر ولرم شد تخم مرغ ها را یک به یک با روشی که در ادامه توضیح داده می شود، به خمیر اضافه می کنیم.


مرحله چهارم
هر تخم مرغ را که به خمیر اضافه کردیم حدود یک دقیقه خمیر را با همزن خوب مخلوط می کنیم تا کاملا با خمیر یکدست شود و خمیر حالت تکه تکه نداشته باشد. پس از اینکه همه تخم مرغ را به خمیر اضافه کردیم، بکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم
فقط در حدی که بکینگ پودر و وانیل مخلوط شوند مایه شیرینی را مخلوط می کنیم، سپس آنرا داخل قیف می ریزیم. برای شکل دادن شیرینی به صورت بازاری باید روی قیف باید یک ماسوله ساده ۲ سانتی متری یا اینکه ماسوله شکوفه ای بزرگ نصب کنیم.

مرحله ششم
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن می کنیم. حالا باید مایه شیرینی را به صورت یک دست و با فاصله روی کاغذ روغنی قیف بزنیم. اندازه نون خامه ای به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مرحله هفتم
حالا باید سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهیم تا زیر نون ها رنگ بگیرد، پس از گذشت ۳۰ دقیقه گریل را چند دقیقه روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی شود. حالا سنی فر را خارج می کنیم و صبر می کنیم تا نان ها خنک شوند.


مرحله هشتم
خامه قنادی را با همزن خوب می زنیم تا حجیم شود و پف کند، سپس خامه را داخل قیف می ریزیم و یک ماسوله بلند روی قیف نصب می کنیم. ماسوله را از کف نان ها وارد نان می کنیم و آنرا پر از خامه می کنیم. برای تزیین نان خامه ای هم می توانید از پودر پسته، شکلات ذوب شده و .. استفاده کنید.
نوش جان

۰۹_۱۷_۴۸_nan-khamei.jpg

نکات پخت نون خامه ای
نان خامه ای بدون فر
ابتدا یک قابلمه مناسب با شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم و یک دم کنی هم روی درب قابلمه قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه یک سینی مناسب و کوچکتر از قطر قابلمه را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

حالا مایه شیرینی را داخل قیف می ریزیم و به ردیف با کمی فاصله کنار هم داخل سینی قیف می زنیم. پس از اینکه قابلمه به خوبی گرم شد سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل قابلمه قرار می دهیم و دم کنی را روی درب قابلمه قرار می دهیم.

پس از اینکه شیرینی ها به خوبی پف کردند و رنگ گرفتند حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم، اما درب قابلمه را باز نمی کنیم. صبر می کنیم تا قابلمه کمی خنک شود سپس درب انرا باز می کنیم و شیرینی ها را با خامه فرم گرفته پر می کنیم.​
 

بالا