آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی با پیمانه

خبری سرگرمی

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Jun 28, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خوشمزه و حرفه ای به سبک قنادی ها خونگی

مواد لازم برای شیرینی مشهدی
آرد شیرینی پزی ۱۲۵ گرم (۳/۴ لیوان)
روغن جامد ۸۵ گرم (کمی بیشتر از ۱/۳ لیوان)
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۴۰ گرم (۱/۴ لیوان)
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
ژله بریلو یا مارمالاد برای بین شیرینی به میزان لازم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۱/۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه شیرینی مشهدی با پیمانه لیوان به روش قنادی


روغن جامد و پودر قند و زعفران رو با همزن حدود ۴ دقیقه میزنیم.

بعد بهش وانیل، هل و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و حدود ۱ دقیقه با همزن میزنیم.

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و تو دو مرحله به ترکیبمون اضافه میکنیم.

اولش با لیسک هم میزنیم آخرش آروم با دست جمع میکنیم تا یکدست بشه.

خمیر رو میزاریم تو مشما فریزر و ۱ ساعت میره تو یخچال تا استراحت کنه.

بعد تو همون مشما فریزر با وردنه خمیر رو باز میکنیم (قطر حدودا ۶ میل) قالب دلخواه میزنیم و وسط نصف شیرینی ها رو سوراخ میکنیم.

کف سینی کاغذ روغنی میزاریم و حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه میزاریم تو طبقه وسط فر. وقتی که از فر در اومد میزاریم سرد بشه.

اون شیرینی هایی که وسطش سوراخ بود رو میزنیم تو شکلات و با پودر نارگیل یا هر مغزی که دوست داشتید تزئین کنید (پسته و بادوم و …)

روی اون شیرینی هایی که وسطش سوراخ نیست ژله بریلو یا مارمالاد میمالیم و میزاریمشون روی همدیگه.

شیرینی شما آماده شد. نوش جان

نکات مهم
برای اندازه گیری از لیوان دسته دار استفاده شود.
حتما بزارید شیرینی ها سرد بشه بعد بزنید تو شکلات.

۱۸_۳۶_۳۷_images.jpg

روش دوم

طرز تهیه شیرینی مشهدی
مواد لازم
1 عدد تخم مرغ
50 گرم پودرقند
300 گرم آرد قنادی (2 و1/3 پیمانه)
150 گرم روغن صاف قنادی یا کره
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری سرپر عسل
نوک قاشق چای خوری وانیل
مربا یا مارمالاد
طرز تهیه
برای شروع روغن یا کره ی نرم به دمای محیط رسیده رو به همراه پودرقند 6 دقیقه خوب با همزن زده تا پفکی و سبک بشه.

حین کار حتماً دور کاسه رو دو بار دورگیری کنید. عسل، تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و محدود دو دقیقه ی دیگه با دورتند همزن می زنیم و دورگیری می کنیم.

نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم. حالا 3/4 آرد رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم.

مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم. خمیر نرم و لطیفی داریم که به دست نمی چسبه.

خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. خمیر رو بین دو نایلون یا کاغذ روغنی به قطر 3تا 5 میل باز کرده و کاتر می زنیم.

نصف شیرینی ها رو با کاتر کوچیکتر خالی می کنیم. شیرینی ها رو داخل سینی فر می چینیم و سینی رو 20 دقيقه داخل یخچال میزاریم و بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10تا 15 دقیقه میزاریم فقط کافیه زیر شیرینی ها طلایی بشه.

بعد از خنک شدن بین شون رو با مربا یا مارمالاد پر می کنیم و به دلخواه تزئین می کنیم.


نکات مهم
میزان آرد تقریبی هستش و ممکنه یکی دو ق کمتر یا بیشتر نیاز باشه.
به دلخواه میتونید نصف قاشق چای خوری پودرهل هم به همراه تخم مرغ به مواد اضافه کنید.
معمولاً کاتر دایره ای برای این شیرینی استفاده میشه ولی کلا سلیقه ای هستش.
خمیر رو به هیچ عنوان ورز ندین.
بعد از فیلینگ گذاری شیرینی ها رو یه روز داخل ظرف دربسته نگه دارین تا مثل بیرونی ها ترد و نرم بشه.
تا 1 ماه داخل ظرف دربسته داخل یخچال میشه نگه داشت.​
 

بالا