آموزش طرز تهیه شربت زعفران غلیظ

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه شربت زعفران غلیظ مجلسی و خوشمزه


مواد لازم برای تهیه شربت زعفران غلیظ
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
تخمه شربتی به مقدار لازم ( دل به خواهی)


طرز تهیه شربت زعفران و گلاب برای ۱ لیتر
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا برای تهیه این شربت باید زعفران را بسابید. زعفران را داخل یک هاون ریخته و با کمی قند خوب بسابید تا نارنجی رنگ شود. سپس داخل یک کاسه یا قوری مخصوص زعفران بریزید و چند قطعه یخ اضافه کنید و روی حرارت کتری قرار دهید و صبر کنید تا زعفران دم بکشد و خوشرنگ و غلیظ شود.

مرحله دوم: جوشاندن مواد
در ادامه آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و بدون هم زدن بگذارید تا شکر ذوب شود. سپس زعفران را به همراه گلاب اضافه کنید و روی حرارت متوسط برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا شربت بجوشد و قوام پیدا کند. در همین حین تخمه شربتی را به همراه کمی آب گرم داخل کاسه بریزید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا تخم شربتی خوب پف کند.

مرحله سوم: تهیه شربت زعفران با تخمه شربتی
یک کاسه آب جوش کنار دست خود قرار دهید و در این ۴۰ دقیقه با کمک یک فرچه مخصوص آشپزی دور تا دور قابلمه را تمیز کنید تا شربت شکرک نزند، می توانید از کمی آبلیموترش نیز برای تمیز کردن دور قابلمه استفاده کنید. بعد از ۴۰ دقیقه میزان غلظت شربت را تست کنید برای این کار باید یک قطره شربت را روی دستمال ریخته و اگر پخش نشد یعنی به غلظت رسید و یا از قبل یک نعلبکی داخل فریزر قرار دهید و کمی از شربت روی آن بریزید و اگر شربت به راحتی حرکت کرد یعنی به غلظت رسیده است. شربت را از روی حررات بردارید و داخل یک ظرف تمیز ریخته و با کمی آب رقیق کنید و تخم شربتی بریزید و سرو کنید. نوش جان

Û°Û¸_Û³Û´_Û°Û¹_sharbat-zaferan-golab-min.jpg


نکات کلیدی در تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه غلیظ و راحت و کم هزینه
به دلخواه می توانید ۱ چوب دارچین داخل شربت بریزید.
بگذارید روی حرارت کم بجوشد و شربت قوام پیدا کند و خیلی سفت نشو.
می توانید از کمی جوهر لیمو برای تمیز کردن دور قابلمه استفاده کنید تا شربت شکرک نزند.
به دلخواه می توانید ۲ عدد هل استفاده کنید.​
 

بالا