آموزش طرز تهیه املت قهوه خانه ای خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
چه ماهیتابه ای برای تهیه املت قهوه خانه ای مناسب است؟
در تهیه این غذا از ماهیتابه روی استفاده کنید زیرا تفلون طعم اصیل ان را از بین می برد

راز خوشمزه شدن املت قهوه خانه ای چیست؟
تفت خوردن رب با ابجوش برای خوشرنگ شدن املت، راز طعم بی نظیر ان است.


برای تهیه املت قهوه خانه ای با گوجه برای یک نفر به مواد اولیه زیر نیاز است:

یک عدد گوجه بزرگ
یک عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۵۰ گرم کره
طرز تهیه املت قهوه خانه با گوجه
گوجه فرنگی را رنده کنید و سپس کره را در ماهیتابه قرار داده و پس از داغ شدن، گوجه را به آن اضافه نمایید تا با شعله کم به خوبی تفت بخورد.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید. بعد از اینکه گوجه ها آب انداخت، تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
اگر ترجیح می دهید املت شما بافت نرم تری داشته باشد بعد از ۵ دقیقه املت آماده است اما اگر می خواهید تخم مرغ سفت تر بهتر است ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید املت روی شعله ملایم بپزد.
توجه داشته باشید می‌توانید مخلوطی از رب و گوجه را نیز برای طبخ این املت استفاده کنید. برای این کار کافیست نصف قاشق رب را به گوجه رنده شده در حال سرخ شدن اضافه کنید.
همچنین بهتر است املت را در ماهیتابه روی بپزید تا طعم اصیل خود را حفظ کند. این غذا در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می شود.
Û±Û°_Û´Û´_Û²Ûµ_omlet-2.jpg


نحوه درست کردن املت قهوه خانه ای با رب

جهت تهیه املت قهوه خانه ای اصیل با رب به مواد اولیه زیر نیاز خواهد بود:

دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴ عدد تخم مرغ
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه
۴ قاشق غذاخوری آبجوش
دستور پخت املت قهوه خانه ای با رب
در طرز تهیه صبحانه ایرانی یک ماهی تابه از جنس روی نیاز است . ماهیتابه را روی گاز قرار دهید تا داغ شود سپس ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.
درون یک ظرف رب گوجه فرنگی و آب جوش را به خوبی ترکیب کنید سپس به ماهیتابه اضافه نمایید.
برای اینکه طعم املت شما مشابه قهوه خانه ها شود باید رب گوجه به خوبی سرخ گردد. رب را باید با حرارت بالا تفت دهید تا خوشرنگ شده و بوی خامی آن گرفته شود.
در مرحله بعد تخم مرغ ها را به ماهی تابه اضافه کنید و ادویه جات خود را بریزید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ ،سریع شروع به هم زدن آن کنید تا ترکیب یکدست و خوشرنگ در ماهیتابه ایجاد شود.
اگر اجازه دهید ابتدا سفید تخم مرغ سفت شود و بعد آن را هم بزنید، املت تا شما خوش رنگ تر خواهد شد.
نکته دیگری که برای خوش طعم و خوش رنگ شدن این املت لازم است، ریختن زیاد روغن است تا مواد به کف ماهیتابه نچسبد.
بعد از هم زدن کامل املت، ۵ دقیقه اجازه دهید مواد به خوبی سرخ شود سپس غذا را با پیاز و نان سنگک میل کنید.



طرز تهیه املت قهوه خانه ای با پیاز


برای درست کردن املت قهوه خانه ای با پیاز مواد زیر نیاز است:

۶ عدد گوجه بزرگ
یک عدد پیاز
۴ عدد تخم
۱عدد فلفل دلمه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نحوه درست کردن املت قهوه ای خانه ای با پیاز
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه روغن در یک ماهیتابه تفت دهید. در مرحله بعد ادویه جات مانند زردچوبه را به پیاز اضافه نمایید و مجدداً آن را تفت دهید.
پوست گوجه فرنگی را بگیرید و ریز خرد نمایید. سپس گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید.
وقتی مواد کمی تفت خورد درب ماهیتابه را بگذارید تا گوجه ها آب بیندازد.
اضافه کردن فلفل دلمه ای کاملا اختیاری است و اگر می خواهید آن را به املت اضافه کنید باید به صورت نگینی و خرد شده باشد.
وقتی تمامی مواد نرم و پخته شد، نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. بهتر است تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید و به یکباره آن را به ماهیتابه اضافه کنید.
در مرحله بعد نمک و فلفل را به املت اضافه کرده و ترکیب را به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ سفت شود.
املت قهوه خانه ای شما آماده است و می‌توانید آن را با نان بربری داغ میل کنید.​
 

بالا