آموزش برای غلیظ شدن قورمه سبزی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
راه حل های عالی برای داشتن قورمه سبزی حرفه ای

فوت و فن‌های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:
1-سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی‌شود و لعاب نمی‌اندازد.


2-سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.از روغن مایع برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید تا روغن دهی بهتری داشته باشد


3-سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت می‌شود.


4-سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می‌کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غلیظ کند. دلیل اصلی لعاب دار بودن قورمه سبزی ، سبزسی اسفناج می باشد


5-استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می‌شود.


6-حدود ۳ الی ۴ ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.


7-وقتی خورشت شما آبکی شد می‌توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.


8-در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید، چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.

9-لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می‌شود به مواد اضافه کنید، چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می‌شود و خورشت غلیظ نمی‌شود.


10-در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته، ولی آب زیادی دارد شما می‌توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورشت غلیظ و لعابدار شود. بعد از آن دوباره شعله رو خیلی کم کنید تا روغن بیندازد و تمام

Û°Û¸_ÛµÛ±_Û³Û°_siyeh-ghorme-sabzi.jpg
 

بالا