آزمایشات سقط مکرر

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
راجب آزمایشات سقط مکرر پیش متخصص بارداری های پرخطر بستگی داره به شرایطت و خودت ، بعضیا آزمایش میدن بعضیا نه بعضیا هم ناقص میدن

چون خیلی وقت میبره و کلی هزینه داره
اونی که آزمایش نمیده امیدوارم مشکل نداشته باشه

سرچ کنید سقط مکرر نی نی سایت

کاربر پسرگل۸۹ پرسیده

سلام دوستان من هم سه بار سقط داشتم یه بار تو ۲۷ هفتگی که مرده بود تو شکمم یه بار ۹ هفته قلبش وایستاد یه بار هم که تا ۷ هفته رشد کرد من چون اونوره هستم باید مدام دارو بگیرم و چون دوبار آنا مثبت شدم و تی پی او هم بالاس میخواستم اگه تجربه دارید کمکم کنید

انوکساپارین زدم ولی رشد نکرد پیش تهرانی نژاد میرم چند وقت هست میخوام پیش عارفی یا رزاقی وقت بگیرم ولی مطبشون جواب نمیده شما خبر دارین چطوری باید وقت گرفت

کاربر پارسا۱۴۰۰ راهنماییش کرده

متن تاپیکت و خوندم تمام خاطرات تلخم مرور شد من چهار بار سقط داشتم سقطایی که مقصرش پیگیر نکردن خودم شد مشکل ایمنی انعقادی داشتم آ ان آ مثبت .ویروس تو بدنم بود .توکسو مثبت.هربار باردار شدم ذوق کردم که اینبار میمونه چقدر احمق بودم .الان ابن سینا تحت درمانم

عزیزم من سه ماه تمام زنگ زدم مطب عارفی هروز منشی گفت اسفند نوبت میدم‌ منم دیدم دیر داره میشه رفتم ابن سینا تمام ازمایشای تخصصی عکس رنگی سونو همه چی رو دادم دکتر عارفی هم ابن سینا هستش من پیشش میرم.رزاقی دیگه ایران نمیاد من سفت و سخت پیگیرش بودم فهمیدم برای همیشه رفته

خوشگلم زنگ بزن ابن سینا داخلی 526 بگو یه نوبت از عارفی میخام برای سلول درمانی .نگو واس سقط میپیچوننت .بعد بهت نوبت میده روزای شنبه دوشنبه چهارشنبه ها صبح هستش .پاسخگوهاشون همش میپیچونن واس عارفی رو

من و سه تا از دوستام پیش عارفی تو ابن سینا ویزیت شدیم .کسی اونجا نیست بگه راست گفتی یا دروغ .سر وقتت که نوبت گرفتی برو .بشین تا دکتر بیاد اومد میری تو چنتا مامای دیگه هم هستن پیشش مشکلتو‌بگو همین .منم همینجوری رفتم .یکم ناز دارن اخه

حتما بهت میگم .ببین شما اول اسفند زنگ بزن مطبش نوبت بگیر واس بعد عید .که تو ابن سینا معطل نشی .من مجبوری دارم میرم ابن سینا میخام اسفند بشه نوبت بگیرم

من بهمن ماه میرم ابن سینا جواب ازمایشامو ببرم .من انقدر به مطبش زنگ زدم هی منشی گفت اسفند بزنگ روزای یکشنبه دوشنبه سه شنبه هستن از ده صبح جواب میدن منشی ها .شمارشم تو سرچ کنی میاد

من سر سقطام هرچی ازمایش داده بودم و بردم از قبل .مثلا ازمایش ژنتیک و کاریوتایپ و کوروموزم داده بودیم قبول کردن .بقیه رو گفتن سه ماه بعد سقطت بده وجواباشو گرفتی بیار بگیم مشکل کجاست.واس من دوتا سونوی داخلی نوشتن.یه عکس رنگی .پاپ اسمیر .ازمایش ایمنی انعقادی .تمام ویروس ها.ازمایشات روتین دوهفته دیگه با جواب باید برم .توام برو ابن سینا همه رو مینویسن برات مشکلتو میفهمی .

ادامه پست بعدی ....

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
تجربه ی یه کاربر دیگه

بعد از سقط مکررهام بعدش دیگه کلی تحقیق کردم نی نی سایت راجب سقط و درمان سرچ کردم متوجه شدم دکتر سهیلا عارفی خوبه و همینطور راجب درمان هم اطلاعاتم رو بیشتر کردم و همینطور بعد از خوندن این تاپیک

پارسال برج ۸ زنگ زدم مطب سهیلا عارفی منشی هر بار می گفت بار اولی هستی که میخوای بیای منم می گفتم آره اونم گفت سال بعد زنگ بزن آخر اسفند زنگ زدم برای سال بعد وقت بگیرم گفت سال دیگه فروردین زنگ بزن گفتم چندم گفت آخرای فرودین ، آخرای فرودین زنگ زدم گفت تا خرداد وقتا پره منم یه چیزهایی گفتم ولی چه فایده نشد

پارسال هم ابن سینا زنگ زدم وقت بگیرم گفت بار اول انتخابی نیست اول میای پیش دکترت بعدش اگه خودت خواستی دکترتو انتخاب میکنی

بیمارستان هم زنگ زدم گفتن اونجا وقت نمیدن

تا اینکه دیروز نی نی سایت راجب وقت سرچ کردم تاپیکا اومد بالا یکی از سایت هارو خوندم خدا خیرش بده با ترفند اون خانوم تونستم

زنگ زدم گفتم نوبت می خواستم از دکتر عارفی برای سلول درمانی یه سوالاتی پرسید راجب قائدگی و باروری ، گفت پرونده داری گفتم نه بار اولمه گفت قبلا تماس گرفتی گفتم پارسال زنگ زدم گفتن سال دیگه زنگ بزن گفت برای چی می خواید بیاید گفتم برای سلول درمانی گفت خب برای چی مشکلتون چیه گفتم دکترم گفت تنبلی داری سقطم داشتی برو دکتر برات آزمایش بنویسه گفت ساعت ۷ و نیم بیا طبقه ۲ واحد ژنتیک بعد برام پیام یادآوری نوبت اومد که ساعت ۱۰ برم نیم ساعت قبل برای پذیرش اونجا باشم

اونجا هم رفتم باز قبلش سوال پیچ کردن که برای چه کاری اومدی گفتم آزمایش ژنتیک گفتن واسه چه کاری گفتن سقط داشتم گفت پرونده داری گفتم نه بار اوله میام زنگ زدم از دکتر عارفی وقت گرفتم برای آزمایش ژنتیک گفتن بیا واحد ژنتیک ، حالا یه چیزهای دیگه ای هم گفتم خلاصه بالاخره شد

حالا بعدشم اون خانوم زنگ زد بهم که برای سلول درمانی زنگ زده بودی اگه اوکی بودی با دکتر عارفی بیا پایین ادامه ی درمان رو با من داشته باش قاسمی هستم که منم یه چیزهایی گفتم و بعدش نرفتم

بعدش ۵ روز بعد باز تماس گرفت گفت رفتی پیش دکتر عارفی اوکی داد گفتم آره راجب سلول درمانی گفت گفتم گفت نیاز نیس گفت سقط مکرر بودی گفتم آره

به سختی دیروز تونستم وقت گرفتم امروز رفتم پیشش برام آزمایشات سقط مکرر رو نوشت دکتر ازم سوال کرد و نوشت باقیشم به ماما گفت بنویسه و خودش رفت و باقی سوال و جواب ها با ماما بود ( ماما مهر دکتر رو میزنه از طرف اون می نویسه از روی یه کاغذ نوشت آزمایشات رو ) دکتر هم من رفتم اخلاقش خوب بود و یکی یکی رفتیم آخه یه چیزهایی ازش خونده بودم نی نی سایت

( سرچ کنید گوگل آدرس مرکز ابن سینا و مطب دکتر سهیلا عارفی هست ، شنیدم دکتر رویا شرکت در اصفهان هم خوبه )

ادامه پست بعدی ...

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
یکی از کاربرها که دوتا سقط کرده بود به دلیل زود باز شدن دهانه رحم رفته بود پیش سهیلا عارفی لیست آزمایشاتش اینا بود 👇🏻

لیست آزمایشات دکتر پریناتولوژیست متخصص بارداریهای پرخطر دکتر سهیلا عارفی در مرکز ابن سینا در تهران 👇🏻

آزمایشات خون سقط مکرر کامل ، ۲ تا ۳ پریود ناشتا

داروهای قبل عکس رنگی تجویز میشه که دوروز قبل مصرف بشه

عکس رنگی ۸ تا ۱۲ پریود انجام بشه

پاپ اسمیر انجام بشه ، پریود نباشی دوشب قبل نزدیکی نکرده باشی

سونوگرافی ۸ تا ۱۲ پریود انجام بشه

مشاوره پریناتولوژی یکشنبه ها وسه شنبه ها مرکز ابن سینا برید

آزمایش اسپرم انجام بشه ۲ روز کامل از دفع بگذره و از ۵ روز بیشتر نشه موقع آزمایش و حتما مرکز ابن سینا انجام بشه

❤❤

پرسیده گفته بعد از انجام اینا درصورت نیاز ، هیستروسکوپی و آزمایش ژنتیک می نویسم برات

آپلود فایل یا ویدیو

بالا