آرایش دائم طبیعیم

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ( رنگ دودی هم خوبه برای کسایی که ابروهاشون مشکی هست ) ، فرمش کمی پهن و دنباله دار هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی و شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم انجام داد اضافه نزد طبیعی بشه فقط حالتشو تغییرداد بهترشد ،تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط چشم پایین بدون دنباله ؛ ترمیم هم انجام دادم

برای خط چشم پایین هم چشمامو بستم زد ، حتما چشماتونو ببندید با چشم باز قبول نکنید

از گوگل به آرایشگرم عکس نشون دادم که چه جوری دوست دارم

چون چهره ام نیاز به آرایش داشت بی روح بود ، رنگ و حالت لبم خوب نبود ، ابروهام پرپشت نبود و یه قسمت هاییش هم خالی ، چشم هامم متوسط بود نیاز بود انجام بدم برای بعضیا نیاز نیست

برای مراسم ختم و عیادت بیمار هم خوبه ملایم هست

سال ها گذشته رنگش همونه فقط چون رنگ زیر پوسته خب کمی رنگ فرق می کنه میرم حموم حس می کنم کمی کمرنگ میشه بعد زود درست میشه

قبلش راجب جلوگیری از تغییررنگ تاتو برای راهنمایی از مجازی مطلب خوندم و کلیپ دیدم ؛ کلیپ رو برای آرایشگرم فرستادم گفتم ببینه

روغن های گیاهی هم استفاده کردم تاثیری روی رنگش نداشت فقط وازلین نمی زنم چون خیلی چربه به مرور پاک میشه

هیچ ضرری هم نداشت برام ، مژه ها و ابروهام همونه فقط یه مدت بعدش رو پلک و لبم میلیا زد که با موچین یا ناخنم فشار دادم خوب شد

من سالن زیبایی لیلیا استان تهران شهرک قیامدشت انجام دادم راضی ام کارش خوب بود

کار آرایشگر خیلی مهمِ ولی مراقبت و بدنتون هم مهم هست ، قبلش سرچ کنید راجب دلایل رنگ نگرفتن و تغییر رنگ حواستون باشه خوب مراقبت کنید و اگه مشکلی دارید قبلش درمان کنید

بپرسید اگه پماد بیحسی قوی نداشت خودتون بگیرید (گوگل سرچ کنید نام پمادهای بی حسی قوی ) ، دردش زیاده بستگی داره من تحملم متوسطه ولی به یه عمر زیبایی و راحتی بعدش می ارزه

چندروز قبل و بعد شِیدینگ لب قرص تبخال بخرید مصرف کنید

ماسک ببرید برگشتنی بزنید چون روزهای اول لب ها خیلی ورم می کنه و قرمز پررنگ میشه ، برای چشم و ابرو هم بهتره عینک آفتابی زد

تا سه روز روزی دوبار و تا یک هفته روزی یک بار پماد چشمی آ خیلی کم باید بزنی چون خیلی چرب باشه پاک میشه

فقط چون لب خیلی خشک میشه ، سه روز اول لب هارو با پماد چشمی آ خیلی زیاد چرب کنید که خیلی کمتر خشک بشه که ریزش رنگ کمتر بشه

شیدینگ لب شاید لازم باشه بارها بری که رنگ یکدست بشه چون لب خشک تر میشه ریزش رنگ بیشتره

بهتره حواست باشه غذا به لبت نخوره و نوشیدنی با نی بخوری تا سه روز

تا سه روز هم نباید صورتتو بشوری و دوش بگیری

برای پاک کردنش واسه اینکه قرینه بشه ، سرکه سیب رو با آبلیمو طبیعی ترکیب کردم و خلال دندون رو می زدم بهش اضافه اش رو می گرفتم و میذاشتم رو پوستم می سابیدم ؛ سوزش داشت آب می زدم ، دوباره خلال دندون می زدم به سرکه سیب و آبلیمو مثل قبل همینجوری ادامه می دادم تا یه ربع ، بعدها زخم شد پماد چشمی آ زدم بعد مدتی پوستم مثل قبل خوب شد جاشم نموند ؛ چشم زودتر خوب میشه

برای پاک کردن کامل راهکار هست برای راهنمایی از مجازی سرچ کنید

برای بعضی آقایان هم نیازه آرایش دائم ، فقط به جای خط چشم بن مژه خوبه

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا