باورش دارید؟
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Dec 22, 2020 #14 mersana1400 گفت: اره ولی خب بعضیا یخاطر بچشون با یقیه دعوا دارن کلیک کنید تا باز شود... من خودم بچه هیچکس دعوا نمیکنم دلمم نمیخواد یکی بچه منو دعوا کنه.. مطمئنم یکی اینکارو کنه باهاش بد برحورد میکنم
mersana1400 گفت: اره ولی خب بعضیا یخاطر بچشون با یقیه دعوا دارن کلیک کنید تا باز شود... من خودم بچه هیچکس دعوا نمیکنم دلمم نمیخواد یکی بچه منو دعوا کنه.. مطمئنم یکی اینکارو کنه باهاش بد برحورد میکنم
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Dec 22, 2020 #15 دخترمرداد گفت: نه بعضی وقتا به خاطر شیطناتاش عصبانی میشم کلیک کنید تا باز شود... نسبت ب گذشته ، صبورتر نشدی؟
دخترمرداد گفت: نه بعضی وقتا به خاطر شیطناتاش عصبانی میشم کلیک کنید تا باز شود... نسبت ب گذشته ، صبورتر نشدی؟
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Dec 22, 2020 #16 pargol گفت: اره دل رحم تر شدم من کلیک کنید تا باز شود... منم
mersana1400 Guest Dec 22, 2020 #17 مااماان_ساامیاار گفت: من خودم بچه هیچکس دعوا نمیکنم دلمم نمیخواد یکی بچه منو دعوا کنه.. مطمئنم یکی اینکارو کنه باهاش بد برحورد میکنم کلیک کنید تا باز شود... اره خب صد در صد وقتی ببینی اینطوریهدخودتم اونطوری میشی
مااماان_ساامیاار گفت: من خودم بچه هیچکس دعوا نمیکنم دلمم نمیخواد یکی بچه منو دعوا کنه.. مطمئنم یکی اینکارو کنه باهاش بد برحورد میکنم کلیک کنید تا باز شود... اره خب صد در صد وقتی ببینی اینطوریهدخودتم اونطوری میشی
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Dec 22, 2020 #19 hendoone گفت: نه خیلیم بدترمیشن کلیک کنید تا باز شود... ???