مامانی
⭐کاربر فعال⭐
- عضویت
- Sep 5, 2023
- جنسیت
- خانم
من همه تکنیک هاشو رعایت میکنمسمنو خیلیی تکنیک داره
من اصلا حالیم نمیشه
تو شهر ما خیلی کم سمنو درست میکنند
اون ادم ها رو هم نمیشناسم که بپرسم
من همه تکنیک هاشو رعایت میکنمسمنو خیلیی تکنیک داره
من اصلا حالیم نمیشه
منم گفتم دیگه هیچ وقت درست نکنم خسته شدممن عاشق سمنوام
ولی تاحالا خودم نپختم میترسم سبزه گندمم کپک بزنه
سبزه عید میذارم عالی میشه همیشه ولی مبترسم بخورمش
زحمتش زیاده فکر کنممنم گفتم دیگه هیچ وقت درست نکنم خسته شدم
اره حجم گندم زیاد باشهزحمتش زیاده فکر کنم
اینجور چیزا هوسیهاره حجم گندم زیاد باشه
من کم درست گردم بازم خوب نشد
گردو تیره میکنه بادوم هم خاصیت داره هم خوشرنگترش میکنهگردو وبادوم برا رنگش میندازن
ارهاینجور چیزا هوسیه
همون اماده بخر بخور هوس کردی
ب دردسر درست کردنش نمیارزه
ممنونچشم
محتاجیم به دعا
با گندم بهاره باید بپذی اردش هم آرد سنگک باشه
با گندم معمولی بپزی شیرینیش زیاد میشه حتما با گندم بهاره بپز
گندم بهاره یعنی چیبا گندم معمولی بپزی شیرینیش زیاد میشه حتما با گندم بهاره بپز
گندم بهاره گندمی هست که توی بهار برداشت میشه و رنگش تیره تر هست و نسبت به گندم های دیگه شیرینش هم کمتر هستگندم بهاره یعنی چی
ممنون که جواب دادی
مثلا من یک لیوان گندم با سه تا لیوان ارد میزنم
بابد چهار لیوان ارد بزنم؟ برا همین مزش خراب میشه
اره ارد سبوس دار میزنم
لطف کردیگندم بهاره گندمی هست که توی بهار برداشت میشه و رنگش تیره تر هست و نسبت به گندم های دیگه شیرینش هم کمتر هست
آرد رو بیشتر کنی شیرینیش کمتر میشه ما هم گاه سه تا میریزیم گاه ۴ تا برای بیرونی یک به ۴ میریزن ولی اگه شیرینتر از بیرون میخوای یک به ۳ بریز
حتما هم بزار صبح تا شب بپزه و آبش کشیده بشه زیرش رو زیاد نزاری زود سر و تهش رو هم بیاری رنگش تغییر نمی کنه
وای ضعف کردم براش
ای جان ببخشیوای ضعف کردم براش
چقد درست میکنیای جان ببخشی
هر عید کم برای خودمونچقد درست میکنی
همیشه درست میکنی